Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
.
Cynamonowa, ja widze podobnie jak Pianistka, 9 tydzien.
Piękny dzień sie zapowiada, szkoda ze sie nie wysłałam, ale to dlatego ze w dzień mnie łamie na drzemkę, potem trudno sie polozyc o sensownej godzinie.
Pati, udanego wesela.
Sylka super wieści
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Pianistko, widziałam tylko bijące serduszko na usg jak byłam w PL a to był 7 tc. Ostatnio jak byłam u fastlege (11t5d) to dopplerem nie znalazł serduszka... Wczoraj byłam z Olafem u niego, bo młody się przeziębił i poprosiłam, żeby jeszcze raz poszukał... W koncu usłyszałam ten cudowny dźwięk!
U Ciebie też taki zimno??? -
Cynamonowa ją widzę na suwaczku 11 czyli ok

Sylka gratuluje, super wieści
Pati baw się dobrze
ją mam zawsze problemy makijażem przed różnymi wyjściami, ale mam makijaźystke, która mnie wtedy maluje - bierze 60 zł a ja mam penosc, że makijaż długo się utrzyma:) sama na co dzień tylko podkład i róż bo rzęsy przedłużania 
-
Taru wrote:Cześć dziewczyny
.
Cynamonowa, ja widze podobnie jak Pianistka, 9 tydzien.
Piękny dzień sie zapowiada, szkoda ze sie nie wysłałam, ale to dlatego ze w dzień mnie łamie na drzemkę, potem trudno sie polozyc o sensownej godzinie.
Pati, udanego wesela.
Sylka super wieści
.
Mam tak samo. Wczoraj się przemęczyłam i po pracy nie poszłam spać, dzięki czemu dobrze spałam w nocy i się dziś wyspałam
-
Kurcze Pianistka ją tak uwielbiam ciepło i słońce, że nie wiem jakbym się odnalazła w takiej Norwegii
ale ogólnie jakiś czas temu rozmawialiśmy z mężem o przeprowadzce - szkoda, że nie od byliśmy tej rozmowy kilka lat temu
-
A.W. mi pogoda pasuje bo upalów nienawidzę

A i w zimie nie mogę narzekać bo w regionie którym mieszkam nie ma śniegu a temperatura jest bliska 0 przez całą zimę
Także coś za coś 
Ale to ja tak fajnie trafiłam bo w innych regionach zima jest typowo skandynawska
-
Pianistka wrote:No to super!
Ja też rano sobie słuchałam serduszka i mały tak wierzgał bo go z mężem obudziliśmy przytulaniem 
To mój B po przytulaniu teraz smacznie śpi, nie wiem jak Bąbel, ale jak podobny do ojca to pewnie tez juz zasnął
.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Hej dziewczyny, nie mam czasu podczytywać na bieżąco bo chodze do pracy, ale już długo chyba nie wytrzymam i na następnej wizycie poproszę o zwolnienie.
Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku!
Ja się czuje bardzo w kratke, mdlosci mi się trochę nasilają rano zwłaszcza ale nie wymiotuje.
Dobrego dnia! -
Oleńka zobacz omegamed optima forte. Mi lekarka poleciła. Tylko lepiej przez internet zamawiać bo w aptekach potrafią być 2 razy droższe ( ją zamówiła na stronie doz i odebrałam u nich w aptece)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:09

Ale dla mnie to fajnie bo ja kocham zakupy