Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, melduję się z dziewczynką
Cała, zdrowa i nad wyraz ruchliwa 
Nie mam NIC z wyprawki poza komplecikiem do szpitala od koleżanki i śpioszkami od mamy, tak więc na spokojnie
Sen z powiek spędza mi teraz szukanie fotelika do samochodu, który da się rozłożyć na płasko i będzie pasował do stelaża od maxi cosi. Gdyby którejś z Was wpadło coś takiego w oczy błagam o wiadomość!
tulipanna, tysiaa93, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
No i ja dziś zakupiłam pierwsze rzeczy dla Malucha. Ale jestem z siebie dumna! Szału nie ma bo patrzyłam tylko na takie uniwersalne ale coś tam wyszukałam.

http://images69.fotosik.pl/1150/10d6f02980b697a7.jpg
http://images68.fotosik.pl/1151/7428d580c490907d.jpg
A jak już będziemy wiedzieć kto mi po brzuszku wędruje to od kuzynek dostanę masę rzeczy.
Peggy gratuluję Córci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:36
MamaNieMama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy Wy tez macie czasami takie jakby kłucia bardzo w dole brzucha, wlasciwie już nie tam gdzie brzuch ale jakby nad sama pochwa? mi się kiedyś sporadycznie zdarzaly ale dziś to co chwile mam ;/ nie wiem jak to opisac, takie klucie nieprzyjemne - tam jest chyba szyjka macicy
-
nick nieaktualny
-
Właśnie tez od razu mam skojarzenie ze skracajaca się szyjka no ale dokładnie przecież za wcześnie na to! zawsze jak jestem u gina i mnie bada to tam naciska i pyta czy boli no ale akurat wtedy nie bolało, ale jutro tez mu o tym powiem ze ostatnio mnie to często boli ;/
daj znac co Ci na ten temat powie Twój gin! -
nick nieaktualnyzacznij brać 2 i zobacz jak się czujesz, czasami po magnezie można mieć biegunkę, a i pij dużo wodyszara myszka wrote:A ile tego magnezu trzeba brac? zakladajac ze 1tabl ma przeciętnie 13% dziennego zapotrzebowania?
mi o lozysku nie powiedział jak mam
-
Szara myszka zależy jaki magnez masz. Mi w szpitalu polecili Magnezin Comfort. Tyle że on jest bez wit. b6. Ale to mam w femibionie. Zalecają 3 razy dziennie go łykać ale ja biorę 2. Bo jeszcze trochę magnezu jest w femibionie i w wodzie mineralnej.
A takie kłucia pojawiają mi się od początku ciąży. Diagnoza: Rozciągająca się macica i więzadła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:37
-
A takie skurcze w brzuchu czasem macie? Wczoraj czulam cos takiego jakby mi tam serce bilo,jak puls. Ruchow chyba jeszcze nie czuje jednak, bo to co czulam dwa razy sie nie powtorzylo. Ale czasem mi tak stwardnieje brzuch na dole z jednej strony.

[/link]