Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzkoda że on tylko z nazwy szczeciński xD ale ja bardzo lubię, tyle że nie w ciąży.Doti87 wrote:Nooo
hihihihi
Dziewczyny jak jedzenie słodyczy jest na dziewczynkę to będę miała córkę jak nic. Jak wczesniej miałam obrzydzenie do słodkiego tak teraz jak idę do sklepu to kupuję milion słodyczy bo nie mogę się zdecydować. Siadam w domu i jem:/ tzn powstrzymuje się bo i tak jestem wielka a nie chce być ciążowym wielorybem;p Ale mogę nie jeść nic innego jak słodycze:D -
nick nieaktualny
-
Iriss jutro spróbuję dać mniej soku, może mniej cierpkie będzie
ale mam zamiar pić, jak coś to wmówię sobie, że to lekarstwo i będę piła na siłe 
A co do picia wody to mam z tym mega problem.... po prostu nie chce mi się pić. Herbata i kawa odpada, mdli mnie na samą myśl. Wiec zmuszam się do picia wody i dopijam sokami ale 2 litrów na pewno nie wypijam. Nie jestem w stanie tyle wypić, bo nigdy tyle nie piłam. -
Pianistka wrote:A my wczoraj skończyliśmy grać w wiedźmina na PS'ie i teraz taka pustka wieczorna

Czułam taką pustkę jak serial Spartacusa skończyliśmy oglądać, po prostu pozbierać się nie mogłam
a mój R oczywiście wieczór spędza z PS4
-
A.W. u mnie to samo się dzieje... na dodatek jego brat przyjechał, kolejny gamer... wiesz, World of Warcraft itd
tłuką w dying light ^^ A taka sama pustka była u Nas jak skończyliśmy oglądać serial wiedźmina
A ja czułam to samo po 8 sezonach Housa 
Także ja słucham sobie muzyki i gram w pokera na necie
A! Zapomniałam się pochwalić
Jako że od 2,5 tygodnia nie miałam żadnych plamień, mam wolne, a za chwilkę II trymestr to zmniejszam dawkę luteiny... obliczyłam to tak, że do ok 22 tc wyrobię się z odstawieniem 
A kwas foliowy bierzecie tylko w I trymestrze? czy trzeba przez całą ciążę? -
A.W polecam The Knick

Ja z kwasem zamierzam wybrać całe opakowanie do końca, mam jeszcze ok 20 tabletek i kompleks witamin dla pierwszego trymestru mam jeszcze na 6 dni
a potem kupię kompleks dla II trymestru i jeśli będzie w nim kwas to ok, a jak nie to dokupię oddzielnie... bo na pewno nie zaszkodzi
-
Ja właśnie wróciłam do chirurgów, ale nie wiem czy nie porzucić ich na razie, bo za dużo dramatów

Muszę teraz nadrobić co tu pisałyście, bo przyznam, że zaglądałam jedynie na fb dzisiaj.
Jutro mnie czeka znów wizyta u dentysty, żeby mi skończył ząb robić
No i brzuch nadal pobolewa... -
lelewela wrote:Kwas foliowy chyba dobrze jest brać cały czas.
Ja do niedawna grałam w cities skylines, ale mi się znudziło już. A z filmów nadrabiam grę o tron chociaż zaczęlo mnie to męczyć ale pooglądam jeszcze, dopiero na drugim sezonie jestem, a jest pięć.
Lelewela a gdzie oglądasz grę o tron?? Bo ja obejrzałam do 4 sezonu i potem mi stronę zablokowali a bym resztę obejrzała z chęcią