Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie zauważyłam reguy jeśli chodzi o porę dnia, ale prawdę mówiąc nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Prawdą jest, że czasami mała się kręci i trudniej ją złapać na dłużej, ale przynajmniej w tym moim detektorze udaje mi się ustawić na tyle głośność, że jak dobrze przyłożę, to po prostu słyszę jak "odpływa i przypływa" czy też odwraca się raz w jedną raz w drugą stronę tak, że jest bliżej lub dalej, ale samo bicie da się wysłchac cały czasMila920 wrote:Pytanie do dziewczyn z detektorami, byłam dziś u poloznej i po raz drugi nie mogła złapać serduszka na tyle długo by wszystkie parametry zmiezyc, slyszalam serduszko przez jakieś 2s i to tak jeszcze z zakłóceniami w tle, potem chlust i nic nie było słychać, położna powiedziala ze ucieka
i ze jest tak ułożone, ze ciężko wylapac, położna ta przyjmuje tylko do 10 rano, wiec zawsze próbujemy o tej samej porze i nie mogę mojego bejbi posłuchać porządnie
czy Wy też tak macie, ze raz łatwiej Wam złapać malucha a raz ciężej? Gdy byłam u poloznej przed wizytą u gin jakies 2 tygodnie temu to złapała serduszko odrazu i bardzo wyraźnie było słychać, tylko że wizytę mialam po 17stej, inna pora dnia.. czy to ma jakieś znaczenie?
-
Trzymam kciuki za wizytę. Ja szczerze mówiąc jestem przerazona sama idę jutro i mam nadzieję że wszystko jest ok. Najgorsze jest to że tak strasznie bolą mnie te plecy. Nie mogę stać, leżeć, chodzić już się dziś z bólu poryczalam. Aż od tego boli mnie brzuch krwawienia nie mam a najgorsze było rano jak kichnelam uczucie pieczenia jakby rozrywania. Mam nadzieję że przeżyję do jutra. I muszę chyba zamówić ta poduche do spania może któraś z Was polecić jakąś aukcje.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lexi trzymam kciuki i oby dzieciatko ladnie sie ulozylo i pokazalo mamusi co tam ukrywa

dziewczyny a czy wy tez tak macie,ze jak wstajece rano to nie macie brzuszka??bo u mnie tak jest ze jak wstaje to nie mam a pozniej jak troche pojem to dopiero sie ukazuja. -
nick nieaktualny
-
Jestem już po! Maluszek był bardzo grzeczny tak jak mamusia prosiła. Ma już 12 cm no i najważniejsze, nasze dzieciątko zgodnie z przewidywaniami mamusi jest CHŁOPCEM!!! Będzie Ignaś

tysiaa93, Biedroneczka29, vayn, madzia.rka, Kri, szara myszka, Kasia02 lubią tę wiadomość