Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie na szczęście nie boli caly czas, teraz na szczęście przeszlo jak odpoczelam i obeszlo się bez paracetamolu
ja te bole czuje od paru dni ;( chwyci mnie tak porządnie ze trzy razy dziennie no i w nocy bardziej boli. Jak akurat siedze/chodze to musze się polozyc, jak leze to pomaga jak pochodze.
Nie wiem jak to jest przy porodzie, mam nadzieje ze będę mogla urodzić naturalnie, dziś gin powiedział żeby nie panikować ze w tych tygodniach ciąży to normalne i żeby starac się jakos przetrwać, a z dzidzia wszystko dobrze się układa także mam nadzieje ze uda mi się urodzić naturalnie -
Takie otóż dziś pyszności jadłam ... czasami jednak mam zachcianki na coś słodkiego. Ale to było jednak meeega słodziaszcze... ledwo co pokonałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:07
vayn, Tusiaa, tysiaa93, szara myszka, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Tusiaa, dziś albo wczoraj dziewczyny wrzucaly link do jakiegoś okrycia kąpielowego, musisz poszperać w gore, ale nie dużo bo to dziś albo wczoraj było
Tak tylko ja bym chciała zwykły ręcznik bez kapturków, nie specjalnie wyprodukowany dla dzieci tylko tez dla dorosłych ale przy okazji mógłby być dla dzieciątkaZaraz zrobie przeszper
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:
Takie otóż dziś pyszności jadłam ... czasami jednak mam zachcianki na coś słodkiego. Ale to było jednak meeega słodziaszcze... ledwo co pokonałam
ojej ale bym zjadłana pewno było pyszne
po tej dawce glukozy muszę jeśc słodkie bo mam taka ochote
a wczesniej nie jadłam tyle , prawie w ogóle...
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Tak tylko ja bym chciała zwykły ręcznik bez kapturków, nie specjalnie wyprodukowany dla dzieci tylko tez dla dorosłych ale przy okazji mógłby być dla dzieciątka
Zaraz zrobie przeszper
poszukaj na mall.pl - widziałam ze były takie z jakiś dobrych i z dobrymi opiniami materiałów reczniki takie mniejsze dla dzieci w dziale wlasnie dziecięcym -
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz w życiu coś wygrałam. ale cześć pierwsza mi się nie podobała o tych fotelikach bo na maluchu było lepiej powiedziane masz szczęście będąc na szkołę humanusa bo będziesz z tą babka od laktacj a tak fajnie i dobrze gada bo tam też zajęcia prowadzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:02
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Monia mniammm wyglada przepysznie
ide zrobic czekoladę na goraco
Wlasnie ja musze isc na glukozę jakos sie wybrać nie moge
Radzę abyś sobie sama w domu rozpusciła ta glukoze z niewielka iloscia wody zeby szybko przeszło
Szara myszko zaraz sprawdze i dzieki Tysia za linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:03
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Radzę abyś sobie sama w domu rozpusciła ta glukoze z niewielka iloscia wody zeby szybko przeszło
Szara myszko zaraz sprawdze i dzieki Tysia za linka
Tusia nie chce się wymadrzac ale to musi być chyba odliczona ilosc płynu bo tak czy sobie rozpuscisz sobie w szklance czy kubku różnice czyni. Nie to stężenie i inaczej działa. Zbyt szybko lub wolno się wchłania. Co najwyżej u mnie i lekarz i pielęgniarki mówiły o cytrynie że spoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:12