Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie taki tez mam sluz - na majtkach mokre, przezroczyste, lub białawe - lepie, jak sperma, a na wkladce lekko zolte. nie smierdzi wiec mam nadzieje ze jest ok
ale bez wkładki się nie da no bo wiadomo dyskomfort
-
Szara myszka ja własnie staram sie chodzić jak najmniej w wkładkach . Wiadomo jak gdzieś wychodze to ubieram ale tak na noc to nie i w domu jak siedze to tez nie boo kurcze jednak boje sie, że infekcja mnie dopadnie

Tysiaa ja tak samo kupie bo zacznę sie niepotrzebnie stresować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:13
Kubuś

-
Widzę że macie to co ja. Ja całą sobotę i niedzielę schizowalam a w poniedziałek z rana zaraz test i uspokoiłam się trochę. Choć przyznam że chyba tak całkiem to się w czwartek uspokoje. Maluch się rusza i to coraz więcej ale po tych moich przeżyciach to teraz kurcze jakoś łatwiej się stresuje.

Nasz kochany Olus
-
No u nas też jeden dzień jak dziś od rana szaleństwo a inny dzień rano trochę się porusza potem popołudniu i wieczorem. Dziś mój mąż wkoncu poczuł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:02
tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
A moja rano jak wstane,jakby sie przeciagala i wieczorem jak leze harcuje:) a teraz jakby cos kluje mnie tak przy pepku tylko od wewnatrz:/ nieprzyjemne takie doznanie:/tysiaa93 wrote:Madzia.rka czwartek już niedługo, szybko zleci

Oj te ruchy uspokajają
Moja mała najbardziej jest aktywna w południe i pod wieczór 
tysiaa93, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Ja sie balam w pierwszym trymestrze ale kołysalismy czasem Kluske, teraz czesciej:) odkrywam sex na nowo, nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy umiem czuctysiaa93 wrote:Niesamowite uczucie

Mam tak niskie libido, że unikam seksu jak tylko mogę
Może się poprawi za jakiś czas.
-
Tulipanna to zazdroszczę, też bym tak chciała
Ja się obawiam o szyjkę bo wyczytałam, że 35 mm to nie jest jakoś dużo, jak się okaże na wizycie, że się nie skraca to psychicznie będzie mi łatwiej i w końcu się wyluzuję 
Madzia.rka nadrobicie po połogu
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja sie balam w pierwszym trymestrze ale kołysalismy czasem Kluske, teraz czesciej:) odkrywam sex na nowo, nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy umiem czuc

No słyszałam różne opowieści o przeżyciach w ciąży. Tylko pozazdrościć.
tysiaa93 lubi tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
Powiedział, że jest ładna, zamknięta i że długość w porządku. Ale już swoje oczywiście wyczytałam i sama się obawiam. Wizyta już niedługo i się wszystkiego dowiemmadzia.rka wrote:Tysia ale lekarz wam nie broni? U nas lekarz zakaz postawił.
-
my w pierwszym trymestrze mało.. poźniej plamiłam i jakoś chyba juz po tym wcale nie było seksiku. Zreszta teraz jest w sumie jak mąż wraca z pracy z delegacji np w jeden dzien po 2 razy albo i wcale. nie moge sie wyluzować, mam jakies głupie mysli i seks nie daje mi satysfakcji, rozkoszy a przed ciążą było całkiem inaczej duuużo lepiej. Zawsze to miałam orgazm a teraz nie widac go ani nie słychac i tylko do męża z tekstem długo jeszcze
weż szybko bo mi niewygodnie hehe 
Tulipanna zazdroszcze doznań. Moje może wrócą po połogu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:28
tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
Kubuś