Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja oglądam seriale : Singielka, Aż po sufit, Przyjaciółki, Kto poslubi mojego syna, Top model
No i oczywiście : hells kitchen, top chef, masterchef
Ogladałam wcześniej tez Prawo Agaty ale jak na razie nie ma kolejnych sezonówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:24
Kubuś
-
Niestety ale to jest mój repertuar serialowy heh
ale ogladałam filmy sporo ich było ale nie pamietam wszystkich nazw:
- DWOJE NIE DO PARY / COMMITTED
- DZIEWCZYNY Z BANDY / BANDE DE FILLES
- ROZEGRAJ TO NA LUZIE / PLAYING IT COOL
- W DOBREJ WIERZE / THE GOOD LIE
- ZACZNIJMY OD NOWA / BEGIN AGAIN
- Życie Pi / Life of Pi (2012)
- The Vow (2012)
- The Hundred-Foot Journey (2014)
- Stolen From The Womb (2014)
- Remember Me (2010)
- Niemozliwe (2012)
- Lola Versus (2012)
- Flying Home (2014)
- Eks mojego życia (2014)
- Bardzo długi tydzień/ The Longest Week (2014)
- About Last Night (2014)
- Dear John (2010)
- Listy do Juli
- Niebo Istnieje Naprawdę (czytałam też książke)
- Przebudzenie / Awake (2007)
- BEYOND THE LIGHTS
- WSPÓLNE OCZEKIWANIE (2013)
- Trzy metry nad niebem (2010) i Tylko Ciebie chce (2012)
Ja się głównie lubuje w dramatach, komediach romantycznychWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:57
Kubuś
-
Chirurgów to na bietzaco i prywatna praktykę też oglądam. Obejrzałam całe downton abbey, house of cards w lutym dopiero breaking bad się skończyło. W garniturach też na bieżąco. Lubiłam anatomie prawdy i lie to me zawiesi a były naprawdę dobre. Walking dead teraz ma foxie leci na biezsco o i jeszcze zakazane imperium ale też już skończone. Gra o tron czekać, dwie splukane dziewczyny też na biezsco mam. Bbt już nie jest tak ciekawe jak było. Ehhh wybredna jestem.
Muszę chyba zakupić nowego cobena a z książek mam dwie ale nie mogę się do nich dokleic autorki szmaragdowej tablicy która mnie kompletnie porwała. Więc cóż chyba czas się zmusić do tych dwóch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:58
-
House i cali przyjaciele też już za mną oglądaliśmy na nie tak dawno wsztskie odcinki. Pamiętniki ogladslam do momentu aż zechcialo mi się porównać z książką i odpaflam co za badziew że litery z druku nie uciekaly. Ale serial był ok ale jakoś się rozstalismy.
-
nick nieaktualnyHej Kobietki, jakis leniwy dzien mnie dopadl, caly dzien przespany.. mam nadzieje, ze na jutrzejsze podgladanko wystrzele jak z procy, bo o 8 wizyta
Mari i co powiedzieli w szpitalu?
Tysia jak po wizycie? Jak wyniki krwi? Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzintysiaa93 lubi tę wiadomość
-
No u mnie na bieżąco Pamiętniki Wampirów, The Originals, Chirurdzy, Lost Girl, Once Upon a Time. Zawsze byłam molem książkowym i czytałam w sumie wszystko co wydawało się warte zainteresowania ale teraz jakoś oczy mi zaraz kleją jak zaczynam czytać i skupić się jakoś nie mogę. Ostatnio jednak jak jeszcze czytałam zakochałam się w książkach Nicolasa Sparksa. Zawsze przy nich ryczałam. A moja ulubiona książka to P.S. Kocham Cię - Cecelii Ahern.
Kri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW szpitalu jak to w szpitalu. Zapisali mnie na 16 grudnia i mam czekać. Idę do swojego 2 listopada to jeszcze go przycisnę żeby dokładnie zerknął na serduszko. Jak będzie coś niepokojącego pojedziemy na konsultacje do warszawy prywatnie.
Po prostu dzisiaj mam jakiś pechowy dzień. Najpierw przeprawa w szpitalu, bo zapisać się na nfz ze skierowaniem to nie jest taka prosta sprawa, to jeszcze jelitówka mnie dopadła i nie poszłam na szkołę rodzenia. No i jeszcze kilka innych bardzo przykrych informacji do mnie dotarło, także fantastycznie po prostu -
Mari oby wszystko się wyklarowało i wracaj do zdrówka szybciutko. Swoją drogą bardzo długo kazali Tobie czekać na echo. Ja dzwoniłam wczoraj i mieli termin już na 29.10 ale, że muszę najpierw antybiotyk wybrać to na 5.11 się zarejestrowałam. I też na NFZ.