Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja badanie prenatalne to pierwsze miałam dwa jednego dnia pierwsze było w szpitalu gdzie jak wcześniej pisałam siedziałam ok 3 h weszłam raz lekarz badał mnie przrz brzuch stwierdził że mały się źle ulizyl mam zjeść napic się i trzymać pełny pęcherz. No dobra najadlam się jak głupia ledwo mogłam wytrzymyc weszłam jeszcze raz znów mnie bada naciska jeszcze mam jeść i pić. Po godzinie to samo. Tak więc było to bardzo niedelikatne i miałam już pod koniec łzy w oczach że nawet na maluszka nie patrzyłam bo oczy miałam zacisniete.A on tylko narzekał że nic nie widać i w zasadzie to nawet tak mocno mnie sztural w brzuch aby dziecko się obrucilo. A jak pojechałam do lekarza na wizytę zrobił mi to samo badanie ale dopochwowo i mówi no nie dziwie się że pan dr narzekał jak ma pani dziecko w tylozgieciu macicy i przez brzuch naprawdę ciężko.Badanie trwało 20 min i było wszystko widać rewelacyjnie włącznie już w tedy z płcią. Więc zależy też od lekarza jaka drogę obierze ale i od postury kobiety także. Bo wiadomo jak warstwa gruba to nic nie przebrnie.
-
Marissith - i ja się dołączam do trzymania kciukasów, żeby wszystko było ok!
Biedroneczka - mebelki rzeczywiście piękne, a to co chciałam dodać (zasłyszane od moich kuzynek) to taka mała wanienka jest mega niepraktyczna. Starcza na jakieś 3 miesiące.
Lexi - oby skurcze szybko ustąpiły. Mi też macica się stawia. Też mam stosować w dużej ilości magnez, Nospę i Duphaston. Staram się leżeć jak najwięcej i wtedy jest poprawa -
nick nieaktualny
-
Hej.
Moja kolezanka ze studiow jest w ciazy z dziewczynka i ma urodzic 25 listopada. Jednak dzidzius ma wade serca, niewyksztalcona lewa czesc serca, czekaja ich operacje i bardzo ciezkie chwile. Zbieraja pieniazki zeby mogli zapewnic malej najlepsza opieke. Jesli ktos chcialby pomoc zapraszam!
http://www.sercedziecka.org.pl/podopieczni/potrzebuja-pomocy/2259-wachowicz-zuzanna.html
-
Hej dziewczyny!!
Lexi - trzymaj się cieplutko, sciskam Cie i trzymam kciuki, jak wrócisz do domu to odpoczywaj dużo!!! to tak nagle Cie dorwaly skurcze?? bolesne? w szyjce czy w brzuchu?
Mi tez się stawia kurde pare razy dziennie ta macica ;/ ale nie boli na szczęście, staram się odwracac od tego uwagę i szybko wtedy znika.Dobrze ze już poszlam na zwolnienie bo w moim pedzie w pracy na pewno bym się zameczyla i mogloby to wygladac inaczej ;/ -
Joanna zdaje sobie z tego sprawę,ze ta wanienka to tylko na pierwsze miesiące.
Krk 500€ to za łóżeczko i komodkeale wczoraj znowu zobaczyłam te owalne łóżeczko stokke boze jakie to jest cudo ale prawie 500€ i pytamy czy za cały zestaw to ze nie ze baldachim ochraniacze trzeba dokupić osobno,szkoda bo jakby było w całości to chyba bym je kupiła ,ale pomysleć ze pozniej jak dziecko rośnie to trzeba dokupić materac szczebelki itp .
Vayan ależ cudowne ciuszkii jakie super ceny
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vayn mam bardzo podobny przewijak
Też z zyrafką ale jest troszkę inna
Ciuszki są słodkie.
Joanna ja wrzucam zdjecia przez: http://pokazywarka.pl/
Biedroneczka zestaw jest bardzo ładny widac że to nie polski wyrób
Lexi wszystko będzie dobrze, trzymajcie sięFaktycznie Twój synio nieźle z waga przywalił. Mój to chyba niezbyt duzy chłop jak tydzień temu ważył cos koło 430g z tego co pamiętam
Aa ja kurczę mam problem z imieniem. Już sama nie wiem co mi sie podoba
Dla dziewczynki chyba bym nie miała problemu a tu trzeba się głowić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:46
Kubuś
-
nick nieaktualny