Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Moja "teściowa" uzbierała już cztery kartony tych lumpeksowych ciuszków. Niektóre są śliczne a niektóre jak ze średniowiecza haha
Tysia ale przynajmniej masz z czego wybierać -
nick nieaktualny
-
Vayn no i dobrze! Przynajmniej będziesz miała wcześniej wszytko z głowy. Nie ukrywam, że my czekaliśmy do końca I trym. z powiadomieniem większego grona rodziny i z radością ale teraz można już odetchnąć, cieszyć się i zacząć kompletować wyprawkę.
-
nick nieaktualny
-
Moniaa ja mam sonoline C. i jest świetny
Vayn, co do wózka mozna kupić w komplecie z bardzo dobrym fotelikiem.
Ja póki co jestem zdecydowana na expander essence ( gondola + spacerówka ) w komplecie z fotelikiem CYBEX Aton 4 i bazą 2-FIX.
http://allegro.pl/expander-essence-4w1-cybex-aton-4-baza-2-fix-i5615179365.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:31
-
vayn wrote:A powiedzcie, będziecie kupować taki 3w1, czy 2w1 i osobno jakiś lepszy fotelik/nosidełko samochodowe?
Bo ja cały czas byłam za tymi 3w1, a znowu mój małż wyczytał ze te z zestawów 3w1 nie mają wszystkich atestów i lepiej osobno kupić zwłąszcza, że nas czeka długa podróż do domu z 2 tyg maluchem
Vayn każdy ma inne zdanie. Ja chcę kupić 3w1. Po pierwsze uważam, że skoro są dopuszczone do sprzedaży to powinno być ok. Po drugie cena tych z gwiazdkami ADAC są kosmiczne, tym bardziej że ten fotelik jest tylko do 9 kg. A po trzecie jakbym miała myśleć co się może zdarzyć to bym pewnie z domu nigdy nie wychodziła.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny