Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja bede musiała żebrać bo moja lekarka jest na urlopie i przyjmie mnie jakiś młody, który jest na zastępstwo... Ale myślę że nie będzie chciał się wtrącać w dotychczasowe decyzje mojej lekarki i przedłuży

No i wezmę wyniki krwi żeby rzucił okiem...
A w środę 29 idę do ginekologa
Mam nadzieję że podejrzymy maluszka 
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Monia ja takiego dociągania nie mam ale myślę że to w niczym nie przeszkadza. Pas i tak zostaje między nogami

Lelewel używałam tego adaptera przez całą ciążę i z mniejszym i z większym brzuchem. Początkowo tez uznałam ze pas i tak biegnie po brzuchu, tylko ze w czasie hamowania nie ma bezpośredniego ucisku na brzuch, tylko ścigany jest do dołu. Uważam że jest ok. Bez adaptera byłabym się jeździć w pasach. A przy większym brzuchu pas zdecydowanie ściągane jest pod
jak dla mnie ok ale zalowalam ze nie kupiłam adaptera tummy shield, ale znalazłam go już jak zakupiłam besafe. Choć najdroższy ale wydaje mi się najbardziej funkcjonalny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 13:09
-
Witam się w 11 tygodniu

Zarwana noc mimo dłuższego snu i tak mi dokucza, mimo że wstałam 2 godziny temu to znów poszłabym spać. I piersi przestały mnie boleć, mdłości też prawie nie mam więc włączyła się lekka panika.
Co do ciuszków to myślałam, że będę najmniejsze kupować ale teraz dałyście mi do myślenia
bardzo chciałabym, żeby już był grudzień, żebym mogła wszystko spokojnie kupować i urządzać
-
Zaciekawiłyście mnie tym adapterem, szczególnie że dużo (i dynamicznie
) jeżdżę samochodem. Taki będzie dobry:
http://allegro.pl/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-wa-wa-i5565969092.html
czy ten lepszy:
http://allegro.pl/adapter-do-pasow-tummy-shield-dla-kobiet-w-ciazy-i5469471782.html
Ten drugi wydaje się wypasiony, ale nie wiem czy aż nie za bardzo
-
Hej

Mnie od wczoraj trochę brzuch pobolewa. Mam nadzieję, że to nic groźnego zwłaszcza, że czytam że niektóre z Was mają podobnie
Co do ruchów to mam podobnie jak Zosia
Nie jestem do końca pewna czy to to ale na bank to nie są jelita. czuję takie delikatne smyranie w miejscu gdzie znajduje się fasolka i tylko wtedy jak siedzę z podciągniętymi do brzucha nogami
zosiaaa lubi tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
nick nieaktualnyA ja sie czuje az za dobrze! Troszke jedynie kuje mnie ale delikatnie.
Jestem delikatnie zaniepokojona jutrzejsza wizyta. Ale musi byc i tym razem dobrze.
Bylismy dzis na sushi. Dla mnie bylo grillowane. Cudo
tego mi trzeba bylo...
Milej koncowki weekendu. Mnie czeka jutro intensywny dzien. Szybko zleci do popoludniowej wizyty. -
Ale mnie tu dłuuugo nie było
Na razie całe dnie spędzam u rodziców, bo tata robi u nas remont łazienki - do wanny już ledwo wchodziłam. 
Troszkę mi lżej, jak piszecie też o bólach brzuchach, bo czasami boję się, że może coś jest nie tak, skoro mnie brzuch jeszcze pobolewa...
Czy Wy też nie możecie już doczekać się wiadomości o płci?
-
podobno najczęstsze pomyłki idą w stronę chłopców, że najpierw jest dziewczynka a potem chłopiec

Ale w drugą stronę podobno rzadko, bo jak już powiedzą że chłopiec to na 99% tak zostanie
Ciekawe czy mi w środę cokolwiek na temat płci powie ginekolog