Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taru wrote:A właśnie, niech mnie Pianistka oświeci czy faktycznie tak jest, ale gdzieś oglądałam program o rodzeniu dzieci, chyba to była Norwegia. Tam podobno jak sie dziecko rodzi to dostaje sie pudło z rzeczami dla malucha taka wyprawka, to pudło jest wielkości dziecka i po opróżnieniu go służy bardzo często jako łóżeczko na początku dla takiego malucha.... Hmm wyglądało ciekawie, nie powiem, cos w rodzaju żłobka:).
-
mkraxx wrote:Taką wyprawkę dostają w Finlandii i faktycznie pudełko służy jak łóżeczko dla noworodka, właśnie wczoraj czytałam o tym artykuł
To byłam blisko, dzięki mkraxx.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 23:25
mkraxx lubi tę wiadomość
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
nick nieaktualnymkraxx wrote:Taką wyprawkę dostają w Finlandii i faktycznie pudełko służy jak łóżeczko dla noworodka, właśnie wczoraj czytałam o tym artykuł
Aż poszukałam z ciekawości!Taru lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim, witam się z rozpoczętego 12 tygodnia
Nie śpię od 4:40właśnie dziś jak mogłabym postać, kto to ogarnie?
Wczorajsze położenie i odpoczynek po pracy pomogły mi dotrwać do końca dnia. Dziś już na szczęście głową nie boli. Pogoda zapowiada się ładnie więc liczne na jakiś spacer dziś
Miłego dnia wysztkim :* -
nick nieaktualny
-
justikf wrote:Jak się również witam. Dobrego dnia !!
Cynamonowa - ten suwak to Ci stanął na amen, skoro już 12 tc.
Ja zmieniłam dostawcę i mknie co rano do przodu.
Nie no zaczęłam 12 tydzień czyli mam dziś 11+0d. U mnie wyświetla się ok. Chyba, że wy widzicie inaczej? -
Swoją drogą kurcze, już zaczęłam 12 tydzień
a tak niedawno jeszcze się staraliśmy, a ja się głowiłam jak długo nam te starania zajmą. A teraz mam pięknego małego człowieczka w sobie
Dziś mam zdecydowanie lepszy dzień niż wczoraj, tak chyba dla równowagiA może to po prostu kwestia tego, że weekend i nie muszę siedzieć w pracy. Nie ważne
niech kazdy dzień taki będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:14
-
Ja się witam w ostatnim dniu 11 tygodnia:)
Widzę, że nie tylko ja wybieramy się do pracy - na szczęście tylko 4 godzinki i koniec. Przynajmniej w tyg będe mogła wcześniej wyjść
Jak na razie czuję się dobrze, nawet zmęczona za mocno nie jestem - ale wczoraj zasnęłam chyba przed 22 więc spalam prawie 10 godzin.
Miłego dnia -
Jakoś ostatnio miałam gorszy okres, oby przeszło już
Kupiłam sobie ten Elancyl, zobaczymy jak przyjdzie czy będzie mi odpowiadał. Dziś planujem przejść się trochę po sklepach, może jakieś spodnie znajdę, bo zostałam z jedynymi które też już zaczynają mnie cisnąć.
-
hej dziewczyny,
wczoraj nie mialam czasu do was zajrzec bo pomagalam siostrze w przygotowaniach na wesele, no i pozniej bylam na probie w kosciele bo moje dziewczynki beda niosly welon,
dzien mi szybko zlecial,
dzis na 14 mam fryzjerke, planuje pokrecic troche wlosy, bo ja lubie rozpuszcone, ale nie chce wygladac jak na codzien, bo mam proste wlosy, ktore wygladaja jakbym codziennie je prostowala,
tylko nie wiem co z makijazem bo ja sie bardzo rzadko maluje,
na codzien uzywam troche podkladu i rozu, rzesy mam przedluzane wiec nic z nimi nie robie, moze sobie jakies cienkie kreski zrobie e-linerem, nie wiem jeszcze -
Pianistka, ksiazka 'w milczeniu" jest super tez w moim typie, tylko nie przeczytalam jeszcze calej, bo mam sporo zajec ostatnio,
po wczorajszym wiazaniu kokardek do krzesel weselnych mam lekkie zakwasy w gornej czesci nog, mam nadzieje ze mi przejda do wieczora, i zatancze kilka tancow