Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm to może dali zły rożek i niech Ci wymienia a co do bonu to dziś sprawdzałam i tak jakby nie pohlebia rabatu ten nasz fotelik maxi cosi city jest za 339 zł ale mąż ma dzwonić i pytać. Czemu się nie dodaje rabat na fotelik a na inne rzeczy tak. A co do fotelików to mówili aby sprawdzić jak leży na kanapie samochodu ile ma gwiazdek adac nie powinien mieć mniej niż 3/4 i musi mieć wkładkę dla noworodków która potem wyjmuje się po 4 miesiacu. U nas samochód w sklepie ale i tak tylko ta firma będzie pasowała do stelaża wózka więc problem z głowy.
Kri lubi tę wiadomość
-
Kri super zdjęcie
ja brałam duphaston przez uwaga niecały tydzień bo coraz gorzej zaczełam się czuć i miałam meega wymioty i w zamian poźniej brałam luteinę i to sama zamieniłam a później lekarza zawiadomiłam. Myslę że w ogóle luteina lepsza niz to drugie świństwo
aaa myszko znalazłam inną pościel . Fakt nie ma takiego ochraniacza jak tamta ale jak porównałam ceny to zapłace z przesyłką ok 100zł z poszewkami, poscielą, ochraniaczem i chyba przescieradłem. Koleżanka mnie uswiadomiła, że jednak to jest dużo co upatrzyłam wcześniej i sama doszłam do wniosku że pościel pewnie mega długo nie posłuzy a tu zaraz będzie brudna bo sie uleje dziecku itdale i tak taniej mnie wyniesie osobno łóżeczko i pościel niż w zestawie
także jestem zadowolona.
Znowu mi dzisiaj niedobrzemały brzdąc nieźle kopie po żołądku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:31
szara myszka lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Bruśka , szkoda zachodu z tym rożkiem- stracę na przesyłce- a on kosztował raptem 21 zł :)https://www.smykoland.pl/cottolare-rozek-niemowlecy-drukowany-kropki-ciemnoszary-jasnoszary.html . Pewnie nie łączy się rabatów dlatego nie pomniejsza Wam wartości fotelika. To extra cena- bardzo niska jak za fotelik. A on ma wszystkie te rzeczy o których pisałaś?
-
tysiaa93 wrote:Haha Kri taka fryzura zawsze w modzie
Tusiaa podrzuć linkaa mały niech nie męczy mamusi
słoniki mi sie podobaja z niebieskimi parasolkami
http://allegro.pl/kerstin-posciel-baw-3el-120x90-ochraniacz-produ-i5649622551.html
lub ta ale nie wiem jaki kolor i wzór :
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-120x90-dziecieca-2elem-bawelna-i5738871159.html
W ogóle dla dziewczynek są duzo łądniejsze pościeleWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:45
vayn lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Tusiaa wrote:słoniki mi sie podobaja z niebieskimi parasolkami
http://allegro.pl/kerstin-posciel-baw-3el-120x90-ochraniacz-produ-i5649622551.htmlFajna ta pościel
Ja muszę znaleźć coś mniej "pstrokatego" bo chcę zrobić szare ściany i od połowy położyć miętową tapetę w gwiazdki. W głowie mam fajny pomysł a ciekawe jaki będzie efekt
Gdyby nie pomysł z tapetą to zamówiłabym tą pościel w słoniki
-
nick nieaktualnyMi się podobają niebieskie myszki
Ładna i niedroga ta pościel.
U mnie będzie wszystko pasować, wszystkie ściany białe, tylko łazienka kremowa
Brusia pomelo od wczoraj w tesco za 3.99 sztuka
Zjadłam 2 wczoraj, a później się dziwię skąd taka waga u mnieDocelowo chciałam rodzić mając 90, jak nie dobije do 100 to będzie dobrze
-
heheh Tysiaa nigdy nie mów nigdy
aa może a tak niechcący pojawi się wcześniej
ja bym chciała do 30-stki wyrobic się z dwójką ale czy mi się uda hehe
vayn stwierdziłam, że nie ma sensu wydawać mega duzo na pościel a wydatków i tak jest sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:57
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Tusiaa wrote:heheh Tysiaa nigdy nie mów nigdy
aa może a tak niechcący pojawi się wcześniej
ja bym chciała do 30-stki wyrobic się z dwójką ale czy mi się uda hehe
W sumie może być różnie, przypadki chodzą po ludziachAle tak sobie planujemy
Zawsze możesz po porodzie odczekać tyle ile trzeba, i brać się za następnego malucha
-
nick nieaktualnyTeż chcę do 30stki mieć 2gie dziecko. Ale coś mi się wydaje że zdążę jeszcze do 27r.ż ;p zobaczymy jaki grzeczniutki będzie Tymuś
Artur już mówi jak poruszyłam temat sprzedaży wózka za rok to był oburzony że nie zostawiam dla drugiego dziecka, no i mówi że daje mi rok przerwy po porodzie
do maja 2017 muszę być w ciąży bo mi się umowa w pracy skończy a niestety taka polityka mojej kierowniczki że mi nie przedłuży umowy...
-
nick nieaktualnyTusia ja jestem zwolnennikiem ładnych, tańszych rzeczy
Najlepiej nowych, ale tymi z 2 ręki też nie pogardzę.
Ja w zeszłą sobotę przygotowałam sobie zakwas buraczany, jutro będę przerabiać na barszczyk i do tego krokiety z kapuchą i grzybem. Ja to ogólnie zastanawiam się kto u nas jest w ciąży bo małż ma takie dziwne zachcianki -
Tysiaa za wcześnie
Najpierw musimy się wynieść na swoje mieszkanko a dopiero wtedy hehe zreszta można sobie planować a poźniej wyjdzie jak wyjdzie
Agnesia skoro taka sytuacja to lepiej spłodzić drugie i mieć ciągłość w płatnościach a poźniej bedziecie sie martwić co dalej
Vayn oj zjadła bym takie cudo a najlepiej barszcz czerwony z uszkami tak jak na wigiliOj marzy mi sie hehe
Kubuś