Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zakupy
ja niestety musze jeszcze czekac
tulipana ja tez mam na oku smoczka choccomoze pokazesz wozek jaki kupilas ja na poczatku chcialam quinny moodd,ale pozniej moje serce skradl mima xari
i oto merol dla mojego malenstwa:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-mima-xari-flair-snow-white-edition-2014-stelazspacerowka-gondola-zestaw-uzupelniajacy-fotelik-cabrio-kurier-gratis-p-18470.html?zenid=1b20960ecbe3124cd3d7d9f12f951995
tylko jeszcze nie wiem na jakim stelazu czy czarnym czy srebrnym
pokoj maz zacznie na dniach robic jak skonczy wtedy zamowie mebelki i lozeczkotulipanna lubi tę wiadomość
-
Nie taka zima, bo dopiero wrzesień!
Ale nie ma co mówić - już na kolejną zimę podejrzewam, że mało które nasze dziecko będzie chciało leżeć w gondoli (a jeśli tak, to będzie wręcz aniołem!
) przez dłuższy czas. Zresztą prawie wszystkie wózki mają takie narzuty na spacerówki, co jest niejako śpiworkiem, a zimą i tak będą ciepłe ubrane, więc nie powinno nic zaszkodzić.
My w wózku, który kupiliśmy, mamy fotelik - z atestem kupimy na fotelik od 9kg wzwyż, bo i tak do tej pory nie będziemy praktycznie nigdzie jeździć, bo wszystkich mamy w bliskiej odległości.
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Mam dużo czasu ostatnio i uważnie obserwuje jak tylko wózek jedzie koło mnie i też zagadnelam kobietke na osiedlu i pytałam jak jej się camarelo sprawuje i była niezbyt zadowolona właśnie mówiła że sztywny że ok w sklepach bo lekko chodzi i jest zwrotny ale na mieście ulicu już gorzej. A mieszkam w dość starej części miasta gdzie równego polbruku nie ma tylko jest pełno betonowych dziurawych chodników i burtnikow.
-
Biedroneczka taki inny ten wózek niz te wszystkie co dziewczyny oglądały
zastanawia mnie ta spacerówka ona tak dziwnie wisi
wydaję się jakby dziecko miało wypaść albo to takie złudzenie. noo i wózeczek ma też ładną cenę jak na mój skromny budżet
ze stelażem Ci nei doradzę bo ja musze widzieć wizualnie jak to wygląda a wyobraźic sobie nie potrafięKubuś
-
Biedroneczka29 wrote:Ale zakupy
ja niestety musze jeszcze czekac
tulipana ja tez mam na oku smoczka choccomoze pokazesz wozek jaki kupilas ja na poczatku chcialam quinny moodd,ale pozniej moje serce skradl mima xari
i oto merol dla mojego malenstwa:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-mima-xari-flair-snow-white-edition-2014-stelazspacerowka-gondola-zestaw-uzupelniajacy-fotelik-cabrio-kurier-gratis-p-18470.html?zenid=1b20960ecbe3124cd3d7d9f12f951995
tylko jeszcze nie wiem na jakim stelazu czy czarnym czy srebrnym
pokoj maz zacznie na dniach robic jak skonczy wtedy zamowie mebelki i lozeczko -
Ja też nie wyobrażałam sobie wózka bez skrętnych kół - niektórzy nie potrafią prowadzić takich wózków, ale dla mnie są rewelacyjne. Szczególnie kiedy mają pompowane koła, bo jednak skrętne plastikowe koła potrafią wkurzyć człowieka
Ja też miałam zamiar w tym miesiącu kupić smoczki i butelki, ale chyba muszę poczekać do grudnia, bo teściowa pracuje w Tesco i powiedziała, że da nam bon, to kupię tam te duperelki. -
Tak drogie wózki ciężko znaleźć w sklepach, bo sklepy nie chcą mrozić kasy. Ja po prostu nie kupię wózka, którego nie zobaczę na żywo. Ja dziś byłam w jednej z większych hurtowni w okolicach Wawy a tej Mimy nie widziałam, chociaż jest piękna. No ale droga bardzo. Sporo wózków Tutka jest, Bebeto i ABC Design. Trochę Baby Design Było, jedno Quinny, jedno Chicco, maskakryczna ilośc spacerówek. No i zauważywąłm, że mi się te trójkołowce podobają
-
Ja butelki podgrzewacz i laktator mam aventa tak samo smoczek. Później jeszcze słyszałam że lovi są dobre. Też bezkolkowe. W sklepie mi odradzala kobieta canpol że niby chińskie. Ale nie wiem czy nie kupię jakby co z canpolu są nowe haberman też bezkolkowe. No i mówiła że philips nawet jak coś się psuje że sprzętem to od razu wymieniają a nie bawią się w reklamację i oczekiwanie ale to tylko gadka babki że sklepu.
-
gorgeous wrote:Ja też nie wyobrażałam sobie wózka bez skrętnych kół - niektórzy nie potrafią prowadzić takich wózków, ale dla mnie są rewelacyjne. Szczególnie kiedy mają pompowane koła, bo jednak skrętne plastikowe koła potrafią wkurzyć człowieka
Ja też miałam zamiar w tym miesiącu kupić smoczki i butelki, ale chyba muszę poczekać do grudnia, bo teściowa pracuje w Tesco i powiedziała, że da nam bon, to kupię tam te duperelki. -
dziewczyny, a wy nie zamierzacie kupować bazy do samochodu?
bo pamiętajcie że nie są uniwersalne więc wybierając wózek z danym fotelikiem lub bez, jeśli decydujemy się na bazę to musi ona być do danego modelu fotelika
Mi się bardzo podoba ten expander essence ale i camarelo carerai bebetto silva
Ale na 100% kupię bazę ISOFIX i fotelik CYBEX Aton 4 -
Tusiaa takie zludzenie
zalezypod jakim katem ustawisz siedzisko mozna nawet na lezaco ustawic
tulipana no wlasnie mnie to wnerwia,ze tych drozszych wózków nie ma na sklepie,ale rozumiem tomoja pierwsza miloscia byl quinny ale jak zobaczylam mime to wymiękłam
ale oczywiscie quinny nadal gosci w moim sercu
ale decyzja padla na mima
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:33
-
Pianistka wrote:dziewczyny, a wy nie zamierzacie kupować bazy do samochodu?
bo pamiętajcie że nie są uniwersalne więc wybierając wózek z danym fotelikiem lub bez, jeśli decydujemy się na bazę to musi ona być do danego modelu fotelika
Mi się bardzo podoba ten expander essence ale i camarelo carerai bebetto silva
Ale na 100% kupię bazę ISOFIX i fotelik CYBEX Aton 4
U mnie na szczęście przy kupnie wózka 3w1 dali również bazę, więc na szczęście poszukiwania bazy odchodzą -
Bruśka wrote:Ja butelki podgrzewacz i laktator mam aventa tak samo smoczek. Później jeszcze słyszałam że lovi są dobre. Też bezkolkowe. W sklepie mi odradzala kobieta canpol że niby chińskie. Ale nie wiem czy nie kupię jakby co z canpolu są nowe haberman też bezkolkowe. No i mówiła że philips nawet jak coś się psuje że sprzętem to od razu wymieniają a nie bawią się w reklamację i oczekiwanie ale to tylko gadka babki że sklepu.
A propos bezkolkowości, to wszystkie firmy teraz piszą ze bezkolkowe i CanPol, Lovi, Avent, Dr Browns, Chicco. Tak samo jak wszystkie smoczki niby są opracowane z pomocą ortodontów i neurolingwistów. Szczerze, myślę ze to chwyt reklamowyBo wiadomo matka dla noworodka kupi niemal wszsytko by mu nieba uchylić
-
Biedroneczka29 wrote:Tusiaa takie zludzenie
zalezypod jakim katem ustawisz siedzisko mozna nawet na lezaco ustawic
tulipana no wlasnie mnie to wnerwia,ze tych drozszych wózków nie ma na sklepie,ale rozumiem tomoja pierwsza miloscia byl quinny ale jak zobaczylam mime to wymiękłam
ale oczywiscie quinny nadal gosci w moim sercu
ale decyzja padla na mima
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Bruśka a ja kupiłam butelki z canpolu. Są na pewno tańsze niż z aventu czy tommee tippee. Koleżanka uzywa i sie nie skarży na nic
aa z aventu mam sterylizator kupiłam uzywany bo sie opłacało
Tulipanna ja od koleżanki dostałam pare buteleczek szklanych bo dostała jak rodziła w prywatnej klinice i one są dobre na pierwszy miesiacbo jednak na poźniej to sa małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:39
tulipanna lubi tę wiadomość
Kubuś