Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous Zosia tak bardzo popularne natomiast Sofija nie
Dla mnie Sofija to Sofija
A Sofia to Zofia
vayn na pewno kupie u producenta
lexi jeszcze nad tym pomysle hahau mnie w sumie zimy to raczej nie ma i duzych mrozow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:01
-
Lexi150 - cudne łupy! ja niestety nadal mam bana na zakupy
za to i tak dzisiaj skusiłam się na wejście do lumpka i kupiłam sobie rozpinaną koszulę do szpitala firmy Marks&Spencer! To nic, że będę ledwo żywa, będzie się ze mnie lało... ważne, że firmowa koszula jest! Ha ha ha
O, tu rozmowa o Szumisiach, a ja zapomniałam się pochwalić, że mamy tego:
http://zapodaj.net/images/e43894d413cc0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:04
Lexi150, tysiaa93, marissith lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:gorgeous Zosia tak bardzo popularne natomiast Sofija nie
Dla mnie Sofija to Sofija
A Sofia to Zofia
Jak dobrze pamiętam to mieszkasz za granicą, więc to zrozumiałe, ale jednak imię w zasadzie te same - http://zdrobnienia.pl/sofija.htm
Po prostu uważam, że nieładnie pisać rzeczy w stylu "w życiu nie nazwałabym dziecka tak czy siak", szczególnie kiedy jakaś osoba tak dziecko nazwała bądź ma taki zamiar... Każdy nazywa jak chce i myślę, że nikt nie powinien komentować tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:07
-
gorgeous tak mieszkam za granica wiec w moim przypadku Sofija nigdy nie bedzie zadna Zofia
i nie napisalam nigdzie:"w życiu nie nazwałabym dziecka tak czy siak"tylko napisalam,ze Maja kojarzy mi sie z pszczolka Maja??czy to cos zlego??jestem szczera i pisze co uwazam,a nikogo nie mialam zamiaru urazic jak urazilam to sorry,kazdemu podoba sie inne imie i kazdemu ma prawo albo sie podobac albo nie.Chyba mamy prawo napisac co nam sie podoba a co nie :)a nie ktos pisze ze nazwie dziecko ....... komus sie nie podoba a klamie i pisze jak pieknie itp ja niestety nie z tych osob
Dziewczyny a te szumisie one wszystkie jednakowo szumia??nie zaleznie od tego jakiego wybierzemy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:16
-
Nie mam zamiaru już przerzucać się, czy Zofia to Sofia czy Sofija - dla mnie to jedno i to samo, tylko w nieco innym zapisie wynikającym chociażby z położenia geograficznego. Jednak pamiętam, że jakiś czas temu skomentowałaś bodajże starsze imiona w niezbyt fajny sposób i to mi utkwiło w pamięci. Ja akurat uważam, że jeżeli coś mnie osobiście nie dotyczy, a nie zgadzam się z tym, to nie odzywam się, aby nie sprawić przykrości innym. Po prostu troszkę mnie to ubodło, chociaż nigdy nie zamierzałam nazwać swojej córy Maja, bo choć to ładne imię, od zawsze jestem napalona na inne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:17
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a te szumisie one wszystkie jednakowo szumia??nie zaleznie od tego jakiego wybierzemy ?
te Szumisie, o których teraz była mowa mają 5 rodzajów szumu - wszystkie: "szumy o rożnych częstotliwościach przypominające dźwięk suszarki, szum fali morskiej, szum padającego deszczu oraz szum wód płodowych z bijącym sercem". -
nick nieaktualny
-
gorgeous no ja nie ukrywam,ze mnie sie stare imiona nie podobaja,tak jak bylo kiedys pisane o Jessice itp kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opinii na dany temat itp.i nigdy nie mam w tym celu aby kogos obrazic.
to te szumisie maja wszystkie 5 rodzajow szumu czy nie kazde bo widze,ze Ty Vayn masz trzy.Zreszta napisze do nich na fb i sie dowiem co i jak -
Biedroneczka29 wrote:gorgeous ja wlasnie sie czaje na tego co Ty masz
i on ma 5 szumow tak??czy nie jestes pewna??
No właśnie męża nie ma, a do włożenia baterii trzeba odkręcić śrubki - znalazłam jeden śrubokręt, ale za duży, więc póki nie ma męża, to nie sprawdzę -
nick nieaktualnyBiedroncia ja mam poprostu wersję sprzed liftingu
Mechanizmy z 5 stopniowym szumem weszły razem z tą limitowaną wersją którą ma gorgeous bodajże w połowie października, a ja kupowałam końcem września. Teraz każdy miś ma 5 szumów.
Edit, pomyliłam miesiące
targi były 29 sierpnia, a nowe szumisie końcem września weszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:52
-
wlasnie mi odpisali:
Dzień dobry, Pani Kasiu - od kilku tygodni wszystkie Szumisie mają już 5 szumów, więc Pani ulubiony też Emotikon smile Pozdrawiam AniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:08
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny