Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa ja raz w zyciu wymiotowałam jak bylam bardzo chora ale to tez było mało. A tak to nigdy w zyciu. W pierwszym trymie owszem mdliło mnie dość porządnie ale nigdy nie zwrocilam! nie wiem czym to idzie bo bete miałam wysoka, ale wydaje mi się ze sa tez predyspozycje, np. moja mama tez tylko chyba dwa razy w zyciu wymiotowala
-
szara myszka u mnie to wyglada tak,ze zero mdlosci,wymiotow i gdybym na usg nie widziala mojego babelka to nie uwierzylabym,ze jestem w ciazy,zero jakichkolwiek objawów
a co do zwracania to ja zwracalam w zyciu nie raz albo po przedawkowaniu alkoholu albo podczas chorobya w czasie ciazu jak narazie wcale
-
Ależ wam dziewczyny tych kopniakow babelkow zazdroszczę. U mnie narazie nic. Czasami tylko brzuch mi trochę twardnieje i takie dziwne uczucie mam.ale to nie skurcze bo pytałam ginka. Ja wymiotowalam dwa razy ale wstręt do jedzenia na początku straszny miałam,że schudłam 3 kg teraz póki co jestem 0,5 kg do przodu także w sumie jeszcze mam zapas. Tyle że u mnie tłuszczyku troszkę jest bo nigdy chuderlakiem nie byłam. My byliśmy w czwartek na wizycie i lekarz powiedział że to jeszcze na płeć za szybko i teraz to na 50% wiadomo. Chyba polowkowe zrobimy tak na wszelki wypadek u dwóch lekarzy. Tzn u prowadzącego i w klinice niepłodności bo tam mają ponoć super sprzęt.
Nasz kochany Olus -
Ja przytyłam jakieś 1,5kg i mam ogromną nadzieję, że będzie u mnie podobnie jak u mamy, która w trzech ciążach przytyła ok. 12kg. Pomarzyć można w zasadzie...
Przed urodzeniem swojej wspaniałej pierworodnej, czyli mnie
, było sporo grubsza ode mnie, a po tym, jak przyszłam na świat, mama ważyła 41kg i wyglądała jak kościotrupek.
Od 24 lat waży ok. 52-54kg - pozazdrościć tylko
-
Czesc Dziewczynki, melduje sie , nie udzielam sie zbyt czesto , tez nie mam czasu by wszystko poczytac , ale jestem !! U mnie ok , nie moge sie doczekac ruchow , czytam , ze Wy cos jak babelki .....hm..... Ciekawe ! Mi sie czasem wydaje , ze cos mnie dotyka od srodka , ale czy to to ??? , no I jak to mozna czuc te babelki ...?
-
Gorgeus moja mama waży 48 kg a kiedys była taka grubsza ale nie za gruba
fakt po 4 dzieci ma szerokie biodra ale jest niższa ode mnie ma ok 155 możę albo i mniej
Ja taka wage miałam jak byłam nastolatka hehe bardziej dzieckiem
a co do sluzu to mnie tez zalewa ale biore luteine dopochwowo. Noo i mój śluz jest dziwnybo nie raz jak sobie z lusterkiem podglądam to widać dużo niby białego ale ten biały na palcu czy na piapierze nie wydaje mi sie biały a zółty a na wkładce to już w ogóle ma rózne kolory
noo i jego konsystencja jest dziwna, raz wodnista, raz taka niby grudkowata , nie jest spójna że tak powiem. I w sumie nie czuję żeby coś brzydko pachniało. Będe niedługo u lekarza to mu powiem żeby mi przegląd zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:26
Kubuś
-
Witajcie.
Ja dzis po wizycie, naczekalam sie 2 godziny, apteka, wyjście z pieskiem i dopiero mam chwilke dla siebie
Wszystko u nas w porządku, dzidzia sie ruszał strasznie, ale udało sie zmierzyć główkę, brzuszek i udko
No i znam prawdopodobna płeć, dr sobie nie da uciąć ręki, ale na dzien dzisiejszy wychodzi dziewczynkajestesmy bardzo happy
oby nam tylko psikusa nie wywinęła na następnej wizycie
Niestety tez nie czuje jeszcze ruchów, ale tez jestem ta "szczęściarą" z łożyskiem na ścianie przedniej. No i na dzien dzisiejszy na wadze +2,6kgtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje córci:-) . Dziewczyny póki śluz nie jest żółty albo zielony i was nie piecze nie swędzi to jest ok. Ja miałam też bzika na tym pkcie zmusilam lekarza wręcz do badania czystości kanału rodnego i niby mi wyszły bakterie ale nie kazał z tym nic robić póki nie ma stanu zapalnego. Doktorek powiedział że tak nas Bozia stworzył że te bakterie migruja. Jak tylko przestałam panikowac to sytuacja się od razu polepszyla. Dużo śluzu to chyba norma bo mnie też zalewa ale raczej przezroczysty taki jak kurcze płodny:-)
Nasz kochany Olus -
Zosia gratulacje! Dziś czekamy na wieści od Biedroneczki
Tulipanna aż tak Tobie pęcherz daje popalić? Ja jeszcze w nocy się nie budzę. Jak widać wszystko przede mną
Dziś przed nami ostatni dzień upałów. Od jutra będzie można odetchnąć. Ufff...
U mnie na wadze -2kg. Już jeden odrobiłam. Mdłości minęły ale powiem Wam szczerze, że jakoś specjalnie nie mam apetytu. Może jeszcze przyjdzie...
A co do śluzu to ja cały czas mam biały albo lekko żóltawy. Od kilku dni jednak zaczęło swędzieć i dostałam clotrimazolum dopochwowo. Mam nadzieję, że pomoże.