Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam łóżko do dupy... tzn kiedyś mi odpowiadało ale teraz nie mogę się wyspać... jest za miękkie...
Daliśmy za nie 38 tys nok i zonk
Czasem jak nie mogę spać to kładę się w pokoju gościnnym albo na dywanie... ale to tylko gdy kręgosłup dokucza... -
Oj Cynamonowa współczuje samopoczucia. Moje dzisiaj tylko trochę lepsze niż wczoraj. Jest tak gorąco, że odechciewa się wszystkiego. U mnie chyba burza zaraz będzie.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
-
Jestem po prenatalnych. U jednego z maluszkow wyszla podwyzszna przeziernosc karkowa, ryzyko 1:144, wyniki krwi w sobote. Jezeli bedzie ponad 1:300 to chyba bede plakac ze szczescia i nie bedzie trezba nic dalej robic, ale jezeli nie bedzie dobrze to czeka mnie amniopunkcja.
-
domiii wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała krwiaka? bo ja się dzisiaj dowiedziałam, że mam takowy... lekarz powiedział, że tak się dzieje i że najprawdopodobniej się wchłonie, ale jednak się zdenerwowałam

Miałam i to chyba 2 razy nawet, raz plamilam przez to prawdopodobnie w 6tc i myslalam ze jest zle, ale wszystko na szczęście szybko przeszło -byłam wtedy w szpitalu - lekarz go jednak bie widział ,pozniej kolejna wizyta u innego lekarza opowiadałam mu co stało sie 2 tyg wcześniej po usg powiedział ze widzi wchlaniajacego sie krwiaka i to plamienie wg niego przez to było, kolejna wizyta znow mały krwiaczek, ale polezalam 1-2 tyg i na ostatniej wizycie juz dr widział ze sie regeneruje. Mówił, ze to czesto sie zdarza. Jednak trzeba sie oszczędzać
domiii lubi tę wiadomość
-
Kurde Max współczuje... Tylko się nie denerwuj, bo Małyszem też się z denerwuje.
A ją właśnie zapisałam się na USG genetyczne - 11 sierpnia. Będę wtedy w 13 tyg. Nie wiem jak wytrzymam, to jeszcze 2,5 tygodnia. -
Wiecie ci się okazało. Ze część osob się rejestrowali przes stronę intrrnetowa na godziny 16, 16.15, 16.30 i tak co 15 minut. Druga polowa rejestrowała się telefonicznie na 16.05, 16.20, 16.35 i tak co 15 minut. Gdyby miało iść punktualnie to jedni mieliby wizytę 5 min, drudzy 10 min. Za bardzo się przyzwyczaiłam do Lux med gdziejest wszystko jak w zegarku.
-
Mnie dzisiaj pierwszy raz złapało... ostatnio miałam tak w kwietniu taką jazdę jak pracowałam za dużo...

No ale teraz ja przecież nic nie robię
Co do ceny łózka, normalne ceny za porządne łóżko w Norwegii... było dobre tylko mój gust się zmienił jak zaczęłam pracować w innym charakterze i kręgosłup zaczął boleć
Wybrałam sobie swoją połowę średnio miękką a teraz wiem że trzeba było twardą...
ale jest jeszcze na gwarancji więc chyba wymienimy...
Dziewczyny, a czy Wasi mężowie też musieli oznaczać grupę krwi? Jeśli chodzi o konflikt serologiczny...