Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja brzucha nie masuję mocno ale głaszczę i często trzymam na nim rękę... jakoś tak odruchowo
Któraś dziewczyna pytała o t-shirt dla malucha - tak, to H&M...
i wiecie co jest najciekawsze? ostatnio kupiłam body w lindexie rozmiar 56 a dzisiaj 2 body 62 i przyłożyłam je do siebie. są identyczne
Ja ubranka zamierzam kupować od zaraz praktycznietak jak dzisiaj na spontanie, jak coś mi się spodoba to biorę ale tak na ostro za 3 tygodnie jak potwierdzimy płeć
A wózek, łózeczko i takie tam kupimy pewnie w grudniuteraz będę zbierała ubranka i drobiazgi
Także jak do grudnia się wyrobię z kupnem ubranek itd to nawet nie poczuję wydatkudzisiaj przykładowo wydałam ok 250 zł na te 2 body, dresik i t shirt... czyli nawet nie widać wydatku
a szafeczka powoli się zapełni
poza tym sprawia mi to ogromną przyjemność
Na wyprawkę nie wiem ile wydamy ale już mamy odłożone 10 tys nok na wózek -
Justaw wrote:Tez o tym żelu slyszalam, musze wiecej poczytać
A co do brzucha, to mimo 13 tygodnia dziś rano to był prawie wklęsłyoże dlatego, ze a dość długi tułów? hmm Już tak sobie tłumacze
Chociaż powiem Wam, ze ja się urodziłam wprawdzie w 7 miesiącu, ale moja mama do końca nie miala praktycznie wcale brzuchaSasiedzi usta otwierali ze zdziwienia jak ją z wózkiem zobaczyli...
Mam nadzieje, ze u mnie będzie inaczej -
Ale to jest śmieszne, twierdzenie że charakter dziecka zależy od naszego zachowania w ciąży!
Moja babcia urodziła się w 1943 a jej ojciec zginął kiedy jej mama była w 5 miesiącu ciąży! Na dodatek wojna... więc lekko nie było a moja babcia jest najspokojniejszą osobą jaką znam... nigdy nie widziałam by była niemiła, krzyknęła itp
Bujda na resorach -
PeggyOlsen wrote:Justaw, ulżyło mi że nie też nie masz brzuszka!
Ja mam w ogóle zniżkę formy - brak brzuszka, pryszcze jakieś na czole, zmęczenie i wyglądam jak kupa. Cały dzień przesiedziałam dzisiaj w ZUSie i chyba zaraz pójdę spać na złość wszystkim, o.
A o ciąży dalej wiedzą tylko rodzice i 4 najbliższych znajomych -
A.W. wrote:To ją z takich mądrości słyszałam, że kobieta w ciąży nie może rąk do góry podnosić
ale ile w tym prawdy to nie wiem
Moja mama zaczęła rodzić za wcześnie przez właśnie trzymanie rąk w górze... Ale ile w tym zbiegu okoliczności tego nie wie nikt
Iriss pasztet górą xD
U mnie niestety wszyscy wiedzieli o pierwszej stracie bo zdażyliśmy się pochwalićo kolejnych nie wie nikt ale...
Ja nie wierzę w jakies zapeszania. co ma być to będzie i nic ani nikt tego nie zmieni!
Co do imienia to bardzo mi się spodobało KaiAle mąż się uparł na Thora i nie da sobie przetłumaczyć! Viking zasrany!
Ale drugie imię mogę wybrać jakie chce -
Kochane ja dziś umieram, głowa mnie od rana nasuwa, mdli mnie i zmęczona jestem potwornie. Wzięłam w pracy Apap, ale nic a nic nie pomógł, dotrwałam jakoś do końca dnia i ledwo się do domu doczołgałam. Walnęłam się do łóżka i idę spać. Może przejdzie...