X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar kupic tylko jedna kolderke bo dużo się naczytałam o tym ze lepszy jest śpiworek lub rozek, albo nawet kocyk, wiec zamiast drugiej na zmiane kupie śpiworek i wyjdzie na tyle samo :)

vayn lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOO i ja zaczelam rozmyslac o tym spiworku do spania :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spowiorki mam dwa z tym ze na pocztek malego klasc bede w rozku potem do tego wiekszego spiworka a ten drugi to juz mam sporo większy i z rekawami nawet które mozna odpiąc

http://kwejk.pl/obrazek/2463891/szczesliwa-rodzinka.html

Za wczesnie pochwaliłam ten imbir choś przez tydzień było ok albo to przez łakomstwo i najedzenie sie czekolada;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:50

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari co tam naskrobałas na warsztaty

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Mari co tam naskrobałas na warsztaty
    nic ;) a co miałam napisać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam śpiworek z h&m, na razie jeden, jak dziecku przypasuje to dokupię ;) martwi mnie, że rączki mogą małej zmarznąć

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka ja już po wizycie. Miałam na 12. Wszystko w porządku. Klucia to rozciąganie wiazadel. Nie stresować się. Z Małym też wszystko dobrze. W tesco kupilam reczniczek z kapturkiem za 25 zl. Piekny ale z tych mniejszych.

tysiaa93, madzia.rka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi to super :) ja tez już po :) maly wazy 500gram :) potwierdzona plec, "chłopak jak się patrzy". Mi to samo powiedział o kłuciach, ze wszystko się rozciąga. Niestety na mój bol plecow niewiele można poradzić poza doraźnym czasem paracetamolem, ale nie chce go brac na razie ;/
    jak wrocilam od gina a bylam na nogach a to kawalek to myslalam ze umre, straszmy bol :( dalej boli - po prawej strony od tylka trochę do góry :(
    chyba na noc wezme ten paracetamol

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka współczuję aż tak silnych bóli pleców :/ Mnie czasem złapie ale przechodzi jak poleżę.
    A chłopak juz spory :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEXI150 super ze wszystko ok,kiedy przyjdzie do Ciebie posciel??:)

szaramyszka biedactwo,az tak bardzo cie bola plecki???uuuuu :( oby przeszlo,super ze z maluszkiem wszystko dobrze :)

maz dostal zakaz kupowania prezentu mi na druga rocznice slubu i faktycznie sie "posluchal" hahhah :) wrocil do domu ze zlotymi kolczykami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:50

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No boli :( wiedziałam ze tak będzie z moim kręgosłupem, i tak wydaje mi się ze długo wytrzymal bez bolu ;/ Przed ciaza trochę cwiczylam żeby wzmocnić plecy ale widocznie to za mało :( jestem bardzo chuda i dość wysoka, miesni brzucha zero i mam skoliozę - na oko nie widać ale nieraz czułam slabosc tego kregoslupa :( no i teraz ciaza t wiadomo obciążenie :(

nie wiem czy probowac to rozcwiczyc czy raczej lezec, czytałam żeby absolutnie nie na plecach, wiec pozostaje z boku na bok się przewracać. Ale np. po nocy mnie bolało i jak wstałam to przeszlo, wiec nie wiem czy lezenie tu jest dobre.

dobrze ze choć z dzidziusiem wszystko dobrze, szyjka zamknieta, nic tam się nie skraca, nie niepokoi gina

f2wlj48apsehglf6.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Oby dzidzia chciała pić z butelki bo znam przypadki że włąśnie nie dało rady i wszystko łyżeczką trzeba było podawać i cyca jedynie ciągnęło :/ a o smoczku też można było zapomnieć.
    Oby, oby... w moim otoczeniu dzieci nie miały z tym problemu, więc nie zastanawiałam się nad tym, ale nie ma wyjścia - będę w miarę od początku raz na jakiś czas ściągać i podawać w butli, zostawiając np. mleko mężowi, a samej wychodząc gdzieś choć na chwilę, więc może przyzwyczai się. ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a żeby pielucha tetrowa była "porzadna" to ile musi mieć tej grmaatury na m2?

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam skoliozę, i bardzo duży problem z kręgosłupem:( czasami płaczę z bezsilności i bólu. Wczoraj jak byłam w sklepie podczas ruchu wyczułam jak mój kręgosłup się przesunął jeszcze bardziej stąd takie bóle. Do tego wczoraj straciłam czucie w ręce na pół godziny, także już wiem że mały leży mi na nerwach :(
    A mi jak kładę się na plecach to przynosi mi to ulgę ale na twardym muszę i tak z 10min:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:17

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa rożki i jeden śpiworek, a do tego większą kołderkę (na początku na pewno nie będziemy jej używać) oraz taką mniejszą - w sam raz na początkowe miesiące. Dzisiaj byliśmy w hurtowni rozejrzeć się porządniej za łóżeczkiem - cudne są, będzie ciężko postawić na jedno konkretne. A widząc wózki, po prostu myślałam, że zwariuję - wszystko takie piękne. :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest się ciężko zdecydować na głupi kolor ścian, przeglądam te pokoiki i wszystkie są przepiękne :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Też mam skoliozę, i bardzo duży problem z kręgosłupem:( czasami płaczę z bezsilności i bólu. Wczoraj jak byłam w sklepie podczas ruchu wyczułam jak mój kręgosłup się przesunął jeszcze bardziej stąd takie bóle. Do tego wczoraj straciłam czucie w ręce na pół godziny, także już wiem że mały leży mi na nerwach :(
    A mi jak kładę się na plecach to przynosi mi to ulgę ale na twardym muszę i tak z 10min:)

na twardym to chyba wlasnie można, ale tak calkiem - czytałam na jakims forum ze jakiejś dziewczynie pomagalo lezenie trzy razy dziennie na podłodze z nogami pod katem prostym na krześle xD
    ja dopiero od paru dni odczuwam te dolegliwości ale sa naprawdę ciężkie ;/
    a wykonujesz jakies ćwiczenia?

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie mozna kupić fajne, niedrogie reczniki , oczywiscie mieciutkie i wchłaniajace wodę. Kurcze sama nie wiem nawet jak pomacam w sklepie czy bedzie dobry. Nie mam rozeznania dotykowego co dobre a co złe heh :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa, dziś albo wczoraj dziewczyny wrzucaly link do jakiegoś okrycia kąpielowego, musisz poszperać w gore, ale nie dużo bo to dziś albo wczoraj było :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję dziewczyny Wam tych boli, mnie czasem boli, tylko ja nie wiem dlaczego, bo nigdy jakis większych problemów z plecami nie miałam, ale to jest ból do wytrzymania, czasem wystarczy zmiana pozycji, czasem proszę o masaż mojego Najmilszego i jakos mija, a jakby bolało mnie tak caly czas to chyba bym oszalala. A jak to jest z porodem u Was przy tych wadach kręgosłupa?

Moja kumpela najlepsza wlasnie rodzi :-) ale jestem podekscytowana :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ