Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
te ktore beda dostepne bo niektore pewnie wypozyczone,u mnie w bibliotece sa tytulyPianistka wrote:No to pati gorąco polecam! I zazdroszczę bo ja NIGDY nie znalazłam tej autorki w bibliotece

Ja mam prawie każdy jej tytuł na półce
Daj znać czy ci się spodoba
I jakie tytuły bierzesz na pierwszy ogień 
dotyk strachu
gry milosne
jestes jak ogien
koszmary przeszlosci
slepa zemsta
w milczeniu
zabbic Jane
teraz jest fajna opcja w bibliotece ze jak moj tytul jest wypozyczony to moge zarezerwowac i jak ksiazka bedzie juz dostepna dla mnie to dostaje e-mail z wiadomoscia i mam 30dni na jej obior-oczywiscie zazwyczaj jade tego samego dnia, super sprawa bo niektore ksiazki sa oblegane i ciezko by je bylo dostac, od razu zarezerwuje sobie jakies tytuly -
Widzę ze będziemy mieć takie same mebelki tylko ze ja wybieram na pewno kolor biały niezależnie od płciBianka* wrote:Ja już też mam wszystko wybrane, włącznie z dodatkami
także na nic nie jest za wcześnie 
I tak, wózek Mutsy Igo 2015, a mebelki Bellamy Ines, dla chłopca szare, dla dziewczynki białe

A co do woZka to bedzie to mima xari
-
Iriss wrote:Taru, no właśnie też mi te spodnie ciążowe nie pasowały bo nie miałam co do środka włożyć, a jak chodzi o legginsy to pisałam, lubię takie grubsze przypominające bardziej obcisłe spodnie z kieszeniami itp, do których i koszulę ubiorę
, mam takie 2 pary i poluję na jakieś jeszcze 
No właśnie ja tez mam takie, jedyne które mnie ratują, z chęcią kupiłabym więcej ale nie widziałam. Zreszta odkąd jestem w ciazy odechciało mi sie łażenia po sklepach, a lubiłam to.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Ja rownież chce skrzynie na zabawkiBianka* wrote:Ja jeszcze dokupię z tej serii regał na zabawki/"przydasie", bo nie można go kupić w komplecie i jakiś wygodny fotel do karmienia

Będę czekać na fotkę z realizacji
Ja na pewno się pochwalę 
Uff 9 dni do urlopu, już mam lenia i stęskniłam się za domkiem
tylko zastanawiam sie nad ta szafa czy brac czy nie bo maz uparł sie ze zrobi duza zabudowana szafę,na pewno jak zrobie pokoik to pokaże ale u mnie to bedzie dopiero w grudniu badz styczniu
mam nadzieje ze u Ciebie szybciej
-
Dla dziewczynki myślałam o łóżeczku romantica troll nursei k.biały, a dla chłopca to chyba mebelki z pino Marsylia. Chociaż te z pino i dla dziewczynki są fajne

Co do wózka to też mi się stokke podobają i już byłam prawie zdecydowana, ale nie mają one amortyzacji i to trochę mnie odstrasza. Dlatego mam teraz metalik w głowie:-) jak oglądałam w sklepie to prawie wszystkie mi się podobały:-) -
Cześć wszystkim:)),
Jej juz II trymestr zaczynacie? Super!! Ja jeszcze troche.. ale przyjdzie i na mnie pora;).
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Dziewczyny po prenatalnych,w ktorym tyg.bylyscie? Dziękuję za info:)!
Co do wozkow,mebelkow i innych akcesoriów dla maluszka tez jeszcze nic nie mam upatrzonego..

-
Agnesia wrote:Ja mam 106 i już byłam na teście. 7 sierpnia idę do lekarza po skierowanie i do diabetologa pewno pójdę po dietę bo już pierwszy wynik jest cukrzycowy
I jak wyszedł Ci test? Ja modlę się, żeby tylko cukrzycy nie mieć... dzień przed badaniem około 23 zjadłam taki gotowy ryż na mleku z polewą toffi i mam ogromną nadzieję, że to tak wpłynęło na wysoki wynik... -
Kasia02 wrote:Tak jak myslalam większość z nas idzie bliżej początku niz konca;) u mnie tez tak bedzie:)
Kasia ja ide odwrotnie bliżej konca na prenatalne i to średnio mi sie podoba ale juz nic nie zmienię, to będzie 13t2d.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Iriss wrote:niezapominajka_86 nie jestem lekarzem, ale mój tato ostatnio robił glukozę i wyszło mu wysoko, po wywiadzie przyznał się, że podjadł wiecczorem jakąś czekoladę, po powtórnym badaniu wyszło już ok, ale miał nic nie podjadać wieczór przed (tzn nic słodkiego). Nie wiem jak i czy mogło to wpłynąć...ale życze Ci, aby to nie cukrzyca ciążowa

Miało być: podwyższona glukoza, a nie wysoka
Dziękuję Iriss za pokrzepienie
Też ma wielką nadzieję, że to nic poważnego, tylko efekt mojej wieczornej zachcianki. Pani w laboratorium powiedziała mi, że lekarz mógł dać raz jeszcze glukozę na czczo, żeby zobaczyć raz jeszcze czy ten wysoki poziom się utrzymuje, ale mój gin jak widać dmucha na zimne...
Muszę się podporządkować, żeby mojemu Maluchowi wszystko grało
-
ja wedlug 1 usg licze tygodnie wiec mi na prenatalnych wyjdzie 13tydzien 1dzien, wiec podobnieTaru wrote:Kasia ja ide odwrotnie bliżej konca na prenatalne i to średnio mi sie podoba ale juz nic nie zmienię, to będzie 13t2d.
-
Hej dziewczyny właśnie waruje pod gabinetem czekając na usg. Oby było Oki. Co do wózków to Pianistka ja mam stokke i używam od 6 miesięcy
mogę powiedzieć że wózek piękny zwrotny starannie wykonany i to wszystko. Nie wiem o którym modelu myślisz ale ja mam xplory i on nie ma amortyzacji wiec na wycieczki do lasu się nie nadaje. Raczej po prostych chodnikach. Mój 4 miesięczny syn juz w gondoli się nie mieścił.
Teraz będę kupowała baby jogger city select a to juz podwójny wózek dla dzieciaków rok po roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:25
-
mandragora, mi też podoba się baby jogger
Ale to jeszcze tyle czasu....
Powodzenia na USG, ja wychodzę za godzinę na swoje 
Zosia, autorka to Erica Spindler. Pisze kryminały
jak dla mnie najlepsza
uwielbiam jej styl. czyta się bardzo przyjemnie.
Mogę też polecić Norę Roberts ALE piszącą pod pseudonimem JD Robb. Pod tym pseudonimem wypuściła kilka kryminałów... bo te z nazwiskiem Roberts to romansidła
Ale i tak Erica jest no. 1
Łapię stresik
ciekawe czy ta lekarka w ogóle popatrzy na płeć... Ale zapytam