WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zakupy :) ja niestety musze jeszcze czekac :/

tulipana ja tez mam na oku smoczka chocco :) moze pokazesz wozek jaki kupilas ja na poczatku chcialam quinny moodd,ale pozniej moje serce skradl mima xari <3

i oto merol dla mojego malenstwa:

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-mima-xari-flair-snow-white-edition-2014-stelazspacerowka-gondola-zestaw-uzupelniajacy-fotelik-cabrio-kurier-gratis-p-18470.html?zenid=1b20960ecbe3124cd3d7d9f12f951995

tylko jeszcze nie wiem na jakim stelazu czy czarnym czy srebrnym :)

pokoj maz zacznie na dniach robic jak skonczy wtedy zamowie mebelki i lozeczko :)

tulipanna lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie taka zima, bo dopiero wrzesień! :) Ale nie ma co mówić - już na kolejną zimę podejrzewam, że mało które nasze dziecko będzie chciało leżeć w gondoli (a jeśli tak, to będzie wręcz aniołem! :P) przez dłuższy czas. Zresztą prawie wszystkie wózki mają takie narzuty na spacerówki, co jest niejako śpiworkiem, a zimą i tak będą ciepłe ubrane, więc nie powinno nic zaszkodzić. :) My w wózku, który kupiliśmy, mamy fotelik - z atestem kupimy na fotelik od 9kg wzwyż, bo i tak do tej pory nie będziemy praktycznie nigdzie jeździć, bo wszystkich mamy w bliskiej odległości. :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dino.sklep.pl/nowy/wOzki-quinny-c-156.html
    Dokładnie Quinny Mood! ALe zobaczę co Ty wymyśliłaś zaraz! A smoka kupiłam Chicco Physio Comfort Active

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dużo czasu ostatnio i uważnie obserwuje jak tylko wózek jedzie koło mnie i też zagadnelam kobietke na osiedlu i pytałam jak jej się camarelo sprawuje i była niezbyt zadowolona właśnie mówiła że sztywny że ok w sklepach bo lekko chodzi i jest zwrotny ale na mieście ulicu już gorzej. A mieszkam w dość starej części miasta gdzie równego polbruku nie ma tylko jest pełno betonowych dziurawych chodników i burtnikow.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos wózków: https://www.youtube.com/watch?v=SyEj9r7WPb4

vayn lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka taki inny ten wózek niz te wszystkie co dziewczyny oglądały :P zastanawia mnie ta spacerówka ona tak dziwnie wisi :P wydaję się jakby dziecko miało wypaść albo to takie złudzenie. noo i wózeczek ma też ładną cenę jak na mój skromny budżet :)
    ze stelażem Ci nei doradzę bo ja musze widzieć wizualnie jak to wygląda a wyobraźic sobie nie potrafię :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ale zakupy :) ja niestety musze jeszcze czekac :/

tulipana ja tez mam na oku smoczka chocco :) moze pokazesz wozek jaki kupilas ja na poczatku chcialam quinny moodd,ale pozniej moje serce skradl mima xari <3

i oto merol dla mojego malenstwa:

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-mima-xari-flair-snow-white-edition-2014-stelazspacerowka-gondola-zestaw-uzupelniajacy-fotelik-cabrio-kurier-gratis-p-18470.html?zenid=1b20960ecbe3124cd3d7d9f12f951995

tylko jeszcze nie wiem na jakim stelazu czy czarnym czy srebrnym :)

pokoj maz zacznie na dniach robic jak skonczy wtedy zamowie mebelki i lozeczko :)
    No też piękny! Ja dziś po sklepie pojeżdziłam tym Quinny i prowadzi się dosłownie jedym palcem. I siostra moja polecała, w lutym urodziła syncia. Sporo tych wózków firmy bebeto jest. Za to powiem Wam, że jak zobaczyłam sławetne Chicco, to się załamałam. W tych wózkach to chyba dziecku głowa podskakuje. Zero amortyzacji...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo każdy wybiera pod siebie i co mu się podoba a od pogladania to mąż mówi że mnie posadzac o niecne czyny za zagladanie do tych wózków i oglądanie się za nimi.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wyobrażałam sobie wózka bez skrętnych kół - niektórzy nie potrafią prowadzić takich wózków, ale dla mnie są rewelacyjne. Szczególnie kiedy mają pompowane koła, bo jednak skrętne plastikowe koła potrafią wkurzyć człowieka :P

Ja też miałam zamiar w tym miesiącu kupić smoczki i butelki, ale chyba muszę poczekać do grudnia, bo teściowa pracuje w Tesco i powiedziała, że da nam bon, to kupię tam te duperelki. ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak drogie wózki ciężko znaleźć w sklepach, bo sklepy nie chcą mrozić kasy. Ja po prostu nie kupię wózka, którego nie zobaczę na żywo. Ja dziś byłam w jednej z większych hurtowni w okolicach Wawy a tej Mimy nie widziałam, chociaż jest piękna. No ale droga bardzo. Sporo wózków Tutka jest, Bebeto i ABC Design. Trochę Baby Design Było, jedno Quinny, jedno Chicco, maskakryczna ilośc spacerówek. No i zauważywąłm, że mi się te trójkołowce podobają :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja butelki podgrzewacz i laktator mam aventa tak samo smoczek. Później jeszcze słyszałam że lovi są dobre. Też bezkolkowe. W sklepie mi odradzala kobieta canpol że niby chińskie. Ale nie wiem czy nie kupię jakby co z canpolu są nowe haberman też bezkolkowe. No i mówiła że philips nawet jak coś się psuje że sprzętem to od razu wymieniają a nie bawią się w reklamację i oczekiwanie ale to tylko gadka babki że sklepu.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Ja też nie wyobrażałam sobie wózka bez skrętnych kół - niektórzy nie potrafią prowadzić takich wózków, ale dla mnie są rewelacyjne. Szczególnie kiedy mają pompowane koła, bo jednak skrętne plastikowe koła potrafią wkurzyć człowieka :P

Ja też miałam zamiar w tym miesiącu kupić smoczki i butelki, ale chyba muszę poczekać do grudnia, bo teściowa pracuje w Tesco i powiedziała, że da nam bon, to kupię tam te duperelki. ;-)
    Chicco mają niby skrętne ale pianowe, oj jaka kicha, wyglada ten wózek jakby się miał rozpaść, serio, jakoś tak tandetnie zrobiony, oglądałam ten z reklamy TV - model Urban...tragedia...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wiem, że pewnie przejrzę pół internetu, zanim w końcu zdecyduję się na jakąś firmę...

Kri lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a wy nie zamierzacie kupować bazy do samochodu?
    bo pamiętajcie że nie są uniwersalne więc wybierając wózek z danym fotelikiem lub bez, jeśli decydujemy się na bazę to musi ona być do danego modelu fotelika
    Mi się bardzo podoba ten expander essence ale i camarelo carera :) i bebetto silva :)
    Ale na 100% kupię bazę ISOFIX i fotelik CYBEX Aton 4

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna - ten Chicco to w ogóle ma takie małe koła, przynajmniej ten model. Ja jednak wolę te trochę większe, choć nie ogromne, bo wygodniej mi się prowadzi takie wózki :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa takie zludzenie :) zalezypod jakim katem ustawisz siedzisko mozna nawet na lezaco ustawic :)

tulipana no wlasnie mnie to wnerwia,ze tych drozszych wózków nie ma na sklepie,ale rozumiem to :) moja pierwsza miloscia byl quinny ale jak zobaczylam mime to wymiękłam :) :) ale oczywiscie quinny nadal gosci w moim sercu :) ale decyzja padla na mima <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:33

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    dziewczyny, a wy nie zamierzacie kupować bazy do samochodu?
    bo pamiętajcie że nie są uniwersalne więc wybierając wózek z danym fotelikiem lub bez, jeśli decydujemy się na bazę to musi ona być do danego modelu fotelika
    Mi się bardzo podoba ten expander essence ale i camarelo carera :) i bebetto silva :)
    Ale na 100% kupię bazę ISOFIX i fotelik CYBEX Aton 4

U mnie na szczęście przy kupnie wózka 3w1 dali również bazę, więc na szczęście poszukiwania bazy odchodzą :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Ja butelki podgrzewacz i laktator mam aventa tak samo smoczek. Później jeszcze słyszałam że lovi są dobre. Też bezkolkowe. W sklepie mi odradzala kobieta canpol że niby chińskie. Ale nie wiem czy nie kupię jakby co z canpolu są nowe haberman też bezkolkowe. No i mówiła że philips nawet jak coś się psuje że sprzętem to od razu wymieniają a nie bawią się w reklamację i oczekiwanie ale to tylko gadka babki że sklepu.
    butelki tez planuję Avent kupić. Lovi wzięłam katalog - musze powiedzieć ze wygląda obiecująco, duużo tych rzeczy. Ale wiecie co!?Wzięłam też katalog firmy Dr Browns i patrzę, a tam butelki SZKLANE!!! No i dało mi do myślenia!Bo jednak te tworzywa sztuczne...
    A propos bezkolkowości, to wszystkie firmy teraz piszą ze bezkolkowe i CanPol, Lovi, Avent, Dr Browns, Chicco. Tak samo jak wszystkie smoczki niby są opracowane z pomocą ortodontów i neurolingwistów. Szczerze, myślę ze to chwyt reklamowy :) Bo wiadomo matka dla noworodka kupi niemal wszsytko by mu nieba uchylić :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Tusiaa takie zludzenie :) zalezypod jakim katem ustawisz siedzisko mozna nawet na lezaco ustawic :)

tulipana no wlasnie mnie to wnerwia,ze tych drozszych wózków nie ma na sklepie,ale rozumiem to :) moja pierwsza miloscia byl quinny ale jak zobaczylam mime to wymiękłam :) :) ale oczywiscie quinny nadal gosci w moim sercu :) ale decyzja padla na mima <3 :)
    Nie ukrywam, że mima skradła i moje serce ale cena....jest dwa razy droższa niż i tak drogie Quinny :P

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka a ja kupiłam butelki z canpolu. Są na pewno tańsze niż z aventu czy tommee tippee. Koleżanka uzywa i sie nie skarży na nic :) aa z aventu mam sterylizator kupiłam uzywany bo sie opłacało :)

Tulipanna ja od koleżanki dostałam pare buteleczek szklanych bo dostała jak rodziła w prywatnej klinice i one są dobre na pierwszy miesiac :) bo jednak na poźniej to sa małe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:39

tulipanna lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ