Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Jak ja się cieszę że u mnie jest szkoła z cudownymi ocenami, na nfz i oczywiście dla par
właśnie się zapisałam 2dni temu zaczynam w połowie listopada
-
ja idę na darmową szkołę, we wtorki są zajęcia dla par, a w czwartki tylko dla mnie gimnastyka. Teoria jest przez 10 tygodni, a gimnastyka do porodu. Oprowadzają po porodówce i chyba nawet po mojej, bo jest najbliżej tej szkoły. Poza tym mogę zamówić od nich po porodzie wizytę do domu, albo iść na konsultację laktacyjną. TO chyba dobra oferta, zaczynamy 17.11
-
A ja chodzę spać około północy w nocy wstaje raz bądź dwa do wc i śpię jak "zabita"zawsze ze mężem wstawałam o 7 piliśmy herbatę i śniadanko a od trzech dni mam problem zeby wstać
maź jedzie do pracy a ja dalej spac o wstaje o 10:30
-
nick nieaktualnyJa ostatnio nie mogę zasnąć. Np. dzisiaj poszłam spać dopiero o 2.30...
i jeszcze leżę w łóżku
Do szkoły rodzenia zapisałam się na styczeń. Lekarz powiedział, że do czasu porodu będę na świeżo i niczego nie zapomnęa sr wybrałam prywatną, ale prowadzona przez położne ze szpitala w którym chce rodzić
-
madzia.rka wrote:Dziewczyny zalamka normalnie. Kupiliśmy pralko-suszarke i wyobraźcie sobie nie działa. Dziś serwis przyjechał zepsute są trzy rzeczy. Za tydzień części przyjadą więc znów wizyta. Wracamy do prania nasza staruszka 15 letnia
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Agnesia a gdzie idziesz? Tutaj http://www.szkolarodzeniaszczecin.pl/ ? Ja też się dowiadywałam i chyba się właśnie na tą zdecyduję. Od 19.11 wtedy bym zaczęła. Fajne mają godziny bo na 19.30 i wtedy Mąż nawet z pracy by zdążył.
-
My na szkole idziemy początkiem listopada, prowadzi ja polozna do której jestem zdeklarowana, wiec jest za friko
8 spotkan po 2 godziny
A i musze się pochwalić radoscia ze od dwóch dni zero bolu kregoslupa - musiało mnie wtedy albo przewiać albo przez to ze chodziłam dużo w kozakach które maja lekki obcas - teraz jest ok, normalnie wszystko robie i cwicze i jest ok )Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:24
Bruśka, Mila920, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, a myślicie, że te opary co wdychamy, np. przy myciu okien to są niebezpieczne? Ja dziś np. myłam okna i w całym domu taki specyficzny chemiczny zapaszek
-
Moja kuzynka w ciąży pomylą okna to miała okropny ból brzucha ,ogolnie ponoc nie powinno sie myc okien w ciąży.
Mycie okien w ciąży
Unikaj tej czynności. Absolutnie nie powinnaś stawać na drabinie, stole czy niestabilnym krześle – to grozi upadkiem, którego skutki mogą być w ciąży poważne. Nie myj wszystkich okien jednego dnia. Wybierz płyn do mycia szyb bez amoniaku. Pojawiają się doniesienia, że wdychanie oparów tego związku w odmiennym stanie może mieć negatywny wpływ na rozwój ciąży. -
dziewczyny które były na bezpiecznym maluchu - czy po tym jak się zarejestrowalyscie dostalyscie jeszcze jakiegoś maila przed samymi warsztatami? sa pojutrze a ja poki co nic dokładniejszego nie dostałam, ale mam tamtego starego maila ze zostaliśmy zarejestrowani - dostalyscie cos na dzień/dwa przed warsztatami>?