Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
.
Cynamonowa, ja widze podobnie jak Pianistka, 9 tydzien.
Piękny dzień sie zapowiada, szkoda ze sie nie wysłałam, ale to dlatego ze w dzień mnie łamie na drzemkę, potem trudno sie polozyc o sensownej godzinie.
Pati, udanego wesela.
Sylka super wieści
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Pianistko, widziałam tylko bijące serduszko na usg jak byłam w PL a to był 7 tc. Ostatnio jak byłam u fastlege (11t5d) to dopplerem nie znalazł serduszka... Wczoraj byłam z Olafem u niego, bo młody się przeziębił i poprosiłam, żeby jeszcze raz poszukał... W koncu usłyszałam ten cudowny dźwięk!
U Ciebie też taki zimno??? -
Cynamonowa ją widzę na suwaczku 11 czyli ok
Sylka gratuluje, super wieści
Pati baw się dobrzeją mam zawsze problemy makijażem przed różnymi wyjściami, ale mam makijaźystke, która mnie wtedy maluje - bierze 60 zł a ja mam penosc, że makijaż długo się utrzyma:) sama na co dzień tylko podkład i róż bo rzęsy przedłużania
-
Taru wrote:Cześć dziewczyny
.
Cynamonowa, ja widze podobnie jak Pianistka, 9 tydzien.
Piękny dzień sie zapowiada, szkoda ze sie nie wysłałam, ale to dlatego ze w dzień mnie łamie na drzemkę, potem trudno sie polozyc o sensownej godzinie.
Pati, udanego wesela.
Sylka super wieści
.
Mam tak samo. Wczoraj się przemęczyłam i po pracy nie poszłam spać, dzięki czemu dobrze spałam w nocy i się dziś wyspałam -
Kurcze Pianistka ją tak uwielbiam ciepło i słońce, że nie wiem jakbym się odnalazła w takiej Norwegii
ale ogólnie jakiś czas temu rozmawialiśmy z mężem o przeprowadzce - szkoda, że nie od byliśmy tej rozmowy kilka lat temu
-
A.W. mi pogoda pasuje bo upalów nienawidzę
A i w zimie nie mogę narzekać bo w regionie którym mieszkam nie ma śniegu a temperatura jest bliska 0 przez całą zimęTakże coś za coś
Ale to ja tak fajnie trafiłam bo w innych regionach zima jest typowo skandynawska -
Pianistka wrote:No to super!
Ja też rano sobie słuchałam serduszka i mały tak wierzgał bo go z mężem obudziliśmy przytulaniem
To mój B po przytulaniu teraz smacznie śpi, nie wiem jak Bąbel, ale jak podobny do ojca to pewnie tez juz zasnął.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Hej dziewczyny, nie mam czasu podczytywać na bieżąco bo chodze do pracy, ale już długo chyba nie wytrzymam i na następnej wizycie poproszę o zwolnienie.
Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku!
Ja się czuje bardzo w kratke, mdlosci mi się trochę nasilają rano zwłaszcza ale nie wymiotuje.
Dobrego dnia! -
Oleńka zobacz omegamed optima forte. Mi lekarka poleciła. Tylko lepiej przez internet zamawiać bo w aptekach potrafią być 2 razy droższe ( ją zamówiła na stronie doz i odebrałam u nich w aptece)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:09