Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ej dziewczyny a mam do Was takie pytanie - moze ktoras tez tak ma, bo ja juz zachodze w glowe czy to ma zwiazek z ciaza ale chyba tak bo nigdy w zyciu tak nie mialam. Od kilku dobrych tygodni STRASZNIE mnie bola nogi z tylu pod tylkiem - tak jakbym codziennie miala bardzo mocne zakwasy. Bola jak chodze, jak leze i chce sie podniesc i zmienic pozycje. Masakra! Jak myslicie czy to od kregoslupa czy od czego?
-
Mnie od kilku dni kregoslup nawala,budzi mnie to tez. A brzuszek maly,to chyba kwestia ze tam sie narzady przesuwaja zeby Kluskom miejsce zrobic i gdzies tam pewnie uciskaja,stad czujemy niektore kregoslupy. I to na taakim etapie sie zaczyna podobno,okolo 5 miesiaca. Tak mi dzis przyjaciolka powiedziala ktora tez suchar a miala podobnie
-
Biedroneczka gratulacje. Szara myszko czyli obie w piątek się badamy. Z tym spaniem to myślałam że ja się za mocno w ciążę wkrecilam ale nie jestem sama.sikanie sikaniem bo ze trzy razy idę ale ułożenie się w wyrku to kosmos. Ciekawa jestem czy te poduszki dla ciężarnych coś pomagają. Ja uwielbiam spać na brzuszku i teraz klops.
Nasz kochany Olus