X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytalam więc nic tylko brać. Czas chyba wstać i się ogarnąć po imbir iść. Jejku też macie takie lenia że nic się wam nie chce jeszcze głowę umyć ok ale stać i się malować to już mnie przerasta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:46

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska nie martw się mam takiego samego lenia :P leżę już godzinę w łóżku i nie mogę wstać tak mi ciężko, głowę też muszę umyć :/ a maluje się dosłownie w 10 min bo nie chce mi się stać i się nad tym rozczulac hehe :D szybko podkład, bronzer, cienie do oczu i tusz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:57

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faaajne się wydaja te pieluchy ze smyka, zarówno te tetrowe z serii lux jak i te flanelowe - maja bardzo dużo dobrych opinii
    chyba się skusze :) szkoda ze ich do empiku nie dostarczają ;/ tylko wysylka, a nie chce mi się placic za dostawe, a do 200zl nie wiem czy dobierać cos żeby tylko było ;/
    polecacie cos jeszcze ze smyka??

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta ciąża mnie zmienia w nadwyraz leniwego człowieka. Normalnie o tej porze gdybym w oracy nie była to już dawno bym była ogarnieta i obiad miała zrobiony. A tak nic mi się nie chce wszystko mi zwisa wczoraj widziałam pierwsze rozstępy mimo że się smaruje. Muszę chyba robić to dwa razy dziennie. No i dzis już mamy 23 tyd. Oby to szybko zlecialo.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które chciały kocyki minki są w smykolandzie w cenie dnia za 49.90 tylko nie wiem jak z dostawą. Www.smykoland.pl z tego co widzę wysyłka gratis. I te pieluchy o których piszecie też tam mają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:09

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurra wychodzę :-) chwila i Zaraz w domku będę :-)

Lexi150, nick nieaktualny, Moniaa, szara myszka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Hurra wychodzę :-) chwila i Zaraz w domku będę :-)
    Doti teraz tylko uważajcie na siebie! Zrozumiano? :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Dzięki :)
    podrzucam wam link do Sroki o kosmetykach dla dzieci z rossmanna
    http://www.srokao.pl/2015/10/analiza-babydream.html
    specjalnie weszłam aby zamieścić ten post ale już mnie uprzedziłaś :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Myszka ja już mam w koszyku ponad 200 zł ;) ale nie wiem czy zamówię, tyle kasy...
    Bruśka ja się nie maluję z lenistwa, ładnemu we wszystkim ładnie. Chociaż dzisiaj pewnie rzucę trochę tapety żeby ludzi nie straszyć.
    Doti :D teraz bez szaleństw
    Monia sorry :P

Moniaa lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Szara Myszka ja już mam w koszyku ponad 200 zł ;) ale nie wiem czy zamówię, tyle kasy...
    Bruśka ja się nie maluję z lenistwa, ładnemu we wszystkim ładnie. Chociaż dzisiaj pewnie rzucę trochę tapety żeby ludzi nie straszyć.

To ja też tak chce.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:

a co wzielas, cos możesz polecić? :) czy raczej ubranka?? :)
    Właśnie mimo ze rzeczy fajne i potrzebne to zawsze z trwoga robie takie zamówienie np. za dwieście złotych ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:52

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    a co wzielas, cos możesz polecić? :) czy raczej ubranka?? :)
    Właśnie mimo ze rzeczy fajne i potrzebne to zawsze z trwoga robie takie zamówienie np. za dwieście złotych ;/
    pieluchy flanelowe motherhood, pieluchę bambusową poofi, kocyk poofi i pieluchy białe tetrowe lux 10 szt
    mąż mówi, że mam nie szaleć z zakupami, jeszcze nie złożyłam zamówienia :P

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no faktycznie wszystko potrzebne ale tez bym jakos miała opor :) tez się na razie wstrzymam, musze się zastanowić :)

podobają mi się te śpiworki http://allegro.pl/spiworek-do-spania-niemowlecy-kerstin-producent-i5061408901.html - co myślicie?

Lexi150 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z innej beczki też macie tak ze non stop chce się Wam pić? Jejku jem owoce na początku to pomagało taka pomaranczka a teraz to tylko bym piła i piła a najgorszy jest efekt koncowy tego ;-)

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z kolei muszę pilnować z piciem bo najlepiej to herbatkę dziennie wypić i tyle. Zauważyłam też, że odkąd wmuszam w siebie codziennie 1.5 l wody to macica mniej mi się stawia. Czasami takie pragnienie oznacza problemy z cukrem.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi Ty dziś tez wizytujesz prawda?? :) o której?

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj moj kochany zawiesił mi w końcu lustro i mogłam się po kompieli obejzec i żałuję.. mam celulit- okropny na pupie i udach.. nigdy nie miałam z tym problemu, to od złej diety czy po prostu od ciazy? I czy po porodzie jest szansa, ze zniknie? Przytylam narazie 5kg, to chyba nie aż tak dużo. Też wam to dziadostwo wyszło?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam na tyłku zawsze miałam i chyba taki sam mam. Jak duzo schudniesz i będziesz ćwiczyć to... może zniknie :) ( Ćwiczenia to pewnie schylanie się po dziecko ) hehe.

Dopadłam dziś ciucha:
    23 zł za 23 szt! I love this game :)

DSC0036JP_shqrppe.jpg
    DSC0038JP_shqrpex.jpg
    DSC0037JP_shqrpes.jpg

i najlepszy tani armani :)
    DSC0039JP_shqrpwh.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:18

szara myszka, Mila920, nick nieaktualny, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ten cellulit to też mógł Ci się zrobić przez zwiększone zatrzymywanie wody w organizmie przez ciążę ,nie koniecznie z samego przytycia - z tłuszczu . Ogólnie w teorii pomagają naprzemienne prysznice, masaże balsamami i ruch. Ja kiedyś prawie się cholerstwa pozbyłam przez ćwiczenia i stosowałam krem termo coś tam Eveline wyszczuplający. Mogę go polecić spokojnie tylko, że nie wiem czy w ciąży możemy go używać...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:

podobają mi się te śpiworki http://allegro.pl/spiworek-do-spania-niemowlecy-kerstin-producent-i5061408901.html - co myślicie?
    Piękne są! szczególnie te w słonie i ptaszki <3 i teraz co? będę musiała kupić, no ! :D Tak tylko się zastanawiam- jak taki śpiworek to już chyba bez kombinezonu w zimie, co nie? zastępczo tego używać czy jak?

p.s. Sorki , że tak się naprodukowałam na 3 posty :) Jakaś taka pobudzona dziś jestem.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

‹‹ 882 883 884 885 886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ