Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn mnie nie boli, ale czasami mam takie klucia jakby w pochwie - choć szyjke mam ok. Ale to tak dwa razy w tygodniu pare razy, teraz jak biore dużo magnezu to praktycznie przeszlo
niby ciaza to nie choroba ale jak tak masz ze boli to oszczędzaj się ile możesz! no i mow o tym lekarzowi -
nick nieaktualnyA ja ostatnio kaszanka i czernina z ziemniakami
Co do imion: https://msw.gov.pl/pl/aktualnosci/12828,Lena-i-Jakub-najczesciej-nadawane-dzieciom-imiona-w-2014-roku.html
Chętnych zachęcam do lektury
Małż ostatnio miał trochę luzu w pracy i szukali najdziwniejszych imion. Mój hit to Emeryta i Miłodziad -
nick nieaktualny
-
Joanna ja jak zdecyduje sie na te mebelki to malutka bede kapac u Niej w pokoju
chociaz wanienka jest wyjmowana wiec moze roznie byc
Tulipannaalez Ty masz duzy brzuszek
Lexi trzymamy wszystkie za Ciebie kciuki,bedzie wszystko dobrze
Bruska jestem w drodze juz jade
Dziewczyny mialam Was pytac jak kupujecie spioszki,pajace itp to bierzecie z guziczkami na przodzie czy z tylu??ja sie zastanawiam czy te z tylu nie uwieraja dzieciatko w plecki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 15:08
-
To napewno do mnie
ale już wszystko wiem, mój gin polecił mi trivagin jakby któraś z Was potrzebowała na przyszłość - oby nie
Tak na pocieszenie w chorobie wybrałam już łóżeczko dla synia, mam okazje kupić taniej, więc kupuje teraz - a nie w grudniu jak wcześniej planowałam i cieszę się jak dziecko