Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do jedzenia to jem wszystko
nawet oliwki wczoraj na pizzy a normalnie to mi w gardle stawały, nie byłam w stanie ich przełknąć. A co do słodkiego to tydzień mi się chce potem tydzień nie. Wczoraj na przykład jadłam nuttellę łyżką ze słoika 
Pianistka powodzenia dziś na wizycie i trzymam kciuki, żeby maluch pokazał co tam skrywa
-
My mamy tydzień urlopu w połowie sierpnia więc na 4 dni pewnie nad jakieś jeziorko wyskoczymy (my już wakacje w Turcji w tym roku mamy za sobą) a pozostałe kilka dni będziemy jeździć i oglądać lozeczka, mebelki, wózki itd

A slyszalyscie o tych targach dla mam i dzieci w Warszawie? Myślicie, że warto się wybrać? -
nick nieaktualnyJa mam 106 i już byłam na teście. 7 sierpnia idę do lekarza po skierowanie i do diabetologa pewno pójdę po dietę bo już pierwszy wynik jest cukrzycowyniezapominajka_86 wrote:Witaj zosiaaa
Za chwilę będzie nas jeszcze więcej
Ale ten czas zasuwa 
Mnie wczoraj wieczorem trochę brzuch bolał, no i plecy... Ale dziś jest już OK :)A co do karty ciąży, to szwagierka zaraz na początku ciąży powiedziała mi, żebym miała ją zawsze przy sobie i z reguły o tym pamiętam
Kurczę, jak mi się dziś nic nie chce
Na piątek już zaplanowałam dzień wolnego, ze względu na to badanie glukozy. Trochę mam cykora. Cholerka, skąd ta wysoka glukoza? Na pierwszym badaniu w lipcu miałam 105 na czczo i gin od razu dał skierowanie na badanie z obciążeniem, żeby wykluczyć jakieś nieprawidłowości. Czy któraś z Was też miała wysoką glukozę w I trymestrze?
A z seriali... kocham "Przyjaciół"
Od zawsze, na zawsze
Dobrego dnia 
-
nick nieaktualny
-
A.W. wrote:My mamy tydzień urlopu w połowie sierpnia więc na 4 dni pewnie nad jakieś jeziorko wyskoczymy (my już wakacje w Turcji w tym roku mamy za sobą) a pozostałe kilka dni będziemy jeździć i oglądać lozeczka, mebelki, wózki itd

A slyszalyscie o tych targach dla mam i dzieci w Warszawie? Myślicie, że warto się wybrać?
A kiedy te targi?
A.W. wrote:Pianistka będzie dobrze
nie stresuj się 
Cynamonowa zastanawiam się, czy to zmęczenie nam przejdzie w końcu.... Bo u mnie rano to jest masakra że wstawaniem, a wieczorem najchętniej spalabym już o 21.
A co do słodyczy to od 2 miesięcy ich nie jem, a wcześniej tabliczkę czekolady jak batonika zjadłam
ale wydaje mi się, że jest to bardziej kwestia hormonów i tego, że nam się zmieniają smaki niż wróżenia chłopiec czy dziewczynka 
Ja z tym zmęczeniem to zastanawiam się czy pogłębione nie jest przez ten niski cukier. A co do słodyczy to mam fazy teraz ze mam bardzo ochotę, chyba organizm wie co robi skoro mi cukier spadł bo domaga się słodkiego. Potem mi co słodkim niedobrze, ale to inna historia
-
czy ksiazki tej autorki trzeba czytac w kolejnosci?Pianistka wrote:Z jej dzieł mogę z całą odpowiedzialnością polecić: Obsesja, Tylko chłód, wyścig ze śmiercią, w milczeniu, pętla, morderca bierze wszystko, naśladowca, ślepa zemsta, złodziej tożsamości, opętanie, krwawe wino. Czytałam więcej ale pozostałe tytuły nie przychodzą mi teraz do głowy...
I fajna książka "Wyliczanka" John Verdon. również super
-
nick nieaktualny
-
CzEsc dziewczyny, gratuluje tym które w przekroczyły magiczna granice 2 trym
.
Ja jeszcze nie mam nic wybranego, zero, liczę w dużej mierze na schedę po siostrze bo ma tego mnóstwo. Ale nawet gdybym nie miała dostać spadku to będę zabierać sie za to pózniej. Na razie trwa remont w mieszkaniu wiec na pierwszy ogień poszła kuchnia i dobór mebli.
Ja to wszystko na ostatnia chwile
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
ja w sobote ide na wesele do swojej jedynej rodzonej siostry, ciekawe jak bedzie z moim apetytem, niby ostatnio juz troche lepiej jem i mniej wydziwiam ale nadal jem male porcje,
na wesele wszystko mam naszykowane, tylko wyprasuje w piatek,
tylko nie wiem co z wlosami mam zrobic? fryzjerka ma do mnie przyjsc moze cos mi podpowie bo ja raczej n ie chce zadnych upiec, tylko rozpuszczone wlosy
sukienke kupilam jeszcze w maju tylko zamiast rozmiaru 34 wzielam specjalnie 36, i teraz jest akurat ten rozmiar bo biust mi bardzo urosl no i troche brzuszek sie powiekszyl
a sukienke kupilam taka, tylko na mnie jest jakas bardziej rozkloszowana i sterczaca na boki, no i w jasniejszym kolorze mam,
http://szafa.pl/c21580453-lososiowa-sukienka-z-kokardka.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:54
-
Pati, super sukienka!

Co do książek to nie
Każda książka to oddzielna historia ALE czasem pojawiają się te same nazwiska w kilku pozycjach np detektyw Malone czy Patti O'Shay. I znając te osoby i wiedząc że Malone ma brata a Patti to ich ciotka łatwiej jest czytać ale nie ma to znaczenia w chronologii 
Pati, i w chełmskim empiku często kupowałam książki tej autorki więc ostatnio jest znana
pamiętam że jak kilka lat temu zaczynałam czytać jej książki to kupowałam używane na allegro bo był problem żeby je dostać w empiku a tym bardziej w małych księgarniach
-
Iriss, patrząc na Twoj brzuszek, ja mam cos podobnego
. I jak poszłam ostatnio do C&A to tylko sie rozczarowałam, były same gacie na takie duże brzuszki, ja nie miałabym co tam włożyć.
A sytuacja jest nagląca bo dżinsy mnie uciskają, mam tylko jedne które sa ok i jak założę do nich przylegająca koszulkę to czuje sie bardziej jak bym była obzarta niż w ciazy
. Dla mnie to nowość, bo zawsze miałam płaski brzuch.
A legginsów nie lubię Ehhh.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Iriss wrote:Pati, na pewno będziesz ślicznie wyglądać
, a włosy może jakieś lekkie fale ale takie naturalne, bo sukienka taka słodka 
chyba wlasnie zrobie fale i podtapiruje wlosy u nasady bo mam malo wlosow i sa przyklapniete, fryzjerke mam na 13, a slub o 18,oby tylko nie bylo deszczowo, bo jak jest wilgoc na dworze to mi wlosy sie szybko wyprostuja,
moja siostra do slubu nie robi zadnego koka tylko wlosy bedzie miala spiete na bok, a tez ma takie dlugie jak ja -
Pianistka wrote:Pati, super sukienka!

Co do książek to nie
Każda książka to oddzielna historia ALE czasem pojawiają się te same nazwiska w kilku pozycjach np detektyw Malone czy Patti O'Shay. I znając te osoby i wiedząc że Malone ma brata a Patti to ich ciotka łatwiej jest czytać ale nie ma to znaczenia w chronologii 
Pati, i w chełmskim empiku często kupowałam książki tej autorki więc ostatnio jest znana
pamiętam że jak kilka lat temu zaczynałam czytać jej książki to kupowałam używane na allegro bo był problem żeby je dostać w empiku a tym bardziej w małych księgarniach 
dzieki bardzo za info,
u mnie w bibliotece jest 7tytulow tej autorki,bo sprawdzalam przed chwila na necie, wiec najpierw wybiore sie do biblioteki,jak mnie ksiazki wciagna, a pewnie tak bedzie bo kocham czytac takie ksiazki, to reszte dokupie