Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje za gratulacje
trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu 
Co do wstawania w nocy to ja min 2 razy z pełnym pęcherzem, no ale ja bardzo duzo pije
Czas na jakies śniadanie, szkoda tylo ze nie ma kto mi podać do łóżka
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciukasy. My w piątek ale już się schizuje. Stresujące te wizyty ale z drugiej strony jak zobaczę malucha od razu lepiejBiedroneczka29 wrote:Witajcie
ja juz prawie ,ze gotowa i zaraz bedziemy ruszać No jestem bardzooo ciekawa co tam dzis na wizycie
czy sie dowiem jaka płeć czy dalej bede musiała sie uzbroić w cierpliwość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:06

Nasz kochany Olus
-
Tusiaa - to Twoja mama też kruszyna! Najlepsze jest to, że moja mama po trzech ciążach ma biodra jak u 12-latki... A przed urodzeniem mnie była naprawdę okrąglutka! Generalnie jestem podobna do mamy, więc zawsze mówiłam, że po ciąży też będę taka chuda jak mama - zobaczymy czy się uda

Zosia_wop - chodzisz na NFZ czy prywatnie? bo tak zastanawiam się, że pewnie jak pójdę w poniedziałek na NFZ to mi usg nie zrobią, tylko dopiero na połówkowym..a podejrzałabym maluszka. No i gratuluję (chyba) córy!! byłam pewna, że u mnie też będzie, a tutaj pełno wątpliwości teraz
Deliliah - powodzenia na zakupach! koniecznie pochwal się tym, co wyszperałaś
ja wczoraj znowu zajrzałam do lumpeksu i wyszłam z pięknymi bodziakami (tym razem w ciemnym kolorze, bo prawie wszystkie mam białe), a także sweterkiem z H&M z łatami na łokciach - będzie mały modniś
(ewentualnie modnisia
). Robię tylko zdjęcia tym maleńkim ubrankom (pamięć na telefonie już się kończy
), żeby móc powspominać kiedyś 
Biedroneczka - powodzenia, czekam na wieści
-
Jeżeli chodzi o chodzenie do ubikacji mam to samo, w nocy wstaje 2-3 razy a w ciągu dnia to nawet tego nie liczę hehehe
Fajnie ze już macie wizyty, ja jeszcze 17 dni czekam do mojej...
Gorgeous tylko pozazdrościć kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:31
-
Doti, ja jeszcze 12 dni do polowkowego,chyba jajo zniose.. Sniadanie do lozka...pomarzyc dobra rzecz..ze w ogole sniadanie ktos by mi zrobil..nie moge sie doczekac tego 4d
i na plycie bede miala! Bede chyba ogladac nin stop moja mala coreczke! A z sikaniem to widze ze naprawde nie jestem nienormalna!
-
A z ciekawosci Brzuchatki!jak teraz ze spaniem?ja sie wcale nie moge ulozyc,boli mnie krzyz jak cholera i to tez mnie budzi. W pozycji bocznej ustalonej jest mi wzglednie wygodnie:) nie to zebym narzekala,ale marze zeby sie polozyc na brzuchu
chyba i ja spacerkiem wybiore sie dzis na jakies drobne zakupy bo ja nie mam jeszcze nic
ciegle mi facet mowi ze sie nie kupuje tak wczesnie (jakies zabobony) i przez to mnie odciaga kompletnie nie rozumiejac mojej potrzeby wicia gniazda:)
-
Gorgeous - ja chodzę prywatnie i podczas usg zapytałam o płeć, bo bez tego to nie wiem czy by powiedział (no ale płace to raczej nie odmówi sprawdzenia). Na NFZ niektórzy lekarze maja zdanie, ze płeć nie jest najważniejsza podczas badania i nie ma powodu zeby sie wysilać i sprawdzić. Wszystko chyba zależy od podejścia lekarza.
Zazdroszczę śniadania
patrząc na Twój szwaczek to chyba w tek samej dacie mieliśmy ślub
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja muszę wytrzymać 7 tyg bez USG!!! Już 2 minęły, zostało jeszcze 5. No niecałe, dokładnie 30 dni. Tragedia.
Mi teraz najlepiej się śpi na plecach albo na prawym boku. Wtedy właśnie krzyż tak nie boli.
Tulipanna mi też każdy mówi, że na zakupy za wcześnie. Szczerze mam to w nosie. Co ma być to i tak będzie. A nie będzie stać mnie na to żeby później wszystko na raz kupić. W przyszłym tygodniu zamawiam pościele do łóżeczka
-
A ze spaniem to kolejna historia
od początku ciąży zakończył sie moj niedźwiedzi sen i budzę sie pare razy w nocy, czasem nie moge pozniej znow zasnąć, budzę sie rano zmęczona (ale spać dalej sie nie da), a pozniej nadrabiam drzemkami. A miało byc tak pięknie - wsypanie sie za wszystkie czasy, a tu nie wyszło
-
Lexi nie ma tragedi ja będę czekać 10 tyg na usg tzn juz minęło 6 tyg
miałabym wcześniej za tydzień ale sie przepisałam na końcówkę września wtedy bede w końcówce 22tc
i wtedy będzie połókowe.
Ze snem mam to samo
krzyż mnie nie raz boli i na bokach nie moge się ułożyć 
Zosia mi tez nie wychodzi spanie za wszystkie czasy. Jak tu spać jak się budzi po 3 razy w nocy na siku
Tulipanna ja bym na nikogo nie patrzyła i jak bym zobaczyła coś fajnego z ciuszków to bym kupiła bo później ciężko kupić wszystko na raz i nie zawsze się te ciuszki podobają
Dobrze , że jak na razie nie muszę nic kupować
Chociaż zakupiłabym jakis fajny ciuszek ale ciężko mi się zebrać do sklepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:58
Kubuś

-
witajcie

ja dzis wizyte mialam na 9,a przyjela mnie o 9;30 jakas dziewczyna ktora byla przede mna chyba nie mogla sie nagadac
a wiec moje dziecie tak jak lezalo na pleckach dzis sobie baraczkowalo na brzuszku :)wazy 128g i mierzy 86,7mm gin powiedziala,ze idelanie jak na okruszka wiek :)smiala sie jak powiedzialam ile waze,ale powiedziala ze ja jestem chudziutka wiec u mnie nie problem :)no i zaprosila mnie na fotel,zapikowala bolca do malej(usg dopochwowe)i dopytywala co chcemy miec ja mowie,ze dziewczynke maz ze jemu obojetnie najwazniejsze,zeby bylo zdrowe.Mowi,ze nozki zlaczone i za bardzo nie widac,ale prawdopodobnie dziewczynka,ale ze nie daje mi 100% gwarancji,ze mam jeszcze rozowych ciuszkow nie kupowac :)zapytala czy juz mamy wybrane imie,alez oczywiscie ze tak
jakie?Sofija ,jak pieknie to musi byc na pewno dziewczynka
kolejna wizyta 15 pazdziernika,a 5 ide na ecografie wiec zobaczy,y co tamten lekarz powie
także z zakupami musze sie jeszcze wstrzymac na kolejny miesiac 
a co do siusiania to ja w nocy tez wstaje,zanim usne to ide kilka razy,a w dzien jak popije wiecej wody to lepiej nie mowic ile biegam co 5 minut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:22
tysiaa93 lubi tę wiadomość

Dziś mamy nową dostawę w ciucholandzie dla dzieciaków