Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bianka ta oczywiście tez po rozwodzie z Dawida ojcem który normalny był i w ogóle super człowiek.., ale niestety zginał kilka lat temu... Dawid ma siostrę i brata przyrodniego który jest juz synem ojczyma. I co? Brat jest teraz u nas a ta pisze smsa wczoraj zeby Dawid nie jechał z Tomeczkiem w góry bo napewno go zrzuci w przepaść itd o.o nawet Tomek sie z tego śmiał...
Te nasze teściowe to naprawdę z jednego sabatu wzięte... Ale szczerze mówiąc wole taka która ma nas głęboko w dupie niż taka, która dzwonilaby codziennie i mówiła co mam gotować jej syneczkowi...
A ja dzisiaj uderzam na jakieś małe zakupki
wczoraj podalyscie link do apteki gdzie mozna Kupić ten elancyl ale wysłałam maila z zapytaniem i nie wysyłają paczek do Norwegii
zobaczę na Allegro... Chciałam tez kupić poduszkę motherhood ale w Norwegii takiej nie ma a nie wiem czy ktos to wyślę
ehhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:07
-
Oj dziewczyny współczuję teściowych. Moja może nie jest idealna, kilka razy mnie podk..... ale ogólnie nie mogę teraz narzekać. Bardziej mogłaby jej zarzucić jak wcześniej zachowywała się wobec mojego R- wszystko za niego robiła, nawet kanapki robiła mu do pracy. Więc jak zamieszkaliśmy razem nie miałam na początku łatwego życia:P ale teraz jest ok:)
-
Wiesz, w Polsce mam tylko starych dziadków mieszkających daleko na wsi, ok 80 lat... nie będę im dupy zawracać... Znajdę elancyl na allegro gdzie ktoś się zgadza na wysyłkę
A poduszkę może znajdę inną 
Nie pierwszy i nie ostatni raz chcę coś czego tu nie ma
A.W o tym właśnie mówię
Że jednak wolę wiedźmę 
Swoją drogą mój D. się od nich wyprowadził w wieku 16 lat i sam zaczął na siebie zarabiać bo nie mógł wytrzymać z tym towarzystwem
Dzięki temu jak zamieszkaliśmy razem to on mnie uczył wszystkiego 
JustaW!
Dawaj fotę!!! Ale super !!
A przezierność rekordowa!
-
Cześć dziewczyny
Widze ze ostro dyskutujecie o teściowych, ale nie zawsze tak jest. Mam inne przykłady gdy matka jest normalna a ojciec niekoniecznie, zanim poznałam B spotykałam sie z 2 facetami, ich matki były do rany przyłóż. Natomiast ojcowie.... Masakra. Pierwszy ojciec potrafił w towarzystwie nawrzucać swojej zonie, mówił "to moje zakażenie", "stara małpa"... Zawsze wtedy stawałam w obronie matki, która sie nie broniła. Nie broniły jej tez jej dzieci bo to ojciec rządził domem. Gdy zobaczyłam ze mój niedoszły maz zaczął sie zachowywać podobnie w stosunku do mnie... Odeszłam. Drugi zachowywał sie podobnie, poniewierał swoją żona choć to ona zarabiała na cały dom, on bezrobotny... Nie mogłam uwierzyć jak taka fajna, zadbana, wykształcona kobietę (jest dentystka) mógł stłamsić jej maz.
Teraz matka mojego B stwierdziła ze ona sie nie miesza, jesli on jest szczęśliwy to ok. Ale ona nauczyła sie na własnych błędach, bo maczała paluchy w rozpadzie 1 związku swojego syna.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
JustaW gratuluje wizyty, nic tylko sie cieszyć
.
Iriss, pochwał sie swoją kolekcja kosmetyków, bo nie ukrywam, ze z Twoim oczytaniem co do składów moze to byc pomocne dla nie jednej z nas, dla mnie napewno
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Taru, ojczym mojego męża to taki sam typ... Nie raz nawet podniósł rękę na dzieci
A Dawida matka ma to gdzieś bo ona nie mieszka w Polsce i przyjeżdża 2 razy w roku... 
I bardzo dobrze że odeszłaś od tego faceta bo za kilka lat kto wie... czy nie byłby takim samym tyranem...
Dobra dziewczynki, uciekam na zakupy
Ale kocham te spodnie z golfem!
tak zaokrąglają brzusia 
Pochwalę się zdobyczami jak wrócę
-
nick nieaktualnyJustaw dobre wieści!
ja mam 7 dni do prenatalnych
idę w 14tc
Nie idę jednak na pogrzeb ponieważ mojego szwagra siostra zaczęła rodzić i czekamy na wieści. A ja nielubię cmentarzy więc sama nie pójdę
Zaraz zrobię obiad bo dziś goście wyjeżdżają. Mój Artur ma jutro urodziny, muszę podejść mu kupić torta bo on uwielbia torty
-
Dzien dobry

Justaw gratuluje pozytywnych wieści
Ja dzis byłam na ryneczku i tak stoję przy pomidorkach takich typowo działkowych i je macam, a pani mówi " o widze, ze pani w ciąży, a to bez nawozów wiec bezpieczne"
pierwszy raz ktos zauważył, a mnie zatkało i sie tylko uśmiechnęłam 
Co do teściowej to moja jest pediatra (dodam ze wszechwiedzącą
)wiec nawet na razie nie mysle co to bedzie jak sie dziecko urodzi