Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do okien to ja robiłam tak (a mam mało okien - blok) ze myłam po jednym każdego dnia
i zaraz po każdym lezalam sobie trochę, ale nie stawałam na niczym bo wszystkie sa nisko a ja wysoka
-
Umyłam okna to może za dużo powiedziane :p Lekko je przejechałam
I to tylko dwa, bez wchodzenia na drabinę, kuchenne, więc tak na wysokości wzroku je miałam
Ale dzięki za Wasze troskę, to miłe
Może jeszcze któraś z Was mi coś pomocnego na zaparcia poleci? Bo u mnie katastrofa w tym temacie, już wszystkiego próbowałam chyba i nicU Was też tak źle?
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:dziewczyny które były na bezpiecznym maluchu - czy po tym jak się zarejestrowalyscie dostalyscie jeszcze jakiegoś maila przed samymi warsztatami? sa pojutrze a ja poki co nic dokładniejszego nie dostałam, ale mam tamtego starego maila ze zostaliśmy zarejestrowani - dostalyscie cos na dzień/dwa przed warsztatami>?
ja tak dostałam i w dzień warsztatów kolejnego
szara myszka lubi tę wiadomość
-
polecam żeby dużo jeść hehe ja tak robie odkąd zaczełam jeść , pochłaniać i do tego jem swieże sliwki czasem jabłko i jakos pomaga. Może naczczo pij miód z wodą albo łyżeczkę-łyzke miodu samą . Aa i tak chodzę raz na 2-3 dni ale w sumie zdarzy sie dwa razy na dziueń hehe
Ogolnmie jak czuję, że mi się chce a nie moge to wtedy w ruch idą jabłka i sliwki i na wieczór tak samo zjesc coś a nastepnego dnia po sniadaniu porsto do kibelka
Myslę że zrozumiał ktos heheKubuś
-
Lexi pijesz zwykła rozpuszcalna kawę ?? Bo ja piję w sumie capucino ale jakoś nie wiem czego do łba sobie wbiłam że kawa w ciązy rozpuszczalna nie jest zdrowa ... i jakoś jej unikam
Mi sie ostatnio chce bardzo pić zimne mleko z kakaem rozpuszczalnymnormalnie pyszne hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:15
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Tusia rzadko ale piję jak mam ochotę. Na początku mnie odrzuciło dopiero od kilku tygodni mogę ją przełknąć.
Jedna kawa dziennie nie szkodzi. A przy moim słabym ciśnieniu wręcz pomaga. Prawdziwej nie lubię. A czasami z ekspresu robię sobie bezkofeinową.
-
marissith wrote:Najlepsze u mnie jest siemię lniane, zalane wrzątkiem piję jak przestygnie. Obrzydliwe ale działa.
Masakra ile ja tego gluciejstwa wypiłam w czasie starań o dzidziolnkę.. -
Joanna_88 wrote:Może jeszcze któraś z Was mi coś pomocnego na zaparcia poleci? Bo u mnie katastrofa w tym temacie, już wszystkiego próbowałam chyba i nic
U Was też tak źle?
-
szara myszka wrote:dziewczyny które były na bezpiecznym maluchu - czy po tym jak się zarejestrowalyscie dostalyscie jeszcze jakiegoś maila przed samymi warsztatami? sa pojutrze a ja poki co nic dokładniejszego nie dostałam, ale mam tamtego starego maila ze zostaliśmy zarejestrowani - dostalyscie cos na dzień/dwa przed warsztatami>?
p.s. Pamiętasz cy przy rejestracji zapisywało się samemu czy z os. towarzyszącą? bo nie pamiętam...
Już znalazłam, że rejestrowałam się , że przyjdę z kimśPodobno warto na te warsztaty wyskoczyć? Jakie pytania miałyście za gratisy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:47
-
nick nieaktualnyKri wrote:Ja idę na te warsztaty w Lbn w poniedziałek , jeszcze żadnego maila nie dostałam.
p.s. Pamiętasz cy przy rejestracji zapisywało się samemu czy z os. towarzyszącą? bo nie pamiętam...
Już znalazłam, że rejestrowałam się , że przyjdę z kimśPodobno warto na te warsztaty wyskoczyć? Jakie pytania miałyście za gratisy?
-
Gratisy wszędzie są inne. A co do bezpiecznego malucha bardziej podobały mi się niż mamo to ja w części udzielania pomocy i w części dot przewożenia dzieci. Na bez maluchu dawali pieluszki flanelowe smoczek a na mamo to ja butelkę wraz z zapasowymi smoczkami pow 6 mies i też puelusze flanelowa plus zawieszka do samochodu. Jak popatrzylam w galeriach z różnych miast dają co innego i u nas w olsztynie to bardzo okrojone było wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:07
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Gratisy wszędzie są inne. A co do bezpiecznego malucha bardziej podobały mi się niż mamo to ja w części udzielania pomocy i w części dot przewożenia dzieci. Na bez maluchu dawali pieluszki flanelowe smoczek a na mamo to ja butelkę wraz z zapasowymi smoczkami pow 6 mies i też puelusze flanelowa plus zawieszka do samochodu. Jak popatrzylam w galeriach z różnych miast dają co innego i u nas w olsztynie to bardzo okrojone było wszystko.
Ale też widziałam że np w Warszawie były fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:44
-
marissith wrote:Najlepsze u mnie jest siemię lniane, zalane wrzątkiem piję jak przestygnie. Obrzydliwe ale działa.
-
ja zaznaczyłam ze przyjdę z osoba towarzyszaca - ale meza rejestrowałam osobno i tez mu zaznaczyłam ze przyjdzie z os. towarzyszaca
czyli tak jakbym 4 osoby zapisala?
jakos nie zrozumiałam chyba tej instrukcji choć prosta była
myslalam ze trzeba z imienia i nazwiska każdego zapisac xD