Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Lexi trzymam kciuki,daj koniecznie pozniej znac co i jak .
Przez te mebelki i z tej radości ze córeczkę nosze pod sercem nie mogłam w nocy spacPięknościowe, bierz, nie zastanawiaj się!!!!
Leksiontko nasze maluśkie! Proszę tam grzecznie siedzieć u Mamy Lexi w brzuciu!!!
Mari, serdusio się wyleczy u Mamolinki pod serdusiem, przecież Twoje serduszko najlepiej wyleczy serdusiową aortkę :*Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:Hania u nas
Ja zawsze byłam jedna Olgai nigdy problemu nie było. Ale nie wiem teraz jak dać córce...Chyba będzie Michalina..wysoko w rankingu też jest Iga, zawsze mi się podobało..
Agnesia lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:Noo wiem, że Polci teraz sporo
Ale ja to od latn, mówiłam, że jak będzie kiedyś córcia to będzie moja mała Pola! Także tego się trzymam, mam nadzieję ze wytrwam
Jeśli druga też będzie córcia to będzie Tola
A małż na głowę dostanie bo będzie Jola, Pola i Tola -
nick nieaktualny
-
Mnie się też podobają popularne teraz imiona. No widać jak moda to moda, wszystkim się udziela.
Dla chłopców to chyba w dalszym ciągu najpopularniejsze to Jakub i Jan? Potwierdzacie?
A tak z innej beczki - będziecie Wasze maleństwa kąpać w łazience czy w pokoju? -
Leżę na Pomorzanach. Mieli mnie odesłać do Polic bo miejsc nie mają ale lekarka nie chciała mnie puścić i coś znaleźli. Stawianie macicy normalne, szczególnie teraz ale u mnie na usg dodatkowo szyjka pracuje wiec wolą obserwować. Czasami boli w krzyżu ale nie zawsze. W tej chwili po dwóch kroplowkach macica dalej twarda i w ogóle nie odpuszcza tak więc nie wiem co dalej.
-
Lexi150 wrote:Leżę na Pomorzanach. Mieli mnie odesłać do Polic bo miejsc nie mają ale lekarka nie chciała mnie puścić i coś znaleźli. Stawianie macicy normalne, szczególnie teraz ale u mnie na usg dodatkowo szyjka pracuje wiec wolą obserwować. Czasami boli w krzyżu ale nie zawsze. W tej chwili po dwóch kroplowkach macica dalej twarda i w ogóle nie odpuszcza tak więc nie wiem co dalej.