Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!
aaaaalllleee goraco, masakra! kiepsko się czuje, na szczęście już jestem po pracy i mam zamiar duuuzo dziś odpoczywać bo na polu jest patelnia.
Gratuluje udanych wizyt! Ja mam w piątek - już nie mogę się doczekaćTez mam nadzieje ze mi powie plec, choć na poprzednim zdjęciu ja miedzy nogami ewidentnie cos widze xD ale kolezanka mi mowi ze to może być pepowina tak wywinieta, choć dla mnie to wygląda oczywiście
miedzy nogami taki malutki penisek jakby.Ale czekam az lekarz cokolwiek powie bo jakby to było takie oczywiste to by przecież powiedział bo sam mi wtedy to zdjecie drukowal
ruchow tez jeszcze nie czuje, zazdroszczę tym co czuja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od początku schudłam 5 kg i do teraz odrobilam tylko 2 kg więc ciagle mam 3kg na minusie. Ale robię sobie co tydzień w czwartki zdjęcie brzuszka i już mam fajne porównanie jak było na początku a jak jest teraz
ale nigdy nie przepadałam za bardzo obcislymi ciuszkami więc jak jestem w ubrana to nikt by się nie skapnal
-
Ja startowałam z 58kg a teraz mam prawie 60 czyli takie mniej więcej 2kg przytylam jak na razie. Boje się tego tycia
tym bardziej ze apetyt mam nieziemski
Brzuch owszem rosnie, ale czasami mnie takie przerażenie dopada - o Boze a co jak nie jestem w ciąży tylko po prostu tyje? hahahaha jest chwila grozy, ale staram się racjonalnie sobie tlumaczyc ze skoro nic się zlego przez ostatnie 3 tyg nie dzialo a 3 tygodnie temu dzidziuś tam był to przecież dalej jest. ale zadnych objawow nie mam innych no i czasem ciężko tak "na wiare" tylko, chciałoby się jakiś dowod w postaci kopniaczka
-
Szara myszko polecam wymioty żeby uwierzyć hehe
Myślałam, że w 2 trymestrze się nie zdarzają
oj też bym chciala mieć nieziemski apetyt i żebym nic nie zwracała i żeby mdłości nie było. Ale by było pięknie a wręcz cudownie
Ja cały czas zyłam myślą , że wagę sprzed ciąży miałam 54 kg a tak naparwde miałam 53no i teraz tez waże te 53kg .. zreszta zależy od dnia bo nieraz to nawet 55 wskazywała
Kubuś
-
Ja straciłam od początku ciąży 3kg (ważyłam 58kg). Teraz ważę 59 z groszami, a jak się najem to 60kg :p Brzuszek już mam spory, nawet koleżanki w pracy mi mówią, że szybko mi urósł jak na pierwszą ciążę. Mojej koleżance brzuszek było widać dopiero w okolicach 6 m-ca.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚