Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Co do tyłozgięcia macicy to nie ma ono wpływu na odszukanie tętna. Macica w miarę wzrostu ciąży ustawia się w innej pozycji. Na znalezienie tętna ma natomiast wpływ położenie lozyska. Jeśli jest na przedniej ścianie to tłumi, również w późniejszym czasie ruchy dziecka.
Udanej zabawy na weselu tym co się bawią. Wczoraj dostaliśmy tez zaproszenie ale na październik. I chyba dostaniemy na ten sam termin kolejne. Pewnie będzie taki finał ze nie pójdziemy na żadne. ; ( -
Peggy Olsen nie martw sie bedzie dobrze. To już tak jest przed wizytą i tym bardziej przed waznymi badaniami. Miałam dokładnie to samo do genetycznych, niezła panika. Teraz jestem spokojniejsza, ale już nie moge sie doczekać 12.08 żeby też dowiedzieć się że wszystko jest nadal dobrze. Ja odstawiłam luteinę i tez trochę o tym myslę, czy wszytsko jest dobrze i organizm sam sobie radzi tak jak z luteiną.
Miłego dnia wszystkim, ja nadal źle się czuję ale ide jakiś obiadek ogarnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:18
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka_86 wrote:Jeżeli chodzi o pracę, to chyba mnie zlinczujecie, ale ja mam zamiar pracować do końca listopada.
Jeśli ciebie zlinczują to wolę nie myśleć co ze mnąja mam zamiar pracować do końca roku, czyli zważając na święta pewnie do 19.12, bo później nawet bez ciąży brałabym urlop świąteczny. Na razie jestem w wyśmienitej formie i tfutfu mam nadzieję, że tak zostanie
A poza tym to jestem właśnie po pierwszych prenatalnych (u mojego lekarza dopiero we wtorek, ale mam nadzieję, że tylko potwierdzi dobre nowiny). Bąbelek jest okazem zdrowia. Był bardzo aktywny podczas badania, kopał nóżkami i machał rączkami, a na koniec wyciągnął rączki do góry i okręcał się wokół własnej osi tak jakby robił piruet, wyglądało to uroczoniezapominajka_86 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z zakupów, a raczej z obiadu i oglądania
byliśmy w świecie dziecka i tyle super rzeczy widziałam
oczywiście nic nie kupiłam, ale fajnie tak popatrzeć
A co do 6 zmysłu, to już kilka dni po owulacji wiedziałam, że się udało (mimo pierwszego podejścia). Byliśmy w Turcji w podróży poślubnej i czułam się tak inaczejpo powrocie (3 dni przed okresem) zrobiłam test i był pozytywny
-
No i zebrałam się
wykąpałam, ubrałam, poszłam do sklepu i już kończę sprzątanie
tylko kurze przelecę i podłogę
Wiecie co, dostałam od położnej książkę. I tam jest napisane że w ciąży można jeść sushi, nawet z surowymi owocami morza ALE nie wolno surowego tuńczyka.... zgłupiałam -
Pianistka wrote:Jednomarzenie, czekam na przesyłkę
Ale kierowalam się opiniami z internetu i wieeele dziewczyn poleca z motherhood
Wpisz sobie poduszka kojec motherhood. Podobno jest mega wygodnai posiada zdejmowaną poszewkę więc nie ma problemu z praniem
-
Ja nie ograniam tego suwaczka i tego, że tyle z Was widzi co innego. Zmienie go chyba przy okazji.
Pianistka, ją też ostatnio gdzieś przeczytałam, że jak ryby z pewnego źródła, że świeże to niby można bo ryzyko listeriozy jest minimalne. Też zgłupiałam, ale chyba pozostanę przy grillowanych i w tempurze. Choć pokroić bym się dała za surowego łososia. W ogóle na sushi mnie nosi strasznie, więc niedługo albo kupimy albo sami zrobimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:18