Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak Bianka naprostowała...

Ale kiedyś czytałam że po 10 tc ryzyko spada do około 5% a po 12 tc do około 1-2%. Na dodatek jeśli do 10 tc matka usłyszała bicie serca dziecka, to to ryzyko spada jeszcze niżej...
U mnie za 5 dni koniec pierwszego trymestru więc powoli przestaję się bać (tak panicznie bo trochę na pewno)
justikf, Max lubią tę wiadomość
-
Ja mam ćwiczenia z mopem i odkurzaczem a potem gimnastyka pod tytułem zmień pościel
wykąpanie psa to też swojego rodzaju ćwiczenia bo mój wody nie lubi i trzeba zrobić tak żeby całej łazienki nie zachlapał 
Mąż wróci ok 14 ale już mi zakomunikował że od razu idzie spać bo całą noc nie spał... -
Hej dziewczyny

Ja brzuszka nie mam jeszcze, tzn. rano płaściutki a wieczorem dość pokaźny, ale to raczej wzdęcia a nie maluszek
Ja dzisiaj na chwilę do pracy jadę, potem do biblioteki książki pooddawać, potem na rzęsy i paznokcie (trzeba jutro na ślubie jakoś wyglądać) a potem jeszcze po męża do pracy. A i w międzyczasie h&m chce odwiedzić
Pianistka wyśpi sié dzisiaj i po tygodniu nieobecności jutro bardziej będziecie cieszyć się sobą
Jakoś tak dziwnie plecy mnie bolą, aź mi ból na pośladek wchodzi jak chodzę.
Miłego dnia
-
Iriss wrote:Tak mi na to h&m robicie ochoty wrrr
no ale w niedzielę z mężem się bujnę, bo ja lubię robić z nim zakupy 
Też uwielbiam zakupy z mężem, on nie jest z tych co pod sklepem czekają
zawsze doradził a ma na prawdę dobry gust 
Pianistka dać mu stówkę (nie wiem za ile u Was można się zabawić) i młodego w miasto puścić a Wy do dzieła
-
Monia ja USG też mam dopiero 11 sierpnia. Objawy w większości ustąpiły ale tłumaczę to sobie tym, że każda ciążą jest inną i niektóre dziewczyny wogóle objawów nie mają. Trzeba być dobrej myśli
chociaż też aż mnie skręca żeby pójść wcześniej podejrzeć malucha
Moniaa lubi tę wiadomość
-
A.W. no u nas żeby się zabawić na mieście to trzeba wydać z 1000-1500 nok
czyli 500-800 zł
Jedno piwo w klubie kosztuje ok 60 zł więc może niech młody nie szaleje 
Ja miałam na myśli bardziej spokój i odpoczynek z mężem niż miłosne igraszki bo od 13 maja żyjemy w celibacie... Najpierw lekarz zabronił a potem jak ja powiedziałam, że może spróbujemy to mąż się zaczął bać że zrobi krzywdę maluchowi i tak jakoś
-
Moniaa ja od początku ciąży nie miałam objawów... może kilka razy mnie zbełtało i odrzuciło od czegoś a tak to jest super
Jedynie ból piersi, wzdęcia, zawroty głowy... ale w porównaniu do piekła koleżanek które przytulają się z ceramicznym przyjacielem co chwilę, to to jest pikuś
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia2526 wrote:Dzień dobry
Ja mam głupie myśli. Kurcze przez to że nie miałam tego usg teraz czuję się jakbym wcale nie była w ciąży. Ciągle zerkam na brzuch i raz mam wrażenie że coś rośnie a raz wręcz przeciwnie aaaa chyba zwariuje przez te dwa tygodnie.
Nie rozumiem dlaczego nie pójdziesz na USG. Mieszkasz w Polsce?
Zawsze można się umówić i pójść. Uspakajamy się tutaj, jeśli chodzimy w rozsądnych odstępach na badania a jedynie niepotrzebny stres i ciekawość potęguje, chęć kolejnego podglądania. Ale skoro nie miałaś to dlaczego po prostu nie pójdziesz i nie zrobisz - aby mieć spokój? -
Hej dziewczyny:-) no wchodzimy w okres gdzie powinny zniknąć objawy
Ale ja na przykład nie miałam prawie żadnych, może na początku przez kilka dni latalam co chwile siku i lekko mnie mdlilo... A tak nic... No i nie wiem czemu id dwóch dni znów latam siku znów w nocy się budzę...
Wytrzymacie dziewczyny do wizyt, raz dwa i ten czas minie:-) mi jeszcze 3 tygodnie do prenatalnych i podglądania malucha hihihihi

a już bym chciała Chociaż taki tyci tyci hihihihi

13.08.2014