Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boze chyba przez godzine wybieralam posciel do wozka
nie moglam sie zdecydowac
wzielam dwa komplety
http://poscieldladzieci.pl/mamo-tato-kocyk-minky-dwustronny-sowki-mietowe-d-roz.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 18:34
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Żałuję, że mojego lekarza o te krew pepowinowa nie zapytałam. On jest mega w porządku i nigdy nic nie wciska, tylko zawsze tłumaczy za i przeciw
przeciw. No nic, poczekam i zapytam na następnej wizycie, a między czasie sama postaram się zgłębić temat.
A Wy laseczki wszystkie robicie sesje ciążowe? Bo ja się wciąż waham. Niektóre sesje, które oglądałam to naprawdę paskudne były :p -
Biedroneczka piękne!
Joanna ja bym bardzo chciała taką sesję ale troszkę szkoda mi pieniędzy i po wielu rozmyślaniach zdecydowałam że "brzuszkową" sesję zrobimy sobie samia po urodzeniu Ignasia zrobimy sobie profesjonalną rodzinną sesję.
-
Mi się najbardziej podobają sesje brzuszkowe w bieliźnie, jeśli są oczywiście subtelne i eleganckie a nie erotyczne i wulgarne
Ale jeszcze nie wiem czy się na taką zdecyduję, zależy jak będę do grudnia /stycznia wyglądać
Bo jeśli nie będzie ciekawie to szkoda to uwieczniac haha.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy ustaliliśmy, że profesjonalne zdjęcia zrobimy jak dzieciaczek będzie już troszkę większy - sama mam taką sesję jak miałam ok. 4 miesiące. Bardzo mi się podobają takie sesje noworodkowe, pięknie to wygląda ale nie przemawia za mną takie "miętoszenie" bobasa.
Co do sesji brzuszkowej, mam zamiar wykorzystać cudowna aurę świąteczną, jeśli oczywiście samopoczucie na to pozwoli i nie będę wielorybem -
nick nieaktualny
-
Joanna sesja zdjaciowa zalezy od tego jakiego fotografa wybierzesz :)ja ide do zaufanych fotografek u ktorych bylam na sesji zdjeciowej,pozniej byly na moim slubie i plenerze i u niech nie ma zdjec paskudnych :)jak sie wybierze zlego fotografa to i zdjecia nie beda powalac :)a na sesje noworodkowa tez bedziemy isc ale tutaj na miejsc bo taka sesja jest najlepsza do 7dnia od urodzenia i wiadomo,ze z takim niemowlaczkiem nie bede do Pl na sesje jechac
-
Biedroneczka29 wrote:Joanna sesja zdjaciowa zalezy od tego jakiego fotografa wybierzesz :)ja ide do zaufanych fotografek u ktorych bylam na sesji zdjeciowej,pozniej byly na moim slubie i plenerze i u niech nie ma zdjec paskudnych :)jak sie wybierze zlego fotografa to i zdjecia nie beda powalac :)a na sesje noworodkowa tez bedziemy isc ale tutaj na miejsc bo taka sesja jest najlepsza do 7dnia od urodzenia i wiadomo,ze z takim niemowlaczkiem nie bede do Pl na sesje jechac
Czy plan taki był że pupulec na wierzchu?
-
nick nieaktualny
-
a właśnie ja jakoś nie mam problemów z pozycją podczas spania. Zawsze spałam na lewym boku albo na plecach. Teraz raczej wybieram tylko bok. Siostra mi wspominała że brzuch mi będzie przeszkadzał podczas spania, ale jakoś wcale taki malutki nie jest ale nie odczuwam z tego powodu dyskomfortu