WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to może dali zły rożek i niech Ci wymienia a co do bonu to dziś sprawdzałam i tak jakby nie pohlebia rabatu ten nasz fotelik maxi cosi city jest za 339 zł ale mąż ma dzwonić i pytać. Czemu się nie dodaje rabat na fotelik a na inne rzeczy tak. A co do fotelików to mówili aby sprawdzić jak leży na kanapie samochodu ile ma gwiazdek adac nie powinien mieć mniej niż 3/4 i musi mieć wkładkę dla noworodków która potem wyjmuje się po 4 miesiacu. U nas samochód w sklepie ale i tak tylko ta firma będzie pasowała do stelaża wózka więc problem z głowy.

Kri lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri super zdjęcie :)

ja brałam duphaston przez uwaga niecały tydzień bo coraz gorzej zaczełam się czuć i miałam meega wymioty i w zamian poźniej brałam luteinę i to sama zamieniłam a później lekarza zawiadomiłam. Myslę że w ogóle luteina lepsza niz to drugie świństwo :/

aaa myszko znalazłam inną pościel . Fakt nie ma takiego ochraniacza jak tamta ale jak porównałam ceny to zapłace z przesyłką ok 100zł z poszewkami, poscielą, ochraniaczem i chyba przescieradłem. Koleżanka mnie uswiadomiła, że jednak to jest dużo co upatrzyłam wcześniej i sama doszłam do wniosku że pościel pewnie mega długo nie posłuzy a tu zaraz będzie brudna bo sie uleje dziecku itd ;) ale i tak taniej mnie wyniesie osobno łóżeczko i pościel niż w zestawie :) także jestem zadowolona.

Znowu mi dzisiaj niedobrze :( mały brzdąc nieźle kopie po żołądku :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:31

szara myszka lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny - to 3/4 D :) A czy jest podobny to nie wiem , mi się wydaje , że do Tatusia, szczególnie po fryzurze łehehehe ;)

szara myszka lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Kri taka fryzura zawsze w modzie ;D

Tusiaa podrzuć linka :) a mały niech nie męczy mamusi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:32

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka , szkoda zachodu z tym rożkiem- stracę na przesyłce- a on kosztował raptem 21 zł :)https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html . Pewnie nie łączy się rabatów dlatego nie pomniejsza Wam wartości fotelika. To extra cena- bardzo niska jak za fotelik. A on ma wszystkie te rzeczy o których pisałaś?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Haha Kri taka fryzura zawsze w modzie ;D

Tusiaa podrzuć linka :) a mały niech nie męczy mamusi :)

słoniki mi sie podobaja z niebieskimi parasolkami :P
    http://allegro.pl/kerstin-posciel-baw-3el-120x90-ochraniacz-produ-i5649622551.html

lub ta ale nie wiem jaki kolor i wzór :
    http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-120x90-dziecieca-2elem-bawelna-i5738871159.html

W ogóle dla dziewczynek są duzo łądniejsze pościele ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:45

vayn lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Ma 4 gwiazdki wkładki i jest jednym z najpopularniejszych. Tylko musi mąż spraedzic czy jest różnica między maci cosi citi a maxi cosi citi sps. Wróci to poczyta. Czy to jest to samo tylko nie dopisuja tego sps. Czy czymś się różnią.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    słoniki mi sie podobaja z niebieskimi parasolkami :P
    http://allegro.pl/kerstin-posciel-baw-3el-120x90-ochraniacz-produ-i5649622551.html
    Mi z różowymi hihi ;D Fajna ta pościel ;) Ja muszę znaleźć coś mniej "pstrokatego" bo chcę zrobić szare ściany i od połowy położyć miętową tapetę w gwiazdki. W głowie mam fajny pomysł a ciekawe jaki będzie efekt :P Gdyby nie pomysł z tapetą to zamówiłabym tą pościel w słoniki :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czas do sklepu wyruszyć a nie estalam przrd 11 i się obijam. Jakies drugie śniadanie trzeba zdobyć. Mam ochotę na pomelko.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja biorę duphaston i luteine od samego początku. Duphaston mam nadzieję do wizyty a luteine będę brać do końca.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Kri Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy może któraś dobra koleżanka wrzucić opis O Tobie - 23 tydzień ?:) dziękówka z góry!

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podobają niebieskie myszki :D Ładna i niedroga ta pościel.

U mnie będzie wszystko pasować, wszystkie ściany białe, tylko łazienka kremowa :P

Brusia pomelo od wczoraj w tesco za 3.99 sztuka :)
    Zjadłam 2 wczoraj, a później się dziwię skąd taka waga u mnie :P Docelowo chciałam rodzić mając 90, jak nie dobije do 100 to będzie dobrze

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa a pomyśl jak drugi będzie synuś i wtedy pościel będziesz musiała druga kupować . noo chyba że w różu by spał hehe ;) zresztą w sumie same poszewki to nie wydatek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:52

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tysiaa a pomyśl jak drugi będzie synuś i wtedy pościel będziesz musiała druga kupować . noo chyba że w różu by spał hehe ;) zresztą w sumie same poszewki to nie wydatek ;)
    Kiedy to będzie :o Za jakieś 4/5 lat :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Tysiaa nigdy nie mów nigdy ;) aa może a tak niechcący pojawi się wcześniej :) ja bym chciała do 30-stki wyrobic się z dwójką ale czy mi się uda hehe :P

vayn stwierdziłam, że nie ma sensu wydawać mega duzo na pościel a wydatków i tak jest sporo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:57

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu napisałaś o Pomelo! Ja chce już 3ci dzień a brzydkie są w sklepach :( Dziś będę w Almie to pewnie dorwę i na Kaki mam ochotę :D ogólnie apetyt mi wraca :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    heheh Tysiaa nigdy nie mów nigdy ;) aa może a tak niechcący pojawi się wcześniej :) ja bym chciała do 30-stki wyrobic się z dwójką ale czy mi się uda hehe :P

W sumie może być różnie, przypadki chodzą po ludziach ;) Ale tak sobie planujemy :D

Zawsze możesz po porodzie odczekać tyle ile trzeba, i brać się za następnego malucha ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chcę do 30stki mieć 2gie dziecko. Ale coś mi się wydaje że zdążę jeszcze do 27r.ż ;p zobaczymy jaki grzeczniutki będzie Tymuś :) Artur już mówi jak poruszyłam temat sprzedaży wózka za rok to był oburzony że nie zostawiam dla drugiego dziecka, no i mówi że daje mi rok przerwy po porodzie :D do maja 2017 muszę być w ciąży bo mi się umowa w pracy skończy a niestety taka polityka mojej kierowniczki że mi nie przedłuży umowy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja jestem zwolnennikiem ładnych, tańszych rzeczy :P Najlepiej nowych, ale tymi z 2 ręki też nie pogardzę.

Ja w zeszłą sobotę przygotowałam sobie zakwas buraczany, jutro będę przerabiać na barszczyk i do tego krokiety z kapuchą i grzybem. Ja to ogólnie zastanawiam się kto u nas jest w ciąży bo małż ma takie dziwne zachcianki :P

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa za wcześnie :) Najpierw musimy się wynieść na swoje mieszkanko a dopiero wtedy hehe zreszta można sobie planować a poźniej wyjdzie jak wyjdzie :)

Agnesia skoro taka sytuacja to lepiej spłodzić drugie i mieć ciągłość w płatnościach a poźniej bedziecie sie martwić co dalej ;)

Vayn oj zjadła bym takie cudo a najlepiej barszcz czerwony z uszkami tak jak na wigili :) Oj marzy mi sie hehe

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ