Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Lelewela a gdzie oglądasz grę o tron?? Bo ja obejrzałam do 4 sezonu i potem mi stronę zablokowali a bym resztę obejrzała z chęcią

Doti ja obejrzałam Grę o Tron na Zalukaj.pl jeszcze tego nie zablokowali. Mi osobiście ten serial sie podoba a nie jestem "serialowa". Klimat tej tematyki mi pasuje
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Z jej dzieł mogę z całą odpowiedzialnością polecić: Obsesja, Tylko chłód, wyścig ze śmiercią, w milczeniu, pętla, morderca bierze wszystko, naśladowca, ślepa zemsta, złodziej tożsamości, opętanie, krwawe wino. Czytałam więcej ale pozostałe tytuły nie przychodzą mi teraz do głowy...
I fajna książka "Wyliczanka" John Verdon. również super
-
naprawdę polecamDoti87 wrote:Ooooo to będę musiała coś poszukać tej autorki

Jej pierwszą książką jaką przeczytałam była pętla... byłam wtedy w gimnazjum
uwielbiam ją, jej styl pisania bardzo mi odpowiada
potrafię pochłonąć książkę ciurkiem siedząc całą noc
-
Ja Chirurgów też oglądam
Grę o tron też, ale ostatni sezon nie bardzo mi się podobał... Teraz oglądam czasami Pretty little liars ale wkurza mnie już, a chciałabym się dowiedzieć, jakie zakończenie 
Co do książek do tak jak Zosia lubię thrillery medyczne ale dobrym kryminałem też nie pogardzę
ogólnie bardzo szybko i dużo książek czytam ale powiem Wam, że teraz mam taki problem, że nad książką usypiam...
Zmykam spać, jutro po 6 pobudka... Dobranoc dziewczyny ;*
Pianistka ja zawsze wieczorem głaszcze i mówię do brzuszka
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Dobrego dnia !!!
Ja dziś obserwuję się czujnie i nie wiem czy nie pojadę na IP.
Wczoraj już Wam nie pisałam, ale przy wieczornym wypróżnieniu (dosyć mocno parłam) wyleciała kropla krwi, potem już nic nie było. Udałam, że nie widzę. Dziś zaraz jak się rano podtarłam było jakby ciut różowo, a przy podtarciu po wypróżnieniu również wydzielina mi się nie podoba.
Zobaczę jak dalej, bo krew chyba nie leci. Nie boli.
Może nadżerka się uruchomiła? Oby.
-
Witaj zosiaaa
Za chwilę będzie nas jeszcze więcej
Ale ten czas zasuwa 
Mnie wczoraj wieczorem trochę brzuch bolał, no i plecy... Ale dziś jest już OK :)A co do karty ciąży, to szwagierka zaraz na początku ciąży powiedziała mi, żebym miała ją zawsze przy sobie i z reguły o tym pamiętam
Kurczę, jak mi się dziś nic nie chce
Na piątek już zaplanowałam dzień wolnego, ze względu na to badanie glukozy. Trochę mam cykora. Cholerka, skąd ta wysoka glukoza? Na pierwszym badaniu w lipcu miałam 105 na czczo i gin od razu dał skierowanie na badanie z obciążeniem, żeby wykluczyć jakieś nieprawidłowości. Czy któraś z Was też miała wysoką glukozę w I trymestrze?
A z seriali... kocham "Przyjaciół"
Od zawsze, na zawsze
Dobrego dnia
-
Witam się i ja

Jak mi się nie chciało wstawać ! Mimo że już jestem w pracy, dalej oczy mi się zamykaja.
Niezapominajka też lubię Przyjaciół
Zosia gratuluje 2 trym
ją muszę jeszcze sporo poczekać, ale już nie mogę się doczekać 
Justikf spróbuj się nie denerwować,ale jak coś Cię niepokoi to jedź na IP.

13.08.2014