Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam, to może i ja powinnam iść szybciej?! Może doradzicie jako ekspertki Ostatnia miesiączka 29 kwietnia, cykle 25 dniowe, owulacja jakoś 6-12 maja (dokładnie chyba 10)?? i co myślicie? chciałam iśc 18.06 przez te moje krótsze cykle, ale nie wiem nie znam sie ;/___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Ashley wrote:Tak Was czytam, to może i ja powinnam iść szybciej?! Może doradzicie jako ekspertki Ostatnia miesiączka 29 kwietnia, cykle 25 dniowe, owulacja jakoś 6-12 maja (dokładnie chyba 10)?? i co myślicie? chciałam iśc 18.06 przez te moje krótsze cykle, ale nie wiem nie znam sie ;/
Ja ostatnią @ miałam 30 kwietnia i ovu 13 maja
Robiłaś betę? Kiedy? Ile? -
Bety nie robiłam, chciałam zrobić wczoraj, ale dałam sobie spokój, w sumie co ma być to będzie. Mogłabym isc jutro (mój gin przyjmuje we wt i czw), ale chyba jeszcze trochę poczekam i przełożę na wtorek 16.06___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
zosiaaa wrote:Pianistka zarodek ma 4 mm pęcherzyk nie wiem, później zobaczę na zdjęciu czy nie ma. Napiszę jeszcze więcej potem z kompa
Noo to u mnie termin z usg by się zgadzał bardziej, bo zarodek 3mm wg usg 6t1d, a wg om 5t3d, no ale nie kombinuje z tym suwakiem do następnej wizyty
Czekamy na resztę wieści