Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:No właśnie
A mój ulubiony to medium rare... Ale niestety zakazane... 
Ja również uwielbiam medium. I nie wiem, czy w ogóle widziałam nawet steka well done, z którego nie wypływa odrobinka krwi. Chyba lepiej nie ryzykować. Jak ci smakowało sushi. Ja w weekend chcę męża wyciągnąć do restauracji - na grillowany set. -
Sushi szczerze mówiąc o ile z krewetą było ok to z grillowaną rybą średnio mi podchodzi
Ale głód zaspokoiłam, teraz pora na pizzę hawajską 
Mój mąż już skończył się dziabać i co? Dzwoni do mnie kompletnie pijany
wkurzyłam się
wiola0912 lubi tę wiadomość
-
Jestem już PO

Wszystko w jak najlepszym porządku
Groszek mam 4,81cm, nosek, dwie rączki i dwie nóżki. Przezierność 1,10mm
Ciąża nadal wychodzi o 5 dni starsza, tak jak na suwaczku
Dostałam też skierowanie na bezpłatne badania prenatalne i Pappa na 5 sierpnia

justikf, tysiaa93, Biedroneczka29, A.W., domiii, Max, zosiaaa, Bianka*, Taru, Doti87, Evans lubią tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
rany a wy znowu o jedzeniu
dobrze ze najedzona jestem i dopiero zajrzałam
ja miałam spagetti z szynki, suszonych pomidorów i mascarpone, pyszne było, ale już nie ma 
A ja nie mam u siebie w H&M tego działu mama
buuuuu tak to jest na prowincji. Muszę czekac na wizytę do 12 sierpnia i kupię coś w Warszawie. Dobrze, ze już sprawdziłyście jakie wygodne, będę wiedziała już co kupić 
JA dziś zalatana byłam, poszłam do pracy zanieść zwolnienie, wygadałam się ze wszystkimi, zeszło sie trochę. ALe było miło każdy o wszystko wypytywał.
Zaraz pokombinuję i moze zdjęcie z wczoraj wrzucę.
Fistaszek nie zamartwiaj się, zobaczysz będzie dobrze z maluszkami. A kiedy masz wyniki z krwi ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje dziewczyny! Czekamy teraz już tylko na wiadomości od Max?
Fistaszku będzie wszystko po Twojej myśli!
Byłam w h&m kupiłam spodnie z golfem ale wam nie pokaże bo nie mogę na stronie znaleźć i kupiłam taką ładną czarną bluzeczke na dziale mama
będzie rosła razem z brzuchem
do C&A nie pojechalam bo już mi się nie chciało. Za to pojechałam do hurtowni dziecięcej! i oglądałam wózki znalazłam kolejny warty mojej uwagi bebetto luca s-line
Pan nam pokazał całość włożył spacerówke dał pojeździć
tylko że są 3 warianty kolorystyczne tylko w tym modelu
ale stonowane takie jak lubię

Ale nogi długaśne, modelka jakaś będzie albo koszykarz