Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My jesteśmy w trakcie kupna domu tutaj więc tym bardziej nie będziemy wracać...Bianka* wrote:Rozumiem, dużo ludzi nie chce wracać

My po niemiecku też już płynnie, no inaczej się nie da
My wracamy, bo wybudowaliśmy w Pl dom
Z pracy rezygnuję tylko ja, bo firma męża, dalej będzie prosperować w De, on będzie tylko jeździł i doglądał
Na szczęście mamy blisko, z Norwegią by to nie przeszło 

Zwłaszcza że mąż ma pracę, którą uwielbia i chyba by mnie wyśmiał jakbym powiedziała żeby ją rzucił ^^
Swoją drogą to mąż właśnie napisał mi smsa że nie kupi mi ani tego kremu na rozstępy, ani żadnego ciuszka bo spłukał się do zera... SUPER
-
o to dobrze wiedzieć bo o to się własnie bałamFistaszek wrote:Co do spodni to ja juz zakupilam w H&M takie wlasnie z golfem i mi badzo odpowiadaja, bo koszulka nawet jak jest krotsza to wychodzi golf, a nie brzuch. I nie zsuwaja sie z tylka nawet, jak golf jest jeszcze luzny.

Chyba jutro pójdę sobie kupić
-
Justaw wrote:Ja po porodzie to chyba 2 wiadra bede miec... już się boje. ALe teraz tez jak silikony wyglądają
Mąż mi sie ciagle w dekolt gapi 
Ja też się boję, co z moimi piersiami będzie po porodzie, pewnie jeszcze urosną, będzie strasznie
Zrobiłam sobie progesteron, mam jakieś 119 nmol/l czyli 37 na tą drugą jednostkę, także chyba ok.
Ciekawe jak jutro na wizycie będę - jestem poddenerwowana. Nowy lekarz, no i oczywiście jestem ciekawa jak z dzidzią.