Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytalam więc nic tylko brać. Czas chyba wstać i się ogarnąć po imbir iść. Jejku też macie takie lenia że nic się wam nie chce jeszcze głowę umyć ok ale stać i się malować to już mnie przerasta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:46
-
Bruska nie martw się mam takiego samego lenia
leżę już godzinę w łóżku i nie mogę wstać tak mi ciężko, głowę też muszę umyć
a maluje się dosłownie w 10 min bo nie chce mi się stać i się nad tym rozczulac hehe
szybko podkład, bronzer, cienie do oczu i tusz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:57
Kubuś
-
faaajne się wydaja te pieluchy ze smyka, zarówno te tetrowe z serii lux jak i te flanelowe - maja bardzo dużo dobrych opinii
chyba się skuszeszkoda ze ich do empiku nie dostarczają ;/ tylko wysylka, a nie chce mi się placic za dostawe, a do 200zl nie wiem czy dobierać cos żeby tylko było ;/
polecacie cos jeszcze ze smyka?? -
Ta ciąża mnie zmienia w nadwyraz leniwego człowieka. Normalnie o tej porze gdybym w oracy nie była to już dawno bym była ogarnieta i obiad miała zrobiony. A tak nic mi się nie chce wszystko mi zwisa wczoraj widziałam pierwsze rozstępy mimo że się smaruje. Muszę chyba robić to dwa razy dziennie. No i dzis już mamy 23 tyd. Oby to szybko zlecialo.
-
Dziewczyny które chciały kocyki minki są w smykolandzie w cenie dnia za 49.90 tylko nie wiem jak z dostawą. Www.smykoland.pl z tego co widzę wysyłka gratis. I te pieluchy o których piszecie też tam mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:09
-
nick nieaktualnySzara Myszka ja już mam w koszyku ponad 200 zł
ale nie wiem czy zamówię, tyle kasy...
Bruśka ja się nie maluję z lenistwa, ładnemu we wszystkim ładnie. Chociaż dzisiaj pewnie rzucę trochę tapety żeby ludzi nie straszyć.
Dotiteraz bez szaleństw
Monia sorryMoniaa lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Szara Myszka ja już mam w koszyku ponad 200 zł
Bruśka ja się nie maluję z lenistwa, ładnemu we wszystkim ładnie. Chociaż dzisiaj pewnie rzucę trochę tapety żeby ludzi nie straszyć.
Dotiteraz bez szaleństw
Monia sorry
To ja też tak chce. -
marissith wrote:Szara Myszka ja już mam w koszyku ponad 200 zł
Dotiteraz bez szaleństw
Monia sorry
a co wzielas, cos możesz polecić?czy raczej ubranka??
Właśnie mimo ze rzeczy fajne i potrzebne to zawsze z trwoga robie takie zamówienie np. za dwieście złotych ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:52
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:a co wzielas, cos możesz polecić?
czy raczej ubranka??
Właśnie mimo ze rzeczy fajne i potrzebne to zawsze z trwoga robie takie zamówienie np. za dwieście złotych ;/
mąż mówi, że mam nie szaleć z zakupami, jeszcze nie złożyłam zamówienia -
no faktycznie wszystko potrzebne ale tez bym jakos miała opor
tez się na razie wstrzymam, musze się zastanowić
podobają mi się te śpiworki http://allegro.pl/spiworek-do-spania-niemowlecy-kerstin-producent-i5061408901.html - co myślicie?Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Ja się z kolei muszę pilnować z piciem bo najlepiej to herbatkę dziennie wypić i tyle. Zauważyłam też, że odkąd wmuszam w siebie codziennie 1.5 l wody to macica mniej mi się stawia. Czasami takie pragnienie oznacza problemy z cukrem.
-
Dziewczyny wczoraj moj kochany zawiesił mi w końcu lustro i mogłam się po kompieli obejzec i żałuję.. mam celulit- okropny na pupie i udach.. nigdy nie miałam z tym problemu, to od złej diety czy po prostu od ciazy? I czy po porodzie jest szansa, ze zniknie? Przytylam narazie 5kg, to chyba nie aż tak dużo. Też wam to dziadostwo wyszło?
-
ja tam na tyłku zawsze miałam i chyba taki sam mam. Jak duzo schudniesz i będziesz ćwiczyć to... może zniknie
( Ćwiczenia to pewnie schylanie się po dziecko ) hehe.
Dopadłam dziś ciucha:
23 zł za 23 szt! I love this game
i najlepszy tani armani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:18
szara myszka, Mila920, marissith, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Mila ten cellulit to też mógł Ci się zrobić przez zwiększone zatrzymywanie wody w organizmie przez ciążę ,nie koniecznie z samego przytycia - z tłuszczu . Ogólnie w teorii pomagają naprzemienne prysznice, masaże balsamami i ruch. Ja kiedyś prawie się cholerstwa pozbyłam przez ćwiczenia i stosowałam krem termo coś tam Eveline wyszczuplający. Mogę go polecić spokojnie tylko, że nie wiem czy w ciąży możemy go używać...
-
szara myszka wrote:
podobają mi się te śpiworki http://allegro.pl/spiworek-do-spania-niemowlecy-kerstin-producent-i5061408901.html - co myślicie?i teraz co? będę musiała kupić, no !
Tak tylko się zastanawiam- jak taki śpiworek to już chyba bez kombinezonu w zimie, co nie? zastępczo tego używać czy jak?
p.s. Sorki , że tak się naprodukowałam na 3 postyJakaś taka pobudzona dziś jestem.