Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Co ostatnio czytalyscie ciekawego? Jaki film polecacie?? Jakiś serial?? Co tam ogladacie??
A z seriali to uwielbiam "Gotowe na wszystko" - szkoda, że już nie produkują nowych sezonów. A także "Grę o tron"!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 09:12
-
madzia.rka wrote:Dziewczyny a jak to jest z uzupełnieniem naszej pierwszej strony? Bo na innych forach jak poczytuje to tam jak ktoś dochodzi to się zmienia a u nas nic od lipca
-
Vayn dziękuję :*
Po wizycie wszystko dobrze. Tak martwiłam się tymi wynikami krwi a są w porządkuGin nie mierzył ani nie ważył małej. Następna wizyta dopiero w grudniu bo w połowie listopada idzie na urlop, jakoś wytrzymam
Szyjka się nie skróciła, nadal ma około 35 mm i jest zamknięta. Córa na razie ułożona jest miednicowo ale ma jeszcze sporo czasu, żeby się przekręcić. Na pewno to zrobi bo ciągle harcuje w brzuszku
No i gin miał chyba dobru humor bo zapłaciłam stówkę mniej za wizytę
Stwierdził, że jestem mamusią, która uwielbia podglądać swoje dziecko, ale przecież każda tak ma
Brzuszkowy podgląd 24h na dobę byłby najlepszym rozwiązaniem
Bianeczka
madzia.rka, marissith, Lexi150, Mila920, d84, Tusiaa, szara myszka, vayn, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Kurcze szkoda bo jak będziemy rodzic pokolei to będzie kiszka. Na innych forach fajnie to wygląda. No ale cóż nic się nie zrobi.
Tysia super ze z Tobą i mała oki. To fakt codzienny monitoring byłby oki. Ja dziś stresowalam się bo Olus rano od 4 buszuje zawsze a dziś spokój. Ale mamusia ruszyła dupsko po śniadanie i dał znać że też jest głodny
Mała się po nosku chyba drapieSuper focia
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak Wy robicie to siemię lniane? Zalewacie nasiona czy zmielony i w jakich proporcjach, bo ja nie wiem czy robię to ok? i pijecie tylko galaretkę czy nasiona tez?
Dostałam skierowanie na cukier z obciążeniem i jak myślicie kiedy go lepiej zrobić? wizytę następną mam 19 XI i nie wiem czy robić koło tej daty, czy po weekendzie? mam dziś 24tc + 0dni. Czy jak się ma cukrzycę ciążową to ma się już teraz czy może ona wyskoczyć w każdej chwili?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 wrote:
Dostałam skierowanie na cukier z obciążeniem i jak myślicie kiedy go lepiej zrobić? wizytę następną mam 19 XI i nie wiem czy robić koło tej daty, czy po weekendzie? mam dziś 24tc + 0dni. Czy jak się ma cukrzycę ciążową to ma się już teraz czy może ona wyskoczyć w każdej chwili?
Mi gin mówił, że najlepiej zrobić to badanie kilka dni przed wizytą, żeby wyniki były świeże. Ale do gina miałam iść 3 listopada a obciążenie zrobiłam w poprzedni piątek bo potem nie miałby kto ze mną tam pójść i "trzymać za rączkę" hahaJak masz możliwość to zrób kilka dni przed wizytą. A co do reszty twojego pytania to nie mam pojęcia niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:15
-
Lexi150 wrote:Badanie z obciążeniem glukozą powinno się wykonać pomiędzy 21-26 tc.
A mi lekarz powiedział ze miedzy 24-28 Na belly też tak przypomina kalendarz cholercia chyba zrobię w przyszłym tygodniu żeby w razie w na oba terminy się załapaćMiałam mieć wczoraj ale moja mamus zachorowała i niestety nie przyjechała mnie kluc.
Nasz kochany Olus -
Hej
melduje sie, ze żyje
Nadrobić Was to ciezka sprawa
Tysia gratuluje dobrych wieści, fajna fotka buźki - ja co ide na wizytę dostaje takie zdjęcie, ze nie wiem co na nim jest
Powiem Wam, ze jak pracowałam to miałam zawsze 100 pomysłów na seriale, książki, kurs języka...a teraz tak sie rozleniwiłam, że jakos mi nie po drodze z tym wszystkim
Miłego dnia!tysiaa93, madzia.rka, vayn lubią tę wiadomość
-
madzia.rka wrote:Ja się zastanawiam nad tym Zawitowskim czytała któraś?
Chodzi o serie Mamo tato co ty na to? Czytalam 1 i teraz koncze 3 czesc - może nie warto kupować bo sa dość drogie ale jak masz od kogo pozyczyc to na pewno warto! ja się waham czy sobie 3 nie kupic dla siebie, dużo się można dowiedzieć i ogolnie jest fajne takie "przeslanie" z całej książki, ze człowiek nabywa takiego spokojuMysle ze jak najbardziej warto
madzia.rka lubi tę wiadomość