Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super! I na kiedy Kasia02?
A ja doczytałam że o ile w Norwegii USG typowo genetyczne + pappa robią tylko u kobiet z obciążeniem, to często wielu ginekologów w 12-13 mierzy chociażby przezierność czy sprawdza kość nosową... Ciekawa jestem czy jutro to zrobi ginekolog... tak czy siak zamierzam ją zapytać
swoją drogą, pierwszy raz w życiu idę do ginekolog kobiety
-
Witajcie ciocie

Mierze 30.7mm rozwijam sie prawidłowo i dzis rodzice usłyszeli jak pieknie bije moje serduszko
http://static.pokazywarka.pl/i/5981425/744058/image.jpg
Pianistka, A.W., Kasia02, zosiaaa, miszkaaa, domiii, Bianka*, Doti87, lelewela, Max, pati87 lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:No to super! I na kiedy Kasia02?
A ja doczytałam że o ile w Norwegii USG typowo genetyczne + pappa robią tylko u kobiet z obciążeniem, to często wielu ginekologów w 12-13 mierzy chociażby przezierność czy sprawdza kość nosową... Ciekawa jestem czy jutro to zrobi ginekolog... tak czy siak zamierzam ją zapytać
swoją drogą, pierwszy raz w życiu idę do ginekolog kobiety
na 7.08. chyba powinno być ok."czasowo" to na pewno bedzie 11tc coś prawie 12tc.

-
I tak jestem spokojna (odziwo) ale fajnie byłoby wiedziećKasia02 wrote:Pianistka jakby Ci zmierzyła te podstawowe parametry byłabyś na pewno spokojniejsza:), może się jutro dowiemy co tam się wykluje
, będę trzymać kciuki:))), na którą masz:)?
Z płcią może wyjdzie
zobaczymy 
a jutro na 16:30
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
No właśnie dlatego chcę go obudzić tą colą
mam tylko nadzieje że ginka będzie miała dobry sprzęt bo szczerze mówiąc pierwszy raz do niej idę. moja lekarka mnie tam skierowała 
Jeśli się nie uda, to za 3 tygodnie do położnej to wtedy powinniśmy już wiedzieć
-
Gratuluję dziewczyny, super zdjątka

Ja też mam problem z piciem 2 l wody dziennie. Męczy mnie to nieźle i muszę się pilnować, zeby nie zapominać.
Iriss super wyniki, ja jestem 2 lta starsza i mi te parametry wyszly niższe, bo np. trisomia 21 wyszła 1:4730, a norma dla mojego wieku to 1:312 wiec i tak myslę, ze nie jest źle. Trisomia 18 wyszła mi 1:15000 a trisomia 13 tak jak tobie.
A do soku żurawinowego dolewam syrop klonowy bo inaczej dla mnie jest nie do wypicia, a tak zamienia sie w pyszny soczek
A i zapomniałabym dodać, że własnie z pizzy wróciliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:17
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

, był termin, który idealnie mi pasuje:). Jestem w szoku, że się udało, ale mam szczęście 

. Wiecie, że ja odkąd wiem o ciąży nie byłam ani razu w sklepie, a już tym bardziej nic sobie nie kupiłam
.