Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajniaste!!!mandragora wrote:Dla mnie może to nie cudo z Norwegii ale te skarpetki wymiatają dla niemowlaka

https://www.bokado.pl/trumpette
Mi siostra zrobiła z wełny ekologicznej specjalnej dla noworodków, mięciutkiej
no i jest bardzo ciepła
w sam raz na zimę i norweski klimacik
zaraz wrzucę
-
Oj pianistka współczuję bardzo, zwłaszcza Twojemu mężowi, chociaż wiem, że Ciebie to też dotyka. Całe szczęście, że macie Twoich rodziców, którzy na pewno będą Was wspierać na zapas i to najważniejsze. Przykro, że tacy ludzie są, ale nie mamy na to wpływu. Trzeba jakoś próbować się od nich oddzielić...
-
dziewczęce dziewczęcemandragora wrote:Jak je zobaczyłam od razu zamówiłam Stasiowi i cały czas w nich pomyka ale i tak dziewczęce są cudowne

u mnie jak się potwierdzi to nie będzie sukieneczek 
oglądałam dzisiaj dziecięce ubranka czy dla chłopców jest coś fajnego i widziałam koszulkę czarną rozm 62, 68 z AC/DC -
Pianistka fajne buciki dla bobasa no i jej kapcie też spoko....
Ale mój Mi ciśnienie podniósł.... Nosz k##### tak się zdenerwowalam że leżę w sypialni i z nim nie gadam... Wrrrr z tymi facetami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:53
-
oglądam i oglądam i oglądam...ona sam to wszystko robi ???? szok, jeju jakie to ładne wszystkoPianistka wrote:Lelewela, zobacz sobie na FB fanpage i stronę "Ulla Couture"
Ja u niej zamawiałam stroik ślubny do włosów
przepiękne rzeczy robi
mnóstwo dla dzieci 

-
Iriss dzięki za link

Pianistka współczuję teściowej... A najbardziej Twojemu mężowi, bo zawsze boli jak matka robi coś takiego... Ja na moją teściową kiedyś narzekałam, ale doceniłam i uważam, że jest ok
choć wady ma jak każdy człowiek i czasem mnie wkurza 
Doti czym mąż Cię tak zdenerwował? -
Iriss
dobra jesteś 
Lelewela, ona sama to robi! Ma ogromny talent dziewczyna
Ma stronę - sklepik
i najlepsze jest to jak tanie są te rzeczy! Mi robiła stroik na zamówienie
Jeśli np będziesz chciała jakąś opaskę w wybranym kolorze itp to podejrzewam, że Ci zrobi 
EDIT: dobranoc wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:47
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Ja zaraz pędzę na badanie tej nieszczęsnej glukozy z obciążeniem-minimum 2 h muszę liczyć. Biorę ze sobą męża i pędzę. Oby wynik był ok
Za wszystkie wizytujące dziś, trzymam kciuki i życzę dobrego dnia
-
Witajcie

Dzięki za słowa otuchy, też cieszę się, ze mniej więcej wiem już co robić, aby ten cukier nie spadał bardziej. Miejmy nadzieję, że się uda. Ciekawa jestem jeszcze co powie moja doktor prowadząca, ale wizyta u niej dopiero 14 sierpnia.
Ja wczoraj jak wróciłam do domu z tego rajdu po szpitalach i lekarzach to tak weny do niczego nie miałam, że przeleżałam resztę dnia w łóżku.
Dziś już niestety w pracy, dobrze, ze to piątek. Obudziłam się z potwornym bólem głowy który nie chce mi przejść. Dziś ostatni roboczy dzień sierpnia, więc zostają mi jeszcze 2 miesiące do przemęczenia się. 8,5 tygodnia, dam radę... Ogólnie mam dziś jakiś zły dzień.
Z pozytywów to jutro zaczynam 12 tydzień
No i mam dziś tą notatkę "Mija okres największego zagrożenia utraty ciąży".
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! Miłego dnia
-
Witam się i ja

Wczoraj rano chwaliła się, że mdłości mi przeszły. A jak mnie wieczorem dopadły to myślałam,że zejdę z tego świata. Wolalabym zwymiotować , a nie się męczyć godzinami...
U mnie jutro ostatni dzień 11 tyg i jeszcze całe 2 tyg do końca trymestru. I 11 dni do usg. Justikf też myślałam, że 1 trym kończy się 12 tyg.
A tak wogóle to wszystko mnie swędzi. Nawet piersi mnie swędza.
Miłego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:24