Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziękuję Wam
Nawet nie wiecie jak mi dziś ulżyło. 
Do końca tygodnia jestem w rozjazdach, bo wszystko odkładałam na czas po usg ( a nawet nie wiedziałam kiedy będzie), także dopiero po niedzieli wpadnę tu na ploteczki
Doti gratulacje kochana ogromne! Rośnijcie zdrowo z maluszkiem
Wszystkim życzę spokojnej nocy oczywiście!
Pianistka lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się też koszmarnie roztylam. A mam tylko 158 wzrostu. Mojemu mężowi nie pokaże chyba karty ciazy, bo tam jest waga, a on nie ma zielonego pojęcia, że tyle ważę
zawsze miałam szczupła talie i szerokie biodra i uda, a teraz nie dość, że się uda i tyłek rozrósł, to jeszcze talia szeroka i tłuszcz na plecach. Koszmar. A tak ładnie kiedyś schudłam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:No to jest w domku.. Ale rewelacja
Bobo sobie tak leżał, rączki miał przy buzce jak by się tulil hihihihi chwilę machal rączka... Bo cudo po prostu... Jestem w siódmym niebie hihihihi dokładnie ma 2,51 cm
i wychodzi 9t2d.
Umówiłam się na 14 sierpnia na badania wszystkie więc tylko 3 tygodnie i znów zobaczę mojego bobasa.. A serduszko wali pięknie, aż 178
no chyba nie zasne dzisiaj hihihihi
Które to było Twoje usg? Bo widzę, ze jesteśmy na tym samym etapie, a zastanawiam się czy jutro bede chciała robić, bo to byłoby juz moje trzecie, plus pewnie za kolejne 3 tygodnie prenetalne... Juz sama nie wiem co sądzić o tym usg, szkodzi czy nie szkodzi - różne opinie słyszałam...