Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm no to może faktycznie to niegroźne skoro dużo z nas tak ma.. Kiedyś jak miałam tak tylko czasami to wlasnie gin kazal brac mi magnez 3 razy dziennie po 2! nie brałam az tyle bo biore tez duphaston i zoladek by mi tego nie wytrzymal, a wiadomo ze jeszcze dha i zwykle witaminy i już się robi strasznie dużo tych tabletek ;/ wspominal tez wtedy ze jak nie przejdzie to mogę brac dopochwowo luteinę, ale jakos na razie nie czuje ze to az tak silne, choć może powinnam, sama nie wiem. jutro go o to dopytam jeszcze raz, mam nadzieje ze dupka mi już kaze odstawić
-
ja tez zauwazylam,ze mam brzuszek owlosiony,ale ja go do wysokosci pepka gole

peggy gratuluje coreczki
tysia trzymam kciuki za dzisijsza wizyte
dzis nad ranem zlapal mnie skurcz lydki myslalm,ze oszaleje i od razu pomyslalam sobie o porodzie jak ja to przezyje
masakra.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
cześć
!!
mi też ściemniały wlosy na brzuchu, zwłaszcza pod pępkiem .., ale słyszłam od koleżanki, która była w ciąży też sciemniały.
Dziewczyny sliczne te ubranka upolowałyście:)
Tysia trzymam kciuki:)! ja mam za tydzien wizyte
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
szara myszka obys sie jutro dowiedziala
ja musze czekac na pazdziernik wtedy mam nadzieje,ze moje dziecie zrobi prezent dla rodzicow na druga rocznice slubu i sie pokaze
bo to,ze mi gin powiedziala we wtorek,ze jej zdaniem dziewczynka to nawet nie wzielam tego do siebie,bo najpierw powiedziala,ze nozki zlaczone,ze nie widac dobrze to po czym to wywnioskowala,ze dziewczynka?chyba po tym jak ja powiedzialm,ze chce dziewczynke bo dopytwala co chcemy.Niech juz bedzie Pazdziernik
-
Bruska, w kalendarzach w necie przeważa informacja, ze 19 tc to początek 5 miesiąca ciąży
ciąży. Mam 3 książki o tematyce ciążowej i w każdej z nich jest identycznie, tj. od 19 tc liczymy 5 msc.
A ja mam też pytanie? Może głupie... Czy trenujecie jakoś sutki do karmienia? W moich książkach jest napisane żeby to robić począwszy od 4 miesiąca, ale ja nie wiem jak... Mam zupełnie płaskie :p
-
No właśnie nie wiadomo co z tą stymulacją - ja z kolei słyszałam, że może powodować wczesniejszy poród. Nawet nipletki z Aventu miały bodajże taką adnotację, żeby nie używać w okresie ciąży.
PeggyOlsen gratuluję dziewczynki
Póki co przewaga chłopców. U mnie najprawdopodobniej również synuś, ale ja się cieszę. Zresztą przy pierwszym dziecku było mi to obojętne.
Zapraszam te, które się jeszcze nie wpisały na naszą listę:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N0-FZO6TDGA4PmQDuBDv2reIhX3LRrxQh1gDlPvzZdY/edit?pli=1#gid=0
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Od mniej więcej tygodnia dosyć mocno pobolewa mnie brzuch, zwłaszcza jak siedzę dłuzej w jednej pozycji. Łapią mnie jakby takie skurcze, raz to az nie moglam się wyprostować.Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie pójść na zwolnienie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Oczywiście, że idź na zwolnienieagulineczka wrote:Od mniej więcej tygodnia dosyć mocno pobolewa mnie brzuch, zwłaszcza jak siedzę dłuzej w jednej pozycji. Łapią mnie jakby takie skurcze, raz to az nie moglam się wyprostować.Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie pójść na zwolnienie.
w ciąży będziesz pewnie max.3 razy w życiu a pracować to się jeszcze napracujesz. Poza tym zdrowie ważniejsze ( i 100% płatne Hehe)
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
Melduję się z dziewczynką
18 cm i 200 gram szczęścia
Akurat tak się wygięła, że zmierzył ją razem z nóżkami 
Pytałam o te bóle brzucha i stwierdził, że musi tak być i już, że wszystko się rozciąga. Bałam się też, że te bóle skracają szyjkę ale na szczęście jest w porządku i ma 35 mm
Łożysko mam na tylnej ścianie i za jakieś 2 tygodnie powinnam poczuć ruchy, nie mogę się doczekać
vayn, Moniaa, Lexi150, madzia.rka, Biedroneczka29, tulipanna, Kasia02, szara myszka, Mila920, Kri, gorgeous, Bree lubią tę wiadomość

) , mam nadzieje, że już wtedy najpóźniej się dowiem