Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam na prawdę wyjątkowo kiepski dzień, doszedł mi teraz jeszcze ból głowy. A jestem tak wzdęta, ze chyba pęknę
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo znajomi wyciągnęli nas na mazury na rejs statkiem po jeziorach. Nigdy problemów na statkach nie miałam, mam nadzieję, ze teraz tez za burtą nie będę wisiała.
I dziś miałam pierwszą przejażdżkę z adapterem pasów i jestem z niego zadowolona i mój pęcherz -
nick nieaktualnyIriss wrote:Witamy sie w IItr, 4 miesiącu
.
Muszę Was nadrobić, bo dziś nie siedziałam w internecie.
Oglądaliśmy dziś wózki, dowiedzieliśmy się fajnych i ciekawych rzeczyi już wiem, że kupujemy na pewno 2w1 i do tego jakiś solidniejszy fotelik/nosidełko.
No i oglądałam Expandera, Riko ale na sam koniec uwiodły mnie wózki Takoi chyba tutaj będziemy rozmyślać (fajne wykonanie itp). Modeli nie podam, bo nei pamiętam
No i okazuje się, ze będziemy mieć łóżeczkow spadku, ale to już odpada wydatek
, w dobrym stanie, więc...
Aaaa kupiłam w końcu ten krem Tołpa na zmęczone nogi z serii Mum, tzn mąż mi kupił
Super dzionekjutro pewnie też mnie będzie mniej, bo weekendy dla męża
Tak je wystawili że odrazu je zauważyłam
Ja tez kupuje 2w1 a fotelik maxi cosi cabrio fix
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:2 w 1 czyli gondola i spacerówka? Słyszałam ze najlepiej kupić porządną gondolę a potem porządną spacerówkę ale teraz chyba w większości są 2 lub 3 w 1
Mi wózek 2w1 posłuży jakoś ok półtora roku później kupię spacerówkę samą
-
Pianistka no juz nie jest ten stokke taki zupełnie do bani
Generalnie to co komu. Mi pasuje choćby z tego względu ze dziecko siedzi wysoko i siedzisko mało zabudowane i młody widzi cały świat
plusem dla mnie było możliwość użytkowania spacerówki od 4 miesiąca. Staś się szybko zaczął wkurzać w gondoli. Zakup uważam generalnie za udany Staś uwielbia ten wózek. Tylko uprzedzam ze na dziury i do lasu się nie nadaje, ale do miasta jak najbardziej
No i jak się lubi ładne i estetyczne rzeczy to jak najbardziej tak. Drugiego takiego wymuskanego nie widziałamno i jak się idzie ulica to na żadne wozek nie zwrócisz uwagi a na ten tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 20:13
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:No własnie ... ale 2 w 1 to jest gondola i spacerówka? dobrze myśle?
Mi się bardzo podobają Rikoexpander również
Na wygląd najbardziej Stokke ale podobno zero amortyzacji, mała gondola i w ogóle opinie ma do bani...
https://www.stokke.com/POL/pl-pl/w%C3%B3zki/stokke-crusi/2910.html#_
I gondola jest duża ale amortyzacji brak niestety:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mandragora, faktycznie Twoja opinia jest bardziej merytoryczna bo i w internecie jedynie "do dupy", "niewygodny" itp.
Ale to jeszcze tyyyyyleee czasuAle faktycznie, stokke jest piękniutki
i podoba mi się bardzo że można ten fotelik/nosidełko zamontować
dzieciątko jest wysoko a nie na wysokości kolan
-
nick nieaktualny