X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar kupic tylko jedna kolderke bo dużo się naczytałam o tym ze lepszy jest śpiworek lub rozek, albo nawet kocyk, wiec zamiast drugiej na zmiane kupie śpiworek i wyjdzie na tyle samo :)

vayn lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOO i ja zaczelam rozmyslac o tym spiworku do spania :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spowiorki mam dwa z tym ze na pocztek malego klasc bede w rozku potem do tego wiekszego spiworka a ten drugi to juz mam sporo większy i z rekawami nawet które mozna odpiąc

http://kwejk.pl/obrazek/2463891/szczesliwa-rodzinka.html

Za wczesnie pochwaliłam ten imbir choś przez tydzień było ok albo to przez łakomstwo i najedzenie sie czekolada;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:50

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari co tam naskrobałas na warsztaty

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Mari co tam naskrobałas na warsztaty
    nic ;) a co miałam napisać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam śpiworek z h&m, na razie jeden, jak dziecku przypasuje to dokupię ;) martwi mnie, że rączki mogą małej zmarznąć

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka ja już po wizycie. Miałam na 12. Wszystko w porządku. Klucia to rozciąganie wiazadel. Nie stresować się. Z Małym też wszystko dobrze. W tesco kupilam reczniczek z kapturkiem za 25 zl. Piekny ale z tych mniejszych.

tysiaa93, madzia.rka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi to super :) ja tez już po :) maly wazy 500gram :) potwierdzona plec, "chłopak jak się patrzy". Mi to samo powiedział o kłuciach, ze wszystko się rozciąga. Niestety na mój bol plecow niewiele można poradzić poza doraźnym czasem paracetamolem, ale nie chce go brac na razie ;/
    jak wrocilam od gina a bylam na nogach a to kawalek to myslalam ze umre, straszmy bol :( dalej boli - po prawej strony od tylka trochę do góry :(
    chyba na noc wezme ten paracetamol

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka współczuję aż tak silnych bóli pleców :/ Mnie czasem złapie ale przechodzi jak poleżę.
    A chłopak juz spory :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEXI150 super ze wszystko ok,kiedy przyjdzie do Ciebie posciel??:)

szaramyszka biedactwo,az tak bardzo cie bola plecki???uuuuu :( oby przeszlo,super ze z maluszkiem wszystko dobrze :)

maz dostal zakaz kupowania prezentu mi na druga rocznice slubu i faktycznie sie "posluchal" hahhah :) wrocil do domu ze zlotymi kolczykami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:50

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No boli :( wiedziałam ze tak będzie z moim kręgosłupem, i tak wydaje mi się ze długo wytrzymal bez bolu ;/ Przed ciaza trochę cwiczylam żeby wzmocnić plecy ale widocznie to za mało :( jestem bardzo chuda i dość wysoka, miesni brzucha zero i mam skoliozę - na oko nie widać ale nieraz czułam slabosc tego kregoslupa :( no i teraz ciaza t wiadomo obciążenie :(

nie wiem czy probowac to rozcwiczyc czy raczej lezec, czytałam żeby absolutnie nie na plecach, wiec pozostaje z boku na bok się przewracać. Ale np. po nocy mnie bolało i jak wstałam to przeszlo, wiec nie wiem czy lezenie tu jest dobre.

dobrze ze choć z dzidziusiem wszystko dobrze, szyjka zamknieta, nic tam się nie skraca, nie niepokoi gina

f2wlj48apsehglf6.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Oby dzidzia chciała pić z butelki bo znam przypadki że włąśnie nie dało rady i wszystko łyżeczką trzeba było podawać i cyca jedynie ciągnęło :/ a o smoczku też można było zapomnieć.
    Oby, oby... w moim otoczeniu dzieci nie miały z tym problemu, więc nie zastanawiałam się nad tym, ale nie ma wyjścia - będę w miarę od początku raz na jakiś czas ściągać i podawać w butli, zostawiając np. mleko mężowi, a samej wychodząc gdzieś choć na chwilę, więc może przyzwyczai się. ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a żeby pielucha tetrowa była "porzadna" to ile musi mieć tej grmaatury na m2?

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam skoliozę, i bardzo duży problem z kręgosłupem:( czasami płaczę z bezsilności i bólu. Wczoraj jak byłam w sklepie podczas ruchu wyczułam jak mój kręgosłup się przesunął jeszcze bardziej stąd takie bóle. Do tego wczoraj straciłam czucie w ręce na pół godziny, także już wiem że mały leży mi na nerwach :(
    A mi jak kładę się na plecach to przynosi mi to ulgę ale na twardym muszę i tak z 10min:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:17

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa rożki i jeden śpiworek, a do tego większą kołderkę (na początku na pewno nie będziemy jej używać) oraz taką mniejszą - w sam raz na początkowe miesiące. Dzisiaj byliśmy w hurtowni rozejrzeć się porządniej za łóżeczkiem - cudne są, będzie ciężko postawić na jedno konkretne. A widząc wózki, po prostu myślałam, że zwariuję - wszystko takie piękne. :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest się ciężko zdecydować na głupi kolor ścian, przeglądam te pokoiki i wszystkie są przepiękne :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Też mam skoliozę, i bardzo duży problem z kręgosłupem:( czasami płaczę z bezsilności i bólu. Wczoraj jak byłam w sklepie podczas ruchu wyczułam jak mój kręgosłup się przesunął jeszcze bardziej stąd takie bóle. Do tego wczoraj straciłam czucie w ręce na pół godziny, także już wiem że mały leży mi na nerwach :(
    A mi jak kładę się na plecach to przynosi mi to ulgę ale na twardym muszę i tak z 10min:)

na twardym to chyba wlasnie można, ale tak calkiem - czytałam na jakims forum ze jakiejś dziewczynie pomagalo lezenie trzy razy dziennie na podłodze z nogami pod katem prostym na krześle xD
    ja dopiero od paru dni odczuwam te dolegliwości ale sa naprawdę ciężkie ;/
    a wykonujesz jakies ćwiczenia?

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie mozna kupić fajne, niedrogie reczniki , oczywiscie mieciutkie i wchłaniajace wodę. Kurcze sama nie wiem nawet jak pomacam w sklepie czy bedzie dobry. Nie mam rozeznania dotykowego co dobre a co złe heh :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa, dziś albo wczoraj dziewczyny wrzucaly link do jakiegoś okrycia kąpielowego, musisz poszperać w gore, ale nie dużo bo to dziś albo wczoraj było :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję dziewczyny Wam tych boli, mnie czasem boli, tylko ja nie wiem dlaczego, bo nigdy jakis większych problemów z plecami nie miałam, ale to jest ból do wytrzymania, czasem wystarczy zmiana pozycji, czasem proszę o masaż mojego Najmilszego i jakos mija, a jakby bolało mnie tak caly czas to chyba bym oszalala. A jak to jest z porodem u Was przy tych wadach kręgosłupa?

Moja kumpela najlepsza wlasnie rodzi :-) ale jestem podekscytowana :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ