Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witam w gronie
ja od wczoraj mama jakis zrąbany nastroj,sama nie wiem czemu chyba od tego siedzenia w domu siada mi na leb
obecnie zamawiam merola dla mojej corci i jakos nawet to mnie nie cieszy
dzis mam druga rocznice slubu od rana mezowi trulam ze ma mi przypadkiem nic nie kupowac.Najcheniej to juz bym pojechala do Polski.
Mila nawet mie nie mow nic na temat cellulitu nie pwoiem bo ja troche mialam,ale teraz kuzwa to tragedia jak urodze to czeka mnie ciezka praca aby sie tego dziadostwa pozbyc .
Dziewczyny czy Wam tez sie zdarza ze leci wam krew z nosa????Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:48
-
Biedroneczko szczęścia. Ja celulitu nie miałam a mam ale spoko łaski to tylko woda która zbieramy pozbedziemy się. Ja zobaczyłam dwa rozstępy wczoraj na boczkach.ale to chyba jakiś taki skok w rozroscie miałam gwałtowny bo cały tydzień wrażenie jakby skóra była za mała. Smarowanie wprowadzam dwa razy dziennie.
Kri super lupy.
Co do krwi to mi nie leci ale dostałam psychozy biorąc ten acard i przy tym niskim hematokrycie. Gdzie mnie w nodze ciągnie to sprawdzam czy się wylewy nie robią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:02
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Piękne są! szczególnie te w słonie i ptaszki
i teraz co? będę musiała kupić, no !
Tak tylko się zastanawiam- jak taki śpiworek to już chyba bez kombinezonu w zimie, co nie? zastępczo tego używać czy jak?
p.s. Sorki , że tak się naprodukowałam na 3 postyJakaś taka pobudzona dziś jestem.
ale w sensie do wozka? bo ja nad tymi spiworkami rozmyślam do spania w nocy, zamiast kołderki czy rozka - myślisz ze się tez nadadzą? -
Mila920 wrote:Dziewczyny wczoraj moj kochany zawiesił mi w końcu lustro i mogłam się po kompieli obejzec i żałuję.. mam celulit- okropny na pupie i udach.. nigdy nie miałam z tym problemu, to od złej diety czy po prostu od ciazy? I czy po porodzie jest szansa, ze zniknie? Przytylam narazie 5kg, to chyba nie aż tak dużo. Też wam to dziadostwo wyszło?
też tak mam tragedia, kiedyś miałam na studiach ale wiadomo jak to się w tedy je, imprezy i niezdrowe żarcie pomogło zdrowsze jedzenie i basen czy inna forma ruchu.A teraz tragedia nigdy takiego celulitu nie miałam, ale też mi sie wydaje,że to woda itp. Gdzieś kiedyś czytałam, że w ciąży układ limfatyczny też trochę inaczej działa może to przez to o teraz raczej zdrowo jem.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Przepraszam, że to powiem ale cieszę się ze nie tylko ja mam ten problem
bo to znaczy, ze po porodzie, gdy pozbędziemy się nadmiaru wody, może celulit zniknie-oby
. Ja nie cwicze w ogole w ciazy, bo mam jakieś głupie opory, jedyny ruch to porządki, zakupy i spacery, a wcześniej mialam nieporównywalnie więcej ruchu, więc to może i to jest powodem. A tam najważniejsze, ze synek zdrowo rośnie sobie w brzuszku
a z celulitem będę walczyć po porodzie
-
A to łoże mojego księcia
wczoraj dostał od dziadków
zlozylismy na probe i chyba tak zostanie, bo szkoda składać
nie patrzcie na drugi plan, bo jestem świeżo po przeprowadzce i ten pokój jest narazie tylko do spania :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:34
Kri, Bruśka, szara myszka, vayn, tysiaa93, Tusiaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:ale w sensie do wozka? bo ja nad tymi spiworkami rozmyślam do spania w nocy, zamiast kołderki czy rozka - myślisz ze się tez nadadzą?
Mila piękne łóżeczko! a co jest nie tak na drugim planie? bo ja widzę normalny pokój
-
nick nieaktualny
-
Kri wrote:Aha ja nawet na to nie wpadłam, że tak można. Wydaje mi się , że tak w sumie nie jest to głupi pomysł tylko żeby ten materiał był miękki a nie szeleszczący jak kombinezonik. Dziecku wszystko jedno byle by miało ciepło, a tak to się nie rozkopie.
Mila piękne łóżeczko! a co jest nie tak na drugim planie? bo ja widzę normalny pokój
no wlasnie ja do spania bym chciała śpiworki, czytałam dużo ze to dobre rozwiązanie i kolezanka tez mi je doradzila ze fajna sprawa, nie zakopie się, nie odkopie, można mieć dwa na zmiane i jest gittylko wlasnie się boje ze będą szelescic ;/ ale może nie, pasowaloby jeden zamowic i sprawdzic
-
nick nieaktualny
-
wlasnie boje się tylko apropo tych spiworkow ze może być mu zimno w raczki no bo one jednak sa odkryte. Ale tak jak mówisz vayn trzeba testować
tez będę miała w zapasie i kolderke i rozek, ale zaczniemy od śpiworka, może akurat mu spasuje
-
No ten odkurzacz mi to zdjęcie psuje hehe
Vayn to nie mój tato, pomyłkadziadek kupił i pojechał po nie 250km, ja wybrałam, ciężko było mi znaleźć takie wymarzone
.
Jest to łóżeczko firmy WISAD Michaś VIII, nawet bez dodatków mi się podobaszara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o tu sa takie z rękawkami, które można tez odpiąć, tylko te mi się wydaja bardziej "spacerowe" wlasnie na pole
http://allegro.pl/spiworek-do-spania-feretti-odpinany-rekaw-100-cm-i5720984371.html -
nick nieaktualny