Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

A.W. wrote:Dziewczyny a gdzie w Warszawie jest jakąś duża hurtownia, gdzie można wózki różnych firm po oglądać ?
Świat dziecka to chyba najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o oglądanie
Fajna hurtownia podobno jest też na Zaciszu chyba Tomi ale nie wiem jak to wygląda jeżeli chodzi o wielkość.
Z reguły wiem, że klienci jeździli do dużych sklepów oglądać a później zamawiali w internecie lub hurtowni aby było taniej.
p.s. strasznie mnie denerwują ceny ubrań dla kobiet w ciąży, według mnie firmy wykorzystują nasz stan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:50

-
Aj Dziewczynki ale Was ciężko nadrobić! Chyba czas robotę rzucić

Powiedziałam w pracy o ciąży i szefostwo tak pięknie to przyjęło, że aż się wzruszyłam. W ogóle wszyscy tacy kochani no i teraz pilnują mnie,żebym zbyt ciężko nie pracowała. Bardzo to miłe
Tak piszecie o tych spodniach ciążowych i ja przeszłam się do H&M ale ten golf póki co to na głowę mogłabym sobie zarzucić
pewnie przez to, że nie jestem zbyt wysoka
szczęśliwie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy więc na chwilę obecną odpuszczam...
Fistaszku trzymam kciuki za wyniki!
I oczywiście gratulacje wszystkich wizyt
lelewela lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Hej

Na początek - lelewela, monkey - boskie zdjęcia
Te w 3d Monkey - ale świetnie widać już dzidziusia 
Fistaszku, trzymam kciuki, żeby u bliźniaków było wszystko ok.
Ja pewnie byłabym szybciej, gdyby nie te przeboje z kolejką. Zamiast o 17 weszłam po 18. Ale lekarka bardzo fajna, więc pierwsze złe wrażenie naprawione.
Byłam u dwóch lekarzy wcześniej, a ona jako pierwsza chyba 3 razy mi gratulowała ciąży i mówiła to z taką radością, że faktycznie było słychać, że się cieszy - chociaż byłam u niej pierwszy raz.
Rozwiała moje wszystkie niepokoje, zrobiła cytologię, bo stwierdziła, że październikowa jest za stara (poprzednia babeczka stwierdziła, że nie trzeba robić).
Pozachwycała się nad moimi idealnymi wynikami, mam do niej zadzwonić i umówić się na 11-12.08 na prenetalne.
No i sama dzidzia - wygląda na 9 tydzień 2 dzień, ma już zaczątki rączek i nóżek, lekarka mówiła, że wszystko wygląda ok, serduszko ładnie bije (ale nie wiem jaki puls, nie dopytałam).
3 tygodnie temu miało dziecię 3mm, dzisiaj 2,43 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:12
A.W., lelewela, Bianka*, Doti87 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny zazdroszczę wam tych usg i gratuluję przepięknych maluszków. Ja już wariuję do tego 10 a mąż nie chce się złamać i zrobić wcześniej. Chciałabym już zobaczyć zwłaszcza czy jest 1 czy 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:05

-
madzia2526 wrote:A.W. warto sprawdzić tę hurtownię. Podobno obsługa bardzo fajnie doradza i np. w przypadku wyprawek nie wciskają wszystkiego jak popadnie żeby tylko sprzedać, a profesjonalnie doradzają czego potrzeba a co można sobie dokupić dodatkowo.
Weszła na ich stronę i mają bardzo duży wybór. Na pewno się do nich wybierzemy
-
Gratuluję wszystkim cudownych informacji i dzieciaczków!
Ja niestety nie mam się czym pochwalić... Wczoraj spadłam ze schodów w pracy (niby maluchowi nic nie mogło się stać bo jest bardzo dobrze chroniony), ale dziś na wizycie u fastlege serduszka nie usłyszałam.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:34
-
Sylka wrote:Gratuluję wszystkim cudownych informacji i dzieciaczków!
Ja niestety nie mam się czym pochwalić... Wczoraj spadłam ze schodów w pracy (niby maluchowi nic nie mogło się stać bo jest bardzo dobrze chroniony), ale dziś na wizycie u legevakt serduszka nie usłyszałam.....
Sylka, a co lekarz mówił?
-
Sylka, 3 mam kciuki, żeby było ok. Dzidzia ma teraz sporą ochronę. Gorzej w dalszych miesiącach.
Brzuch mnie coś pobolewa po wizycie. Ale pewnie nie ma się co dziwić, miałam robioną cytologię (dość bolesną, pewnie przez unerwienie teraz narządów) no i dopochwowe usg. -
Sylka kurczę, współczuję tych nerwów. Aż nie chce sobie wyobrażać jak się teraz stresujesz

Jestem jednak dobrej myśli i czuję, że z maluszkiem jest wszystko w porządku. Nieraz kobiety mają poważniejsze wypadki a z maluszkami jest wszystko dobrze. Detektor to detektor. Na tym etapie nie każdym sprzętem jest się w stanie wychwycić tętno.
Mocno trzymam za Was kciuki
Zosiuu umówiłam się na prenatalne do Żor bo tam mi Gibiec poleciła je zrobić.
I tak, posiada 3D
Zrobiła mi je w cenie normalnej wizyty

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Sylka kurczę co za pech z tymi schodami, ale dziaciaczki są dobrze chronione tak jak mówisz, będzie dobrze, szkoda tylko, że tyle musisz czekać i nie możesz wcześniej sie uspokoić.
No szkoda, ze ja nie mam takich zdjęć w 3D ale nic tam i tak jestem szczęśliwa
Magdalenka rozbawiłaś mnie tym golfem
ja na szczęście tym razem krócej poczekam na wizytę, bo kolejna juz za 18 dni

Napewno wszystko jest dobrze ale moze lepiej sprawdzić...