Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:mnie nie boli to stawianie się, ale jest to dyskomfort. Na klucia mam tez magnez
mój maz tez tak od początku mowil ze to jest cwiczenie macicy i ze to normalne, no ale wiadomo ze się człowiek denerwuje
ja już się dość do tego przyzwyczaiłam - a nie wiesz czasem lula jak do tego ma się taka lekka gimnastyka?? bo już mnie kregoslup boli i musze zacząć cwiczyc bo będzie z nim zle ;/
Ja chodzę na siłownię- głównie trochę poćwiczyć i się porozciagac. Lekarz mi polecił, że teraz to raczej chodzić na zajęcia dedykowane dla kobiet w ciąży. Niektórych ćwiczeń na tym etapie ciąży należy już unikać. Poza tym u mnie wymagają zaświadczenia od lekarza, że mogę ćwiczyć.
Jak czuje, ze spina mi się brzuch to po prostu go trochę rozmasowuje albo po prostu czekam. -
Biedroneczka29 wrote:Łóżeczko i komódka mojej księżniczki już w domku
Tulipanna oooo za 640 zł?? To duzo taniej jak u mnie bo u mnie za 799zl zakochałam sie w tym foteliku inny juz nie wchodzi w grę
tu mozeszzadzwonic i zamówic to hurtownia u mnie -
Ten Kiddy jest zajebiaszczy my go na pewno kupimy... I te wzorki
u nas kosztował coś koło 700 zł i to chyba normalna cena za fotelik bez isofixa.bo on zazwyczaj drugie tyle.
Tulipanna jeszcze wzorek nie wybrany, czekam na potwierdzenie w sobotę -
szara myszka wrote:co myślicie o tym spiworku?
http://www.tchibo.pl/spiworek-niemowlecy-niebiesko-bialy-p400075145.html?wbdcd=KFESw1OE0L&referer=http%3A%2F%2Fl.facebook.com%2Fl.php%3Fu%3Dhttp%253A%252F%252Fclickserve.dartsearch.net%252Flink%252Fclick%253Flid%253D43700008460965260%2526ds_s_kwgid%253D58700000765866830%2526ds_url_v%253D2%2526ds_dest_url%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fwww.tchibo.pl%25252Fspiworek-niemowlecy-niebiesko-bialy-p400075145.html%26h%3DVAQEYtJIoAQGPPje9q42SP0EJE5UuQACTZKBl097DDyy_Vw%26enc%3DAZPBJ6K4JjLRhWgCZHro2IWKTzoBMiYmIrgH0MdHhlSwvFLhe5ZCC2uxf7XuYTFvwdqqPTdrm6YiXNVftQxQBdz2MXE-ADnFn0130e8ncobKosNOx7mzidqjCAoFfn_xnJQxlEMI33AUAVSz_lCoRNmv9suebl8BWhjnAdla0vNOSzCklmuZb56n-RL-ZLfDpYYxQnzF0cYjbqopTrY96yy7TMarVEEYV1047iUwwhMk5W66oJ2b3PxCMCz1LRfdjYIr7oATySMxIcphICDEBr8JHQvFjD0Oz0cK11MhT5n1cCTKp-DeCSqmY_pOjXad58Nkg8e38ZK8Xc_HMilL5LEU9XlF90rsV2IL_Z2CbjVf5q45C89VbvKGrswKVg16s2iPWzu6FOuSVldi3I4l8q-FzYJ9lWGdOSt8574jbhiu0CvXlsumdt0EXDU8paQnEplrAD8cOx9fM8fIOh9D_gaK6aoLeojlmLUU13cIzhxMoAqG1OnxFhKpSeSWkw2g-jXcPl0H5Dz6q1_yMY_RgtPzTFvf87VcOOoyo8jYRQcHk26aLVEgTFdZzEU2QIT9NGzav8oZ99rs1ec-LZ7BOMnzAJe87xCoNRMQTQPtTnJtWIyhyCA-opgzJaqF38i2UFPX0At3E1O7JlKpWUglGK_01Cm-w5uhYgRXCuablsN1q83JHIgGZaGxN8iIer7n3uk_iBkn9lEyZqTiP0krdfEyqAgYhPYQrjGJF8OxAnd-TcYFwCMA4XdVze-QvF62koU%26s%3D1#utm_source=facebook&utm_medium=social&vmp=face&utm_campaign=2015&utm_term=facebook-dpa&vmp=face&
wydaje się fajny bo jest pod szyje, nie ma tam przerwy to może nie będzie zimno, ale z drugiej strony ma 65cm to trochę na krotko może starczyc a tani nie jest
ooo matko ale link dlugi
Fajny śpiworek też o nim myślałam tylko ta cena. Czekam na grudniowe wyprzedaże.
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka super ze łóżeczko już jest. Ja dziś leżę plackiem a mój lekarz kuźwa nic się nie odzywa. Dziś i tak sensu nie było jechać ale kuźwa choćby napisał Pani czasu nie mam. Jutro jadę nawet jak się nie odezwie bo do jutra mam duphaston i nie wiem co dalej. Smarki jeszcze mi dziś wyszły ale już rzadsze i mniej żółte nic mnie nie piecze ani nie swędzi ani nie boli ani się nie stawia badalam pH w pochwie i jest oki więc to nie infekcja.
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Madziarka będzie dobrze. Może się wyproznialas i tez stąd tem śluz. Ja tak mam przynajmniej.że jak się zakorkuje i później pójdzie to taki śluz z jelita wychodzi. A już na pewno nie myśl że będzie źle bo to najgorsza rzecz sama wiem bo się stresuje jutrzejszą kontrola tej tętnicy. Pociesze Cie mój mały ma 360 gr ważył 7. 10 i na waszym tle to jest malutki TP to 22.02. I ciągle się zastanawiam czy ja za mało jem czy to ta tetnica tak wpływa na to. Zrelaksuj się odsun myśli będzie dobrze ile nas tu jest to trzymamy kciuki i musi być dobrze.
Kochana, a w którym tygodniu i dniu tyle ważył? To chyba nie tak mało, mój Jasiek 494g w 22t5d. MUSI być dobrze - wszystkie donosimy i nie urodzimy wcześniej niż połowa stycznia!tulipanna lubi tę wiadomość
-
My chcemy kupić komplet wózek z foteliki itp bo zauważyłam że chyba trochę taniej wychodzi. Też nad Maxi Cosi się zastanawiam bo chyba ma najlepsze opinie. Wózek kurcze mam problem bo chcieliśmy Jego Flyn ale wyczailam Rico Brano i koleżanka go ma jest mega zadowolona a cena fajna.
Nasz kochany Olus -
Cena Kiddy jest porównywalna z np maxi cosi czy Recaro. Jest to na pewno fotelik bezpieczny, testowany w zderzeniach.Takie sprzęty sprzedają się od ręki w dobrej cenie używane.Także kasę sobie można " odzyskać " na kolejny fotelik. Bezpieczeństwo malucha najważniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:10
-
Kri już wiesz który wybierzesz bo ja zebrę
isofix będziesz tez kupowac ?irde koleś polecił ten fotelik do wozka Mima Xari a jak byłam na stronie fotelika do jakich wózków pasuje to Mimy nie ma
jutro siostra sie dowie co i jak ,niech mnie nawet nie wkur***bo ja juz zachorowałam na ten fotelik!
Madziarka to ten gin tez jakis dziwny nie trawie takiego podejście do pacjenta
Tulipanna dzięki wielkie jak koleś z ceny nie zejdzie do tej 640 to na pewno zamówię tam dzie dałaś mi namiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:23
-
My chyba w pierwszym foteliku nie będziemy brali isofixa, zresztą zobaczymy jeszcze bo z nim bezpieczniej. Zebra super ale jeśli mamy chłopaka to nie bardzo i wtedy taki jaskrawo żółty albo zielony
p.s a to bez kitu w tej hurtowni tylko 640 chcą? Wow!
-
nick nieaktualny
-
gorgeous wrote:Kochana, a w którym tygodniu i dniu tyle ważył? To chyba nie tak mało, mój Jasiek 494g w 22t5d. MUSI być dobrze - wszystkie donosimy i nie urodzimy wcześniej niż połowa stycznia!
-
nick nieaktualny
-
Vayn to ja go za 1700 widziałam u nas w hurtowni dziecięcej.
Co do lekarza to fakt. Dziwne wczoraj odebral o 24 bez problemu a dziś cały dzień cisza tym bardziej że Ci z Klinik mi kazali z nim się skonsultować bo mbie zna itp. Co zrobić no czekam cierpliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:50
Nasz kochany Olus