Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia ja przewijak chyba ściągnę on w ogole jest mi nie potrzebny,ponieważ dziecko można ubrać na łożku
miałam w planie w ogole nie kupowac przewijaka ale tu jest w zestawie
ale to już każdy zobaczy jak mu pasuje bo może Tobie tak będzie wygodnie:)
-
Agnesia w razie czego przewijak będzie bo jest w cenie tego zestawu wiec w sklepie go nie zostawię
zrobie tak ze bedzie dla mnie i maleństwa dobrze
Tulipanna No jutro sie po nie przejadę
A tak w ogole patrze teraz na te pajace co wczoraj zakupiłam i tak myśle czy ten na 0/1m nie bedzie mały a w ogole ma trzy guziki na tylea ten drugi jest na 56cm widac miedzy nimi różnice w długości No nic zobaczę jaka moja Sofijka długa sie urodzi mam nadzieje,ze nie dłuższa jak 56 cm
http://static.pokazywarka.pl/i/6095330/922127/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 19:36
Tusiaa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:A wiecie co? Co do materacy do lozeczek to pani w hurtowni ostatnio powiedziala mi,ze nie kupuje sie juz Gryka-kokos-pianka bo w tej gryce lęgły sie robale
<fuuuj> ze odrobina wilgoci i robactwo:/ wiec teraz sa kokos-kokos materace-75 zl taki kosztuje
jestem ciekawa czy to prawda.
Zamierzam kupić łóżeczko takie zwykłe u tej babeczkiKubuś
-
Tusiaa wrote:jestem ciekawa czy to prawda.
Zamierzam kupić łóżeczko takie zwykłe u tej babeczki
Ale ! Materac może kosztowac też 450 zł!!! <aaaaaaaaaaa> Pytam panią uprzejmie a z czego on jest zrobiony! A pani przewracając oczami (w geście solidarności ze mną ze to głupota tyle wydać na materac) nówi że z LATEKSU... -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Mnie się te tez bardzo podobają i mam dylemat ale tutaj zamiast szafy wzięłabym skrzynie na zabawki
http://static.pokazywarka.pl/i/6095245/699937/image.jpg
Mi się osobiście te bardziej podobająsama wybrałam podobną komodę i łóżeczko, lubie klasykę, te pierwsze ładne, ale napewno bym ich nie wybrała dla siebie - to oczywiście rzecz gustu kto co lubi
oba zestawy mają coś w sobie. Piękne ciuszki tam u siebie kupujesz... <zazdro>
każde jedno, które dodajesz na forum cudne
-
Mila dokładnie każdemu podoba sie cos innego
ja byłam do tych świecie przekonana,ale 620zl chca za przesyłkę ich do mnie i pomyslałam ze tak za "darmo" wyrzucić tyle kasy to tutaj juz mam za ta cenę fajny kosz wiklinowy na zabawki
ciuszki sa naprawde tutaj przeboskie ,ale te przeboskie czekają jeszcze na potwierdzenie płci bo one sa trochę droższe od tych zakupionych zaczynaja sie od 29,99€ wiec wole poczekać
Tez jestem ciekawa jak tam Lexi
Maz pojechał do pracy,zjedlismy śniadanie i klade sie spaczawsze śpię do 10:30
trzeba sie wyspać na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 07:51
-
Hej dziewczyny! Na razie wszystko gra. Na noc dostałam jeszcze nospe domiesniowo i spalam jak dziecko. Z resztą ja w szpitalu mogę spać i spać
ok 9 obchod, potem badania i jak będzie dobrze to wychodzimy.
madzia.rka, lula.91, Doti87, tysiaa93, tulipanna, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość