Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No, Ola śpi, jestem na kompie
Tak jak pisałam, widziałam zarodek z pikającym w środku pani gin wyliczyła mi termin na 05.02, czyli dzień przed moją trzydziestką tak więc Monkey możesz zmienić Pianistka te wymiary to: zarodka 4,3 mm, a pęcherzyka jeśli dobrze myślę to 17,9 mm z usg wyszło dziś 5t3d, z Olą też tak miałam, że na początku z usg wychodziło młodsze.
Gin pozwoliła brać wit B6 w takiej dawce jak mi potrzebna i zaleciła jeszcze folik i wit D.
Założyła kartę ciąży
Następna wizyta za... 5 tygodni! Masakra, ale gin ma urlop pierwsze 2 tygodnie lipca, więc dopiero 15 lipca idę jakoś dam radęPianistka, tysiaa93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Też mam problem z piciem ciepłych rzeczy...wiem, że melisę można - zaleca się do dwóch kubków dziennie. Nie wiem czy wiecie, ale melisa ma działania przeciw skurczowe można też kawę zbożową. A dalej to nie wiem...zapytałam mojej lekarki co mogę ciepłego pić i odpowiedziała, że wszystko tylko z umiarem.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Magdalenka, czyli jak wypijemy dziennie po jednym kubku każdego trunku to będzie z umiarem? Raz herbatę, raz ziółko, raz kawkę zbożową i jakoś wystarczy na cały dzień
Trochę pokrętna logika, ale mnie naprawdę ciężko się rozstać z ciepłym piciem
Zosiaaa, myślałam dzisiaj o Tobie, jak leżałam u gina, że ty też tak pewnie teraz leżysz i oglądasz swoje maleństwozosiaaa lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaa moje cyce! Nie dość, że same z siebie są sporych rozmiarów (mąż się cieszy, niedopinające się koszule- niekoniecznie), to teraz podniosły się, nabrzmiały, guziczki sterczą i bolą jak oszalałe!
ufff wyżaliłam się
zosiaaa i Fleur-de-lis - wielkie gratulacje! Jeszcze kilka dni i każda z nas będzie miała wydrukowany swój zarodeczekzosiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Deliliah wrote:Aaaaaaaaaaaa moje cyce! Nie dość, że same z siebie są sporych rozmiarów (mąż się cieszy, niedopinające się koszule- niekoniecznie), to teraz podniosły się, nabrzmiały, guziczki sterczą i bolą jak oszalałe!
ufff wyżaliłam się
-
Justaw wrote:Ja się w piżamie z wbudowanym stanikiem, inaczej sobie nie wyobrazam, bo mam cyce jak kamienie
idę kobietki spać. trzymam mocno kciukasy za jutrzejsze wizyty buźka -
nick nieaktualny
-
zosiaaa wrote:Zapomniałam napisać, że startuję z wagą 50 kg w poprzedniej ciąży zaczęłam od wagi 47 kg i przytyłam 12 kg, ciekawe ile teraz przytyję
To ja się też dołączam do 50-kilowców
A przy okazji to miłego dnia wszystkim życzę
zosiaaa lubi tę wiadomość