Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, wczoraj miałam spokój z wymiotami a dzisiaj wróciły. I dodatkowo zauważyłam w wymiotach z dwie nitki krwi. Na początek się zestresowałam, ale później poczytałam, że to mogło być jakieś pęknięte naczynko - mam nadzieję, że wszystko ok.
Dodatkowo przy katarze z nosa też mam skrzepy krwi czasami, wzięłam dzisiaj witaminy z żelazem i C, mam nadzieję, że pomogą. -
nick nieaktualny
-
Agnesia wczoraj w internecie czytałam o wyprawce dla dziecka i co do szpitala zabrać
ale jak wiecie dla mnie to abstrakcja, dla dzidziusia nie byłam w stanie jeszcze nic kupic. Ale taka lista to dobry pomysł
-
nick nieaktualny
-
Ja po raz pierwszy wczoraj zaczęłam myślec o jakichkolwiek wyprawach, zaczęłam sie interesować szpitalami w których rodzic, szukam w Poznaniu. Na jednej ze stron szpitali znalazłam opis szkoły rodzenia... Jest tam zamieszczone co powinno znaleźć sie w walizce rodzącej, punkt ostatni jest najlepszy
.
http://www.raszeja.poznan.pl/informacje-dla-pacjentow/szkola-rodzeniaTaru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
nick nieaktualnyJa się ciąglę łamię nad 2ma. Nie zapytam mojego gina bo on w jednym z nich pracuje. Sama zdecyduje jakoś. I też już wiem że nie chce rodzic na znieczuleniu zewnątrzoponowymTaru wrote:Ja po raz pierwszy wczoraj zaczęłam myślec o jakichkolwiek wyprawach, zaczęłam sie interesować szpitalami w których rodzic, szukam w Poznaniu. Na jednej ze stron szpitali znalazłam opis szkoły rodzenia... Jest tam zamieszczone co powinno znaleźć sie w walizce rodzącej, punkt ostatni jest najlepszy
.
http://www.raszeja.poznan.pl/informacje-dla-pacjentow/szkola-rodzenia
raczej zdecyduje się na podtlenek azotu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:16
-
Pianistka super zakupy

Iriss podziel się, serio ja też tak chcę, bo ja to znowu chodzę jak chmura gradowa, czepiam się i jestem płaczliwa. Kiedyś to przynajmniej mogłam sie powstrzymać, a teraz łzy jak grochy mi lecą.
Straszne zawroty głowy dziś mam, drugi raz mi się to zdarza, ale pierwsze miałam gdzieś w połowie I trymestru.
I ja dziś grzeszę, bo mam straszną ochotę na kebeba, wieki już nie jadałam. Ale zjem go z przyrzeczeniem, że to pierwszy i ostatni fast food w II Trymestrze
-
nick nieaktualny
-
Iriss ja póki co kupiłam wszystko unisex
białe, szare i beżowe
A na spadki nie mam co liczyć 
z resztą, nawet jeśli będzie córka to nie będę kupowała różowych ubranek tylko białe i szare ^^ więc nawet mnie nie korci kupić nic w różowe serduszka
dziewczynka też może chodzić w niebieskim! a co 
Lelewela, nie pytaj się jaki ja mam dzisiaj humor... ^^
na szczęście mąż obiecał grilla więc może szaszłyk poprawi mi nastrój
-
A co do zakupów...
kupiłam sobie jeszcze jedną parę ciążówek, bluzeczkę i sweterek na dziale ciążowym
takie fajne dłuższe z przodu i z miejscówką na brzusia 
I zakupiłam complex witamin dla II i III trymestru
z tej samej serii co wcześniej, Zosia mówiła że skład fajny 
także dzień udany
-
Ja też mam dietę bogatą jak nigdy wcześniej ALE przez lata odżywiałam się tragicznie więc sama mam braki... nie mówiąc o utrzymaniu zdrowia maluszka... dlatego suplementuję
poza tym sama się lepiej czuję od kiedy biorę te witaminy
mam też tam jod, żelazo, wit D, kwas foliowy, DHA, omega 3...
tylko w tych witaminach dla I trymestru było 400 jednostek kwasu foliowego a dla II trymestru jest 200.... to wystarczy? czy brac dodatkowo? -
Pianistka cudne rzeczy
ja po USG też ruszam na zakupy !
Iriss podziel się, błagam, bo od 2 dni mój nastrój i samopoczucie to totalne dno
Dziś muszę suszone śliwki kupić bo mi brzuch pęknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 14:13

rozm 68 (najmniejszy jaki był) - na potem
rozm. 62
rozm. 62