Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello hello
Witam się już po wizycie
Najpierw napiszę, że jeszcze w poczekalni weszłam na nasze forum i jak przeczytałam coś na temat styczniówki, która poroniła, to czym prędzej się wylogowałam i gapiłam w okno. Aż mi się ryczeć chciało... I ciągle sobie powtarzałam "pamiętaj o pozytywnym nastawieniu". Także dziewczyny-nie róbcie mi tego więcej, bo na zawał zejdę.
Nasze cudo to okaz zdrowia. Ma już 6,49 cm
Raz wychodził ma 12t6d, raz 12t2d, także wszystko jak w zegarku szwajcarskim
Nasz Maluch tak szalał w brzuszku, fikał nóżkami, aż się doktor śmiał. A kiedy miał np. pokazać kość nosową to się dupką odwrócił. No ubaw nie z tej ziemi
Takie to cudowne i kochane dziecię
Mój mały cud! Jakie to są emocje! Następna wizyta 21.08. ale z tego co mówił gin, raczej nie będziemy robić USG, ewentualnie "podglądniemy" na chwilkę
Niestety, póki co nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka, lekarz stwierdził że na tym etapie to byłyby raczej domniemania, także poczekam sobie jeszcze trochę na tę rewelację 
A z gorszych wieści, to mam glukozę podwyższoną i muszę w przyszłym tygodniu zrobić próbę glukozową... Ale dam radę, to pewne. Dla mojego Dzióbka malutkiego :*
Lece uskrzydlona popatrzeć sobie na moje Maleństwo, bo tak jak ostatnio dostałam płytkę z nagraniem
Takie kino najpiękniejsze na świecie sobie dziś zapodam 
tysiaa93, Max, lelewela lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka, super!
Ale wielkolud i wiercipięta 
Skierka, myślałam o Was codziennie!
Tak się cieszę!
Kochana, nie martw się na zapas... póki co virus ujemny i to się liczy! Masz wspaniałą opiekę! Musi być dobrze!
Ale super, kamień z serca że wszystko z Wami dobrze
Skierka lubi tę wiadomość
-
Skierka cieszę się, że u Ciebie pozytywniej
super, że taką opiekę masz, to najważniejsze, żeby człowiek czuł się bezpiecznie 
Niezapominajka świetne wieści
duża dzidzia
szkoda tylko tego filmu, może następnym razem się uda nagrać.
niezapominajka_86, Skierka lubią tę wiadomość
-
Skierka fajnie, że się odezwalas. Cieszę się że wirus ujemny i trzymam kciuki za same spokojne dni już :*
Niezapominajka gratuluję wiercipiety
Miszkaaa to widzę, że we trzy będziemy odliczać
Niby tak nie długo a jednak aż tyle...
Ja padam znów więc żegnam się na dziś. Dobanoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:46
niezapominajka_86, Skierka lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie dziewczyny, sprawa jest
Moja przyjaciółka jakiś tydzień temu dowiedziała się, że jest w ciąży, to dopiero pierwsze tygodnie 5/6 tc, nie dopytałam. I teraz jest pytanie, czy ona może się w tej chwili ubezpieczyć, tak żeby za urodzenie dzieciątka otrzymać jakiekolwiek pieniądze? Sorry, że tak wprost pytam, ale ona nie ma żadnego dodatkowego ubezpieczenia, a wiadomo, że po narodzinach ważny i potrzebny jest każdy grosz. Z góry dziękuję za pomoc
-
Dziewczyny zerknijcie na zalando jak szukacie spodni
ja wlasnie kliknęlam 4 pary:D
Skierka, bardzo się ciesze, ze u Ciebie wszytko dobrze
Niezapominajka, no co za lekarz
, ale ważne, ze z dzidzią super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:31
-
nick nieaktualnyniezapominajka_86 wrote:Słuchajcie dziewczyny, sprawa jest
Moja przyjaciółka jakiś tydzień temu dowiedziała się, że jest w ciąży, to dopiero pierwsze tygodnie 5/6 tc, nie dopytałam. I teraz jest pytanie, czy ona może się w tej chwili ubezpieczyć, tak żeby za urodzenie dzieciątka otrzymać jakiekolwiek pieniądze? Sorry, że tak wprost pytam, ale ona nie ma żadnego dodatkowego ubezpieczenia, a wiadomo, że po narodzinach ważny i potrzebny jest każdy grosz. Z góry dziękuję za pomoc 
A nie lepiej, żeby poprosiła kogoś aby ją zatrudnił na jakiś czas np. na 3 miesiące? Uzgodniłaby, że poniesie wszystkie koszty.
Ja prowadzę własną firmę, ale zamierzam na jakiś czas się zatrudnić na najwyższej składce. -
nick nieaktualnyniezapominajka_86 wrote:Słuchajcie dziewczyny, sprawa jest
A nie lepiej, żeby poprosiła kogoś aby ją zatrudnił na jakiś czas np. na 3 miesiące? Uzgodniłaby, że poniesie wszystkie koszty.
Ja prowadzę własną firmę, ale zamierzam na jakiś czas się zatrudnić na najwyższej składce. -
Skierka, super, że się odezwałaś i to z dobrymi wieściami

Niezapominajka gratuluję wizyty
Tak codziennie oglądam te Wasze zdjęcia i relacje z wizyt i zastanawiam się, czy wytrzymam do 13 tyg do usg
-
nick nieaktualny

Płyta pusta