Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mąż przyszedł z pracy z dobrymi wieściami - myśleliśmy, że sama muszę iść na prenatalne, bo będzie sam w pracy w swoim dziale i nie będzie mógł wyjść, ale dzisiaj zapytał i jeśli nie będzie dużo roboty, to może uda mu się na te 2 godzinki wyjść i pojechać ze mną
Cieszę się, bo jeszcze nie widział dzidzi na monitorze
-
Agnesia wrote:To jest ok. A ile miałaś wcześniej że kazano Ci zrobić z obciążeniem?
Ja mam
na czczo 106
po godzinie: 174
po 2: 112
Agnesia czyli tylko na czczo masz za wysoką glukozę? I to też jest wskazaniem do zakwalifikowania Cię do "cukrzyków"? -
A u mnie same przeboje:/ okazało się że mam niedoczynnosć tarczycy więc od poniedziałku jestem na lekach a za miesiąc mam skierowanie do szpitala na badania:/ mam nadzieję że dziecku nic nie będzie bo to już 14 tydzień ale lęk będzie już do końca a jakby tego było mało wyniki toxo mam nie ciekawe mimo że w poprzedniej ciąży ją przechodziłam maaasakra jakas... ale w poniedziałek jedziemy nad morze więc mam zamiar się trochę odstresowaćJusti2
-
Witam się popoludniowo
Jakiś dzisiaj parszywy dzień i dołączam się do tych czując się "kupowo".
Justaw ja bym przemyślala jeszcze zakup pościeli na początek. Ja mam trzy komplety i żadnego jeszcze nie użyłamStaś śpi w spiworkach. Bardzo sobie chwale bo mam pewność że nie jest przegrzany, nie naciąganie sobie na głowę, czy też się nie rozkryje. Mam różnej grubości zimowe i letnie. Dla mnie rewelacja. Sprawdź spiworki grobag. A no i zaraz po porodzie spał spowity pielucha muślinowa taka 120×120 lub w otulaczu wombie. Dla mnie pościel okazała się zbędnym wydatkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 18:13
-
Oo całkiem nas sporo w ekipie wyglądających jak kupa
Zobaczycie, że to przez to, że będziemy mieć dziewczynki - one odbierają matkom urodę, tak a propos przesądów
Doti, świetny komplecikMoja mama tez już chce kupować, ale ją powstrzymuję
Justaw, cudo!! Musimy zrobić jakąś bazę sklepów internetowych z fajnymi rzeczami dla dzieci, bo potem jak przyjdzie szał zakupowy to pozapominamy.
Ranyyy, już w poniedziałek prenatalne - im bliżej tym bardziej w tyłku mam czy poznamy płeć a "modlę się", żeby wszystko wyszło dobrze -
nick nieaktualny